01 Ağustos 2019, Perşembe 20:33:28

İstanbul Havalimanı'nda çöken taksi yolu bakıma alındı

Nisan ayı başında tam taşınmanın gerçekleştiği İstanbul Havalimanı'nda taksi yollarından biri bakıma alındı.
  • o taksi yolu ilk yılında çöktüyse, onu yapan firmanın orada yaptığı pistler dahil her şey problemlidir. Yazık güzelim havalimanı nın imajına ülkeye oluyor olan.
  • BEGENMEZSEN GELMEZSIN BU KADAR BASIT :)) BURADAN ATIP TUTMAYA GEREK YOK SABIHA VAR TEKIRDAG VAR ATATURK VAR (ÖZEL JETIN VARSA TABI ) BAS GIT ORALARA TERTEMIZ UC,
  • Daha bu iyi zamanlarımız kış gelsin göreceğiz bu havalimanını bi kar yağsın bakalım uçak inebiliryormu hadi indiğini var sayalım kalkanilicekmi çok önemli
  • Taksiyolu ve pist arasında yedek pist var,şu an onun üzerinde taksi yapılıyor.
  • adamın özel hayatında yaptığından sana ne? seni ne ilgilendiriyor? ateist ise bundan sana ne? mahalle karıları gibi her işin içindesiniz!
  • Altından su geçen, su olan asfalt üstüne ağırlık bindiği zaman çöker. Dünyanın en iyi asfaltını atsan gene çöker.
  • ATA'm geliyoruz İnşallah.Bekle bizi ))))))
  • Bakın bu çalışma taksi yollarındaki trafiği hızlandırmak için sensör montajı ve kış öncesi boyama ve bakım içindir.Çok ahlaksız bir algı operasyonu yapıyorsu uz Türkiye düşmanları gibi.
  • yapilan iscilikler cok kötü
  • O çökme değil, zemin ayarlaması!

Nisan ayı başında tam taşınmanın gerçekleştiği İstanbul Havalimanı'nda taksi yollarından biri bakıma alındı. 

Atatürk Havalimanı'nın yolcu taşımacılığına kapatılmasından sonra 5-6 Nisan tarihlerinden itibaren operasyona başlanan İstanbul Havalimanı'nda taksi yollarından birinde çökme olduğu ortaya çıktı. Pilotların sık sık şikayetlerini dile getirmesinden sonra taksi yolunun kullanıma kapatılması kararlaştırıldı. 

Dünden itiibaren NOTAM'lanan taksi yolunda iş makineleri asfalt sökme çalışmalarına başladı. And Aeround adı verilen taksi yolunun kullanıma kapatılmasından sonra uçaklar pisti kat ederek pist başına yönlendirilmeye başlandı. 

Taksi yolundaki inşaat çalışmalarının operasyonda önemli bir aksamaya neden olup olmayacağı bilinmezken bayramda beklenen yoğun trafik öncesinde pistin bakıma alınmasının sıkıntı yaratabileceği dile getirildi. 

Bakım çalışmaları böyle görüntülendi;





İstanbul Havalimanı'nda çöken taksi yolu bakıma alındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

paylıt ~ 5 yıl önce
o taksi yolu ilk yılında çöktüyse, onu yapan firmanın orada yaptığı pistler dahil her şey problemlidir. Yazık güzelim havalimanı nın imajına ülkeye oluyor olan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SS ~ 5 yıl önce
BEGENMEZSEN GELMEZSIN BU KADAR BASIT :)) BURADAN ATIP TUTMAYA GEREK YOK SABIHA VAR TEKIRDAG VAR ATATURK VAR (ÖZEL JETIN VARSA TABI ) BAS GIT ORALARA TERTEMIZ UC,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kar kış ~ 5 yıl önce
Daha bu iyi zamanlarımız kış gelsin göreceğiz bu havalimanını bi kar yağsın bakalım uçak inebiliryormu hadi indiğini var sayalım kalkanilicekmi çok önemli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stand by Runway ~ 5 yıl önce
Taksiyolu ve pist arasında yedek pist var,şu an onun üzerinde taksi yapılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müslümana ~ 5 yıl önce
adamın özel hayatında yaptığından sana ne? seni ne ilgilendiriyor? ateist ise bundan sana ne? mahalle karıları gibi her işin içindesiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asphalt ~ 5 yıl önce
Altından su geçen, su olan asfalt üstüne ağırlık bindiği zaman çöker. Dünyanın en iyi asfaltını atsan gene çöker.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATAM ~ 5 yıl önce
ATA'm geliyoruz İnşallah.Bekle bizi ))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Derbeder ~ 5 yıl önce
Bakın bu çalışma taksi yollarındaki trafiği hızlandırmak için sensör montajı ve kış öncesi boyama ve bakım içindir.Çok ahlaksız bir algı operasyonu yapıyorsu uz Türkiye düşmanları gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Körleşme ~ 5 yıl önce
Ne takacak da taxiyi hızlandıracak, zaten taksi hızlıydı sorun mesafenin uzun olması. Anlatsana biraz yakışıklı, ne cihazı takacak da taksiyi hızlandıracak, zaten 30 kt la taksi yapıyor orada herkes. Asfaltı kazarlarken foto koymuşlar boya çalışması diyor, te allam ya, çökme olabilir mi acaba?
evet ~ 5 yıl önce
o nası oluyomuş anlatsana biraz
Yok ya... ~ 5 yıl önce
Yazdıklarına sen de inandın mı?
. ~ 5 yıl önce
Havalimanı içerisindeki yürüyen yollar gibi yürüyen yol montajlaması ile hızlandıracaklar taksi yolunu. Dünyada bir ilk olacak.
yolgu ~ 5 yıl önce
yapilan iscilikler cok kötü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F84 ~ 5 yıl önce
O çökme değil, zemin ayarlaması!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000