16 Eylül 2020, Çarşamba 16:29:32

İstanbul Havalimanı yenilikçi görsellerle tanıtılacak

İstanbul Havalimanı, adını aldığı İstanbul’un eşsiz güzelliklerini yenilikçi ‘görsel tasarımlarla’ (key visual) ön plana çıkarıyor.
  • İgadan hiç bir halt olmaz vesselam
  • Rant’ın reklamı
  • Sabiha 2020 yilinda ic hatlarda %40 basmis maskeli beslerin ciftligine. Dis hatlarda ise 1/3 oranindalar. Lakin dis hatlar icin yapacak bir seyleri yok, dudugu elinde bulunduran hakem daha pozisyon gerceklesmeden Sabiha icin penalti calmayacagini beyan etti. Ayrica maskelilerin takimi yeni transferle birlikte 3 forvetle oynarken Sabiha hala tek forvete sahip, ikinciyi transfer etmek icin -hakemin koydugu kural geregi- maskelilerin kendilerine bir forvet yetistirip vermesini bekliyorlar. Boyle hakemle mac bu kadar olur.
  • Olursunuz olursunuz okutup üfletin
  • Thyyi batıran şirket olarak tarihe geçersiniz . Ama siz bu işi de yaparsınız gerçi :)
  • Arkadaşı taşeronlar önce işçinin hakkını vermediğinde maaşlarını vermediklerinde kulakların tıkalıydı işletme olarak denetlemedin...yaptığın haksızlıklarların reklamıda vebalide ahirette izlersin başa sarıp sarıp..
  • Bilişimi bitik skandallar dünyası olmuş hala resim maket reklam diyorsun ceo ya...reklama gerek yok senin isparklı çalışanların referansın göbeğinden geldik diyor en güzel reklam sana...masrafa gerek yok...
  • İNŞAATDA ÖLDÜRDÜĞÜNÜZ İŞCİLER TÜRKİYEDEKİ TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN PARASINLA YAPILAN O HAVALİMANI AHLI BİR YER KİMSENİN ORADAN YÜZÜ GÜLMEYECEK VE İFLAS EDİP BATIP GİDECEK TAM BİR RANT PROJESİ BATAK HANE KAMYON ŞÖFÖRLÜĞÜNDEN MÜTAHİT OLAN MİLLETİN ORASINA BURASINA KOYAN HARAMZADELERİN ÇÖKTÜĞÜ YAĞMALADIĞI BİR YER ASLA İKİ YAKASI BİR ARAYA GELMEYECEK ORASI BİR HAVALİMANI FALAN DEĞİL MİLLETE İBRETİ ALEM İÇİN İLERDE ÜLKENİN NASIL YAĞMALANDIĞINI GÖSTEREN BİR YER OLARAK KALICAK
  • Şimdi bu masrafa ne gerek var? NE yaparsan yap taşıyabileceğin yolcu sayısı belli.. reklamla, tanıtımla gelir elde edeceğin dönem değilki..
  • Nafile ichat yolcusunu oraya cekmezsiniz millet daha yola cıkarken 50 tane gişeden geciyor gelirmi oraya yolcu...İGA türkiyedeki havacılıgın sonunu getirecek bunu yazın bir kenara!!!!

İstanbul Havalimanı, adını aldığı İstanbul’un eşsiz güzelliklerini yenilikçi ‘görsel tasarımlarla’ (key visual) ön plana çıkarıyor. 

İstanbul Havalimanı’nın ortaya koyduğu iddia ile özdeşleşen ‘yeni hikâyeye’ ‘yeni bir dünya’ hedefiyle oluşturulan tasarım çalışmaları, projenin efsanevi konumunu, yolculuklara kattığı sihri ve yeni bir deneyimi yansıtıyor.

Tasarımların odak noktası; İstanbul’a açılan sihirli kapı…

İstanbul Havalimanı’nın terminal binası gibi ihtişamlı ve büyük bir alanı tasarım anlamında samimi kılmak, çalışmaların bir diğer önemli hedefi olarak öne çıkıyor. Parlak renk paletiyle dikkat çeken tasarımlarda, 3 boyutlu ögelerle sihirli bir dünya ortaya çıkıyor. Kullanılan detay zenginliği, her bakışta yeni şeyler fark etmeyi, bu dünyayı tekrar tekrar keşfetmeyi sağlıyor.
İstanbul’dan ilham alınarak oluşturulan tasarımlar, masal aleminin tam kalbinde, dünyadaki şehir simgelerinin merkezinde yükselen altın parlaklığındaki İstanbul Havalimanı’nı, sadece bir havalimanı olmanın ötesine taşıyor, dünyaya mal olmuş ve geleceğe miras bir anıt olarak konumluyor ve en önemlisi anıtlaştırılıyor.



Kâğıttan dijitale giden sihirli tasarım aşamaları…

Her şeyin bir karalama ile başladığı yeni görsel tasarımlarında, dünya çapında ödüller kazanan İstanbul Havalimanı’na özel bir dünya oluşturulurken, tasarımın özgün olması adına çalışmalar yapıldı. Özgün tasarım hedefini yakalamak adına, elle çizim yöntemi tercih edildi ve fotoğraf kullanımından özellikle kaçınıldı.

Ortaya çıkan tasarımlar ilk olarak kağıda yapılan çizimlerle başladı ve çizimler detaylandırılarak İstanbul Havalimanı’nın adeta sihir dolu dünyası oluşmaya başladı. Sonraki çalışmalarda detaylandırılan İstanbul Havalimanı’nın görsel tasarımları, kağıtlardan bilgisayar ortamına aktarıldı. Her bir çizimin dijital kalemle yapıldığı görsel tasarımlar, bilgisayar ortamında geliştirilerek renklendirildi ve son aşamaya geldi.

Karakterler ve diğer tüm ögelere 3 boyut ve hareketlilik kazandırmak için teslime hazırlık aşamasına geçildi ve sabit tasarımların etkisini güçlendiren efekt dokunuşlarının yanı sıra bir de film hazırlandı. İzleyiciyi adeta bu sihirli dünyanın içine sürükleyen filmde, hareketlendirilmiş detayların daha yakından görülmesi sağlandı.



“Yeni görsel tasarımlarımızla en çok tanınan havalimanı olacağız…”

İstanbul Havalimanı için hazırlanan yeni görsel tasarımları hakkında değerlendirmelerde bulunan İGA Havalimanı İşletmesi Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül şu ifadelere yer verdi: “İstanbul Havalimanı’nın çağdaşlık ile fonksiyonelliği bir arada ele alan özgün tasarımı, mimari anlamda ilhamını İstanbul’un kültürel mirasından alıyor. Biz de çalışmalarımızda İstanbul'un kültürünü, değerlerini anlatıyor ve havalimanımızda da bu değerleri yaşatıyoruz. Son olarak bu yaklaşımla İstanbul’un zengin sosyal ve kültürel mirasını yansıtacak bir mimari düşünceyle yeni görsel tasarımlarımızı oluşturduk. Türk-İslam sanat ve mimarisinde kullanılan motifler, güzellik, doku ve derinliği yeni tasarımlarımızda görmek mümkün. Yeni görsel tasarımlarımızla birlikte kapsamlı bir iletişim planı hazırladık. Havalimanı içinde, tüm alanlarda Türkçe ve İngilizce versiyonlarının uygulanacağı görsel ve film, sosyal medya hesaplarımızda da paylaşılarak desteklenecek. Daha sonraki aşamada, İstanbul Havalimanı'nın yeni iletişim dünyasını tüm Türkiye ve dünya ile paylaşmak adına hazırlanmış 360 derece iletişim planı doğrultusunda, iletişim faaliyetlerinin etki alanı genişletilecek, mecraları zenginleşecek. İstanbul Havalimanı’nın başarı hikâyesinin hafızalara kazınmasına imkân sağlayacak yeni görsel tasarımlarımızın herkesin beğenisini kazanacağını düşünüyoruz. İstanbul Havalimanı olarak, dünyanın en önemli havalimanları arasında yer alıyoruz. Türkiye’yi dünyada başarılı bir şekilde temsil ediyor ve sunduğumuz hizmetle havacılık sektörüne yön veriyoruz. Yeni tasarımlarımızla da ismimizi aldığımız kadim şehrimiz İstanbul’un ve İstanbul Havalimanı’nın dünyadaki bilinirliğine de katkı sağlayacağını düşünüyoruz.” 



