25 Ocak 2023, Çarşamba 09:40:45

İstanbul Havalimanı ile metro durağı arasındaki mesafe saniye saniye ölçüldü

Geçtiğimiz Pazar günü açılışı gerçekleştirilerek yolcu taşımacılığına başlayan İstanbul Havalimanı metrosunun merak edilen sorusu yanıt buldu.
  • icraatlara beğenmeyenler sebetaycılar ülkede tüm kritik noktalara kendi adamlarını yerleştirdiler reis comak soktu . bu acı ondan
  • 3 dakika veya 13 dakika, çok mu büyük mesele. Üç beş dakikanın hesabımı yapan kişinin metroda ne işi var. Neticede hizmettir.
  • Böyle çağdaşlık bilim ilim mühendislik gerektiren işleri İBB ye bırakacaklardı. Şunu dahi beceremediler
  • vatana millete hayırlı olsun. Güzel oldu diyeceğimiz yerde ağzı olan itiraz yapıyor. itiraz edenler gelsin Frankfurt, Amsterdam, Köln, Düsseldorf, Kopenhagen, münih .... sehirlerin Metro mesafesini ölçsünler . asagi yukarı ortalama yarim saat ile 45 dakika yürüme , burdaki insanlardan hiçbirinden çok uzak diye bir şikayet yoktur. Insanlarimiza uçaktan inerinmez Metro olması gerekiyor ama bunada itiraz edilir .Türkiyede alisilmis hep şikayet. O metrolarda bütün türk insanlarimizin emegi oldugunu unutmayalım . ne mutlu türküm diyene ...:)
  • atatürk havalimanı iç hatlar yürüme mesafesi 960 metreydi ona niye itiraz yok işleri güçleri yalan heykel traşlar sizi
  • kabin kokpit dünyaları versen memnun olmaz ne demişler chp nin başına tuvalet kağıdı koy yine yüzde 24 alır. bunlar böyle .
  • Amin
  • Havalimanından birçok kez uçuşum oldu . Kim ne derse desin havalimanı muhteşem. Bazıları istiyor ki uçak evin önünden alsın avın önüne bıraksın,yok öyle bir dünya, yürüme mesafesine gelince, böyle büyük havalimanında gayet normal . METRO tv den ve videoları izledim vatandaşalar çok memnun .başta SAYIN BAŞKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Hayırlı olsun . Başka ülkelerde böyle güzel hizmeti hiç kimse kötülemez çünkü çok güzel.
  • Youtube da video var .(Asansör+ 4 adet yürüyen yol+3 yürüyen merdiven )toplam 7dak 56 Saniye(bekleme ve yoğunluk yok iken
  • Rte tek rakibi enflasyon onada yenilecek. Nerden nereye nereden nereye

Geçtiğimiz Pazar günü açılışı gerçekleştirilerek yolcu taşımacılığına başlayan İstanbul Havalimanı metrosunun merak edilen sorusu yanıt buldu.

Açılışından itibaren havalimanı durağı ile terminal arasındaki mesafenin 2 kilometreyi bulan bir uzaklıkta olduğu ve 20 dakika yürünmesi gerektiği sosyal medyada gündem olmuştu.

Peki gerçek durum ne?

AirportHaber'e ulaşan bir görüntüde, söz konusu yürüme mesafesi saniye saniye hesaplandı.

Metrodan inişin ardından yürüme bantları ile birlikte yürüme mesafesinin 3 dakika olduğu görüldü. Bahsedilen mesade de yaklaşık 300 metre olarak belirlendi. Ayrıca valizleri fazla olan yolcular için de Shuttle amaçlı buggy'ler hizmet verecek.

İSTANBUL HAVALİMANI METROSU

Geçtiğimiz Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılan Kağıthane-İstanbul Havalimanı hattı 34 KM uzunluk, saatte 120 KM hız ve günlük 800 bin yolcu kapasitesi ile hizmet vermeye başladı.

Metro, ilk 1 ay ücretsiz hizmet verecek.




İstanbul Havalimanı ile metro durağı arasındaki mesafe saniye saniye ölçüldü

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

gerçek ~ 1 yıl önce
icraatlara beğenmeyenler sebetaycılar ülkede tüm kritik noktalara kendi adamlarını yerleştirdiler reis comak soktu . bu acı ondan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne fark ~ 1 yıl önce
3 dakika veya 13 dakika, çok mu büyük mesele. Üç beş dakikanın hesabımı yapan kişinin metroda ne işi var. Neticede hizmettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İBB ~ 1 yıl önce
Böyle çağdaşlık bilim ilim mühendislik gerektiren işleri İBB ye bırakacaklardı. Şunu dahi beceremediler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne güzel ~ 1 yıl önce
vatana millete hayırlı olsun. Güzel oldu diyeceğimiz yerde ağzı olan itiraz yapıyor. itiraz edenler gelsin Frankfurt, Amsterdam, Köln, Düsseldorf, Kopenhagen, münih .... sehirlerin Metro mesafesini ölçsünler . asagi yukarı ortalama yarim saat ile 45 dakika yürüme , burdaki insanlardan hiçbirinden çok uzak diye bir şikayet yoktur. Insanlarimiza uçaktan inerinmez Metro olması gerekiyor ama bunada itiraz edilir .Türkiyede alisilmis hep şikayet. O metrolarda bütün türk insanlarimizin emegi oldugunu unutmayalım . ne mutlu türküm diyene ...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
metro gerçeği ~ 1 yıl önce
atatürk havalimanı iç hatlar yürüme mesafesi 960 metreydi ona niye itiraz yok işleri güçleri yalan heykel traşlar sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beko ~ 1 yıl önce
yanlış , 3 kilometreydi. terminal içi yürümeden bahsedilmiyor! Ayrıca ATATÜRK HAVALİMANI METROSU TERMİNALİN ALTINA KADAR GELİYORDU,İLK GÜVENLİĞE GİTMESİ 30 SANİYE SÜRÜYORDU
Metro gerçeği ~ 1 yıl önce
Kardeşim sen git önce Türkçe öğren ondan sonra yorum yaz. Ne cesaret bu Türkçe yazım bilmeden yorum yapmak.
aaa ~ 1 yıl önce
kabin kokpit dünyaları versen memnun olmaz ne demişler chp nin başına tuvalet kağıdı koy yine yüzde 24 alır. bunlar böyle .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah reisi başımızdan eksik etmesin ~ 1 yıl önce
Amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi len ~ 1 yıl önce
Bu IQ ile yorum yapıyorsun ya aslında bitkisel yasama cok yakınsın sonucta akepelisin beklenti yok
KARADENİZLİ ~ 1 yıl önce
Havalimanından birçok kez uçuşum oldu . Kim ne derse desin havalimanı muhteşem. Bazıları istiyor ki uçak evin önünden alsın avın önüne bıraksın,yok öyle bir dünya, yürüme mesafesine gelince, böyle büyük havalimanında gayet normal . METRO tv den ve videoları izledim vatandaşalar çok memnun .başta SAYIN BAŞKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Hayırlı olsun . Başka ülkelerde böyle güzel hizmeti hiç kimse kötülemez çünkü çok güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Video ~ 1 yıl önce
Youtube da video var .(Asansör+ 4 adet yürüyen yol+3 yürüyen merdiven )toplam 7dak 56 Saniye(bekleme ve yoğunluk yok iken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ceko ~ 1 yıl önce
Rte tek rakibi enflasyon onada yenilecek. Nerden nereye nereden nereye

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000