13 Haziran 2020, Cumartesi 12:13:27

İstanbul Havalimanı tarihi güne hazırlanıyor

Yarın İstanbul Havalimanı üçüncü pisti resmen hizmete girecek.
  • dünyanın en büyük istafını yaptılar borç batağında hala ahl kadar uçak indirip kaldıramıyorlar bu havalimanına yazık memleketin parasına puluna
  • Daha iyisini yapma isteği eleştiri yapabilmeyi ortaya çıkarıyor. Mega bir projenin iyi ve kötü yanları olabilir. İst havalımanında çok güzel özellikler var ama... Daha güzel olabilirdi. Pist yönleri, sayısı, konumu, taksi yolu planlaması vb pekçok eleştirilecek konu var. Buna da şükür diyorum, birşeyler yapma isteği var en azıdan(arkasında olanı sorgulamadan). En beğendiğim yönü ise berbat durumdaki kullanılmayan araziler değerlendirildi.
  • Ayran yok içmeye tahterevalli hazır su içmeye
  • 3. Pist derken???
  • Bütün dünya bizi kıskanıyor...
  • Yakında telefonlara sms gelir. Üç uçak boş kalktı yakıt parası gönderin diye.
  • ee bunu zaten zamanında yaptılar, uçan motosiklet, uçan follow me, uçan uçak yarışmıştı, o günden dünya bizi kıskanıyor. Çıtayı bir tık yukarı çıkarıp uzaylıları da kıskandırmak... oldu mu şimdi hiç!
  • Yine diriliş Ertuğrul tadında bir saçmalık olacak anlaşıldı. Bu akp mhp nin kuyruğuna takıldı takılalı, böyle saçma sapan e akıl dışı şovmenliklerle işi yürüttüğünü sanıyor. Hele bir erken seçimler gelsin. Bak o zaman görüşeceğiz boş işler partisi akp mhp.
  • Haram kelimesi sizin bu saçma israflrınızın yanında masum kalıyor ALLAH dan korkun artık bu kadarda olmaz millet aç aç
  • Abi ne diyosun sen ya, erdovanın talimatıyla 3 uçak aynı anda aynı havalimanındaki 3 pistten havalanacak. Nutkum tutuldu kurban olduğum bu ne kadar da olağanüstü tarihi bir an böyle! Agshsgs yemin ederim dayanacak gücüm kalmadı şöyle saçmalıklara.

Yarın İstanbul Havalimanı üçüncü pisti resmen hizmete girecek.

Açılış için yarın saat 11.00 civarında özel bir program yapılacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kule talimatı ile üç THY uçağı aynı anda havalanacak. Uçaklar boş olacak.

Bu üç uçuşla, Türkiye'de ilk kez üç uçak aynı anda tek bir havalimanındaki üç pistten kalkarak tarihi bir an yaşanmış olacak.

İstanbul Havalimanı tarihi güne hazırlanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (83)

Ne tarihmiş bitmedi arkadaş ~ 4 yıl önce
dünyanın en büyük istafını yaptılar borç batağında hala ahl kadar uçak indirip kaldıramıyorlar bu havalimanına yazık memleketin parasına puluna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 4 yıl önce
Daha iyisini yapma isteği eleştiri yapabilmeyi ortaya çıkarıyor. Mega bir projenin iyi ve kötü yanları olabilir. İst havalımanında çok güzel özellikler var ama... Daha güzel olabilirdi. Pist yönleri, sayısı, konumu, taksi yolu planlaması vb pekçok eleştirilecek konu var. Buna da şükür diyorum, birşeyler yapma isteği var en azıdan(arkasında olanı sorgulamadan). En beğendiğim yönü ise berbat durumdaki kullanılmayan araziler değerlendirildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bozacı ~ 4 yıl önce
Ayran yok içmeye tahterevalli hazır su içmeye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 4 yıl önce
3. Pist derken???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tbt ~ 4 yıl önce
Bütün dünya bizi kıskanıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sms ~ 4 yıl önce
Yakında telefonlara sms gelir. Üç uçak boş kalktı yakıt parası gönderin diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3:uçak ~ 4 yıl önce
ee bunu zaten zamanında yaptılar, uçan motosiklet, uçan follow me, uçan uçak yarışmıştı, o günden dünya bizi kıskanıyor. Çıtayı bir tık yukarı çıkarıp uzaylıları da kıskandırmak... oldu mu şimdi hiç!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt Kiraz ~ 4 yıl önce
Yine diriliş Ertuğrul tadında bir saçmalık olacak anlaşıldı. Bu akp mhp nin kuyruğuna takıldı takılalı, böyle saçma sapan e akıl dışı şovmenliklerle işi yürüttüğünü sanıyor. Hele bir erken seçimler gelsin. Bak o zaman görüşeceğiz boş işler partisi akp mhp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haramda sınır tanımıyorlar ~ 4 yıl önce
Haram kelimesi sizin bu saçma israflrınızın yanında masum kalıyor ALLAH dan korkun artık bu kadarda olmaz millet aç aç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buzu elle alırken amire yakalandım ~ 4 yıl önce
Abi ne diyosun sen ya, erdovanın talimatıyla 3 uçak aynı anda aynı havalimanındaki 3 pistten havalanacak. Nutkum tutuldu kurban olduğum bu ne kadar da olağanüstü tarihi bir an böyle! Agshsgs yemin ederim dayanacak gücüm kalmadı şöyle saçmalıklara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000