İstanbul Havalimanı yenilikçi görsellerle tanıtılacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Kimse kusura bakmasın ~ 4 yıl önce
İgadan hiç bir halt olmaz vesselam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 4 yıl önce
Rant’ın reklamı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mac ~ 4 yıl önce
Sabiha 2020 yilinda ic hatlarda %40 basmis maskeli beslerin ciftligine. Dis hatlarda ise 1/3 oranindalar. Lakin dis hatlar icin yapacak bir seyleri yok, dudugu elinde bulunduran hakem daha pozisyon gerceklesmeden Sabiha icin penalti calmayacagini beyan etti. Ayrica maskelilerin takimi yeni transferle birlikte 3 forvetle oynarken Sabiha hala tek forvete sahip, ikinciyi transfer etmek icin -hakemin koydugu kural geregi- maskelilerin kendilerine bir forvet yetistirip vermesini bekliyorlar. Boyle hakemle mac bu kadar olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 4 yıl önce
Olursunuz olursunuz okutup üfletin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 4 yıl önce
Thyyi batıran şirket olarak tarihe geçersiniz . Ama siz bu işi de yaparsınız gerçi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ceo nun arkadaşları ~ 4 yıl önce
Arkadaşı taşeronlar önce işçinin hakkını vermediğinde maaşlarını vermediklerinde kulakların tıkalıydı işletme olarak denetlemedin...yaptığın haksızlıklarların reklamıda vebalide ahirette izlersin başa sarıp sarıp..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine güldürdü ~ 4 yıl önce
Bilişimi bitik skandallar dünyası olmuş hala resim maket reklam diyorsun ceo ya...reklama gerek yok senin isparklı çalışanların referansın göbeğinden geldik diyor en güzel reklam sana...masrafa gerek yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OLMAYACAKSINIZ ~ 4 yıl önce
İNŞAATDA ÖLDÜRDÜĞÜNÜZ İŞCİLER TÜRKİYEDEKİ TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN PARASINLA YAPILAN O HAVALİMANI AHLI BİR YER KİMSENİN ORADAN YÜZÜ GÜLMEYECEK VE İFLAS EDİP BATIP GİDECEK TAM BİR RANT PROJESİ BATAK HANE KAMYON ŞÖFÖRLÜĞÜNDEN MÜTAHİT OLAN MİLLETİN ORASINA BURASINA KOYAN HARAMZADELERİN ÇÖKTÜĞÜ YAĞMALADIĞI BİR YER ASLA İKİ YAKASI BİR ARAYA GELMEYECEK ORASI BİR HAVALİMANI FALAN DEĞİL MİLLETE İBRETİ ALEM İÇİN İLERDE ÜLKENİN NASIL YAĞMALANDIĞINI GÖSTEREN BİR YER OLARAK KALICAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner ~ 4 yıl önce
ayasofyayı vakıfyı kebiri camiyi şerifi niye yok ya o kadar da açmışlardı halbuki
Xxx ~ 4 yıl önce
Katlıyorum hiç kimsenin yüzü gülmücek.AHL işlerimiz yolundaydı huzurumuz vardı İst havalımanında geçtiğimiz günde bu güne kadar zarar üstünde zarar huzurumuz kalmadı zorladık olur die ne kadar zorladıksa olmadı en son anladıki olmucak zararın neresınde dönersek kar insanları vebalı çok var orda iga olduğu sürece o alan zarar hep zarar...
şaka gibi ~ 4 yıl önce
Şimdi bu masrafa ne gerek var? NE yaparsan yap taşıyabileceğin yolcu sayısı belli.. reklamla, tanıtımla gelir elde edeceğin dönem değilki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne yaparsanız yapın ~ 4 yıl önce
Nafile ichat yolcusunu oraya cekmezsiniz millet daha yola cıkarken 50 tane gişeden geciyor gelirmi oraya yolcu...İGA türkiyedeki havacılıgın sonunu getirecek bunu yazın bir kenara!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000