05 Ağustos 2019, Pazartesi 17:02:47

İstanbul Havalimanı için korkunç iddia 'uçuşa kapatılabilir'

İstanbul Havalimanı için korkunç bir iddia ortaya atıldı. İstanbul Havalimanı uluslararası uçuşa kapatılabilir iddiası gündemin bir numaralı maddesi oldu.
  • Bu havalimanı daha kış gormedi dışhatlar serbest bolgede cafe de duran bayanin daha ingilizceden haberi yok
  • Kapı gıcırtı ediyor herhalde. Elleri deymisken Ayrasya tünelini, Yavuz Sultan Selim köprüsünü, Osman Gazi köprüsünü yani hukumetin yaptığı tüm eserlerin hepsini kapatsalar bari. Bunlarda zil takıp oynasalarda yaz eğlencesi olsa.
  • Heykel acılsaydı şakşak dünya eseri yapıllr eleştiri .ha bu adamda 5 para etmez
  • Algı oluşturmak bedava 4 ayda 38 uçak rötar yapmış hemde rüzgarın en çok olduğu aylardan nisan ayında yapmış bir çoğunu. Atatürk havalimanına kalkan uçaklardan sonra iniş yapabilmek için en az 1.5 saat beklemeniz gerekiyordu ki türbülans olmasın diye. Havada iken yakalanan türbülans bile yeterince tehlikeliyken inişte yakalanan türbülans uçakların alçaktan çakilmasına neden olabilir bu sebeple atatürk havalimanı nin kapasitesi belli. Sadece 5 ayda atatürk havalimanının son senede aldığı uçuşun 4 te 3 ü uçuş alan bi havalimanıdır yeni havalimanı. Birde diğer pistler hazır olup rüzgar önleyiciler inşaa edilince gelin görün ki atatürk havalimanı sevdalısı görünen halbuki türkiye nin menfaatine düşman isimler çıldıracak çünkü yılda sadece istanbula 80 milyon dan fazla turist gelmesi hedefleniyor. Bu havalimanının yap işlet devret olduğu düşünülünce çok değil 15 sene sonra sadece devredenlerle türkiye kendi ekonomisini istediği gibi sekillendirebilir. Hani haddinden fazla borçlanma diyorlar ya türkiye şuan sürdürülebilir borçlanmayı 1 olarak alırsak bizim borç stogumuz 0.3 iken sürdürülebilir borcumuz 0.13 tür. Yani türkiye şuan bulunduğu potansiyelin en az 3 katı daha borçlanabilir. Buna gerek bile kalmayacağı aşikardır. Havalimanına dikilen her bir direk müsait tarafınıza monte edile.
  • Herkes sarhoş da bir tek sen ayıksın ha
  • Bu ve bunun gibi haber ler ne kadar doğru neden bir arastirma yapıp doğruluğu belli olmadan yayınlanır.
  • Kapatabilen örgüt ECAC dır . Yanlış bilgi
  • 10 sene veya 15 sene sonra bu eserler türkiyeye devredilecek.O zaman geçmiş zararlar telafi edilir.Ama eser olmazsa neyle telafi edeceksiniz
  • Kapatılması konusu bile neden bu kadar sizleri heyecanlandırıp hoşunuza gidiyor ?
  • Şaiirin dediği gibi kör ol ama nankör ol

Sabahattin Önkibar'dan İstanbul Havalimanı için büyük bir iddia geldi. Önkibar Youtube'daki kişisel kanalında yayınladığı bir video ile İstanbul Havalimanı'nda yapılacak bir uluslararası inceleme ile uluslararası uçuşlara kapatılabileceğini iddia etti.

Sabahattin Önkibar, Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (İCAO)'nün İstanbul Havalimanı'nı "Güvenlik" zaafiyetleri çerçevesinde incelemeye aldığını ve bu incelemeler sonucunda kusurların bulunması durumunda bu yıl açılan İstanbul Havalimanı'nın uluslararası uçuşlara kapatılabileceğini söyledi.

Sabahattin Önkibar'ın kanalında yayınlanan videodaki konuşması şöyle;

İstanbul Havalimanı için korkunç iddia 'uçuşa kapatılabilir'

Yorumlar Tüm Yorumlar (115)

Denizci ~ 5 yıl önce
Bu havalimanı daha kış gormedi dışhatlar serbest bolgede cafe de duran bayanin daha ingilizceden haberi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 5 yıl önce
Kapı gıcırtı ediyor herhalde. Elleri deymisken Ayrasya tünelini, Yavuz Sultan Selim köprüsünü, Osman Gazi köprüsünü yani hukumetin yaptığı tüm eserlerin hepsini kapatsalar bari. Bunlarda zil takıp oynasalarda yaz eğlencesi olsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asd ~ 5 yıl önce
Heykel acılsaydı şakşak dünya eseri yapıllr eleştiri .ha bu adamda 5 para etmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cihat ~ 5 yıl önce
Algı oluşturmak bedava 4 ayda 38 uçak rötar yapmış hemde rüzgarın en çok olduğu aylardan nisan ayında yapmış bir çoğunu. Atatürk havalimanına kalkan uçaklardan sonra iniş yapabilmek için en az 1.5 saat beklemeniz gerekiyordu ki türbülans olmasın diye. Havada iken yakalanan türbülans bile yeterince tehlikeliyken inişte yakalanan türbülans uçakların alçaktan çakilmasına neden olabilir bu sebeple atatürk havalimanı nin kapasitesi belli. Sadece 5 ayda atatürk havalimanının son senede aldığı uçuşun 4 te 3 ü uçuş alan bi havalimanıdır yeni havalimanı. Birde diğer pistler hazır olup rüzgar önleyiciler inşaa edilince gelin görün ki atatürk havalimanı sevdalısı görünen halbuki türkiye nin menfaatine düşman isimler çıldıracak çünