15 Ağustos 2022, Pazartesi 15:06:18

İstanbul Havalimanı zirveden inmiyor

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı'nın (Eurocontrol) 08-14 Ağustos tarihli verilerine göre, İstanbul Havalimanı günlük bin 332 uçuş ile Avrupa havalimanları arasında birinci oldu.
  • Bunların tek çaresi tüm teşeron sendikaya üye olsun. Bak gör her şey nasıl düzelecek.
  • Evet insanların haklarını yeme de zirvedeyiz zaten
  • Tüm operasyonlara başarılar. (bizim müdürler hariç)
  • Thy çalışanı olarak 3 ay ikramiye söylentisi yayıldı ve yalanlanmadı milleti böyle çalıştırıp tek ay ikramiye verirse Ahmet bolat a geçmiş olsun , çok ses çıkacaktır her birimden ( kokpit , kabin ,teknik , TGS vs)
  • Eylülde beklenen olmassa karışır ortalik
  • TGS DEN ÜSTÜN ZEKALAR TRANSFER EDİLDİ HEP ZİRVEDE KALIR
  • Arkadaşlar eğer gelecek ayda zirveden inmezsek tüm çalışanlara özel sağlık sigortası yapacağız ve görülmemiş bir şekilde tüm çalışanlara 1 öğün aha nda yemek vereceğiz. Tam gaz divammmm.
  • beyler bayanlar sayın başkanın vereceğim elindem geleni yapacağım dediği 1,4 milyor dolar ın %10 u nun personele dağıtılması işi YALAN oldu. vermeyecekler haberiniz olsun. Alacakla borç ödenmez hesabı gelecek paraya güvenip serin sulara açılmayın. iktidara oynayan siyasetçi gibi vaad verenlere inanmamak gerekiyormuş. yazık.
  • hedefleri doğrultusunda rekor kıran havalimanı işleticisinin borçları 2043 yılına ertelenmişti. Aslındı hata olmuş bence 2053'e ertelenmeliydi. Geçen ev sahibine durumu anlattım okçular tepesi falan, 2053 fişman, dedim benim kiraları da erteleyelim ziraa oyun büyük. Kapı zili ile rüyadan uyandım, keşke uyanmasaydım, evi boşaltmam için tebligat gelmiş...
  • EYLUL 15zirvedemiyiz deyilmiyiz anlariz ist havalimani biz olmasak sen zirvede olamassin ne yazikki bizim gibi emekciler oldugu surecte siz zirve yaparsiniz bizde kolelik ederiz sizin zirbe masamaklarina cikmaniz icin ama eylul 15te 40.yada 45 bin yatmassa tgs ve istirak sirketler insallah gireve giderde avrupa gibi surunursunuz yatarsa sorun yok canla vasla ordayoz zaten burdayizda

Konuyla ilgili olarak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün (SHGM) sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "08 - 14 Ağustos 2022 döneminde Avrupa'daki en yoğun havalimanları arasında İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1332 uçuş ile 1. olmuştur. THY A.O. ise günlük ortalama 1488 uçuş ile en fazla uçuş düzenleyen havayolu şirketleri arasında 3. sırada yer almıştır." denildi.

İstanbul Havalimanı zirveden inmiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Malatys44 ~ 2 yıl önce
Bunların tek çaresi tüm teşeron sendikaya üye olsun. Bak gör her şey nasıl düzelecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zirve ~ 2 yıl önce
Evet insanların haklarını yeme de zirvedeyiz zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İkmalci thyopet ~ 2 yıl önce
Tüm operasyonlara başarılar. (bizim müdürler hariç)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THYAO ~ 2 yıl önce
Thy çalışanı olarak 3 ay ikramiye söylentisi yayıldı ve yalanlanmadı milleti böyle çalıştırıp tek ay ikramiye verirse Ahmet bolat a geçmiş olsun , çok ses çıkacaktır her birimden ( kokpit , kabin ,teknik , TGS vs)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 2 yıl önce
Greve hazir herkes gemileri yakti...
LaylayL0M ~ 2 yıl önce
Eylülde beklenen olmassa karışır ortalik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZİRVEDE ~ 2 yıl önce
TGS DEN ÜSTÜN ZEKALAR TRANSFER EDİLDİ HEP ZİRVEDE KALIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpilli şef ~ 2 yıl önce
Arkadaşlar eğer gelecek ayda zirveden inmezsek tüm çalışanlara özel sağlık sigortası yapacağız ve görülmemiş bir şekilde tüm çalışanlara 1 öğün aha nda yemek vereceğiz. Tam gaz divammmm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
büyük ikramiye ~ 2 yıl önce
beyler bayanlar sayın başkanın vereceğim elindem geleni yapacağım dediği 1,4 milyor dolar ın %10 u nun personele dağıtılması işi YALAN oldu. vermeyecekler haberiniz olsun. Alacakla borç ödenmez hesabı gelecek paraya güvenip serin sulara açılmayın. iktidara oynayan siyasetçi gibi vaad verenlere inanmamak gerekiyormuş. yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2053 ~ 2 yıl önce
hedefleri doğrultusunda rekor kıran havalimanı işleticisinin borçları 2043 yılına ertelenmişti. Aslındı hata olmuş bence 2053'e ertelenmeliydi. Geçen ev sahibine durumu anlattım okçular tepesi falan, 2053 fişman, dedim benim kiraları da erteleyelim ziraa oyun büyük. Kapı zili ile rüyadan uyandım, keşke uyanmasaydım, evi boşaltmam için tebligat gelmiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs sofor ~ 2 yıl önce
EYLUL 15zirvedemiyiz deyilmiyiz anlariz ist havalimani biz olmasak sen zirvede olamassin ne yazikki bizim gibi emekciler oldugu surecte siz zirve yaparsiniz bizde kolelik ederiz sizin zirbe masamaklarina cikmaniz icin ama eylul 15te 40.yada 45 bin yatmassa tgs ve istirak sirketler insallah gireve giderde avrupa gibi surunursunuz yatarsa sorun yok canla vasla ordayoz zaten burdayizda

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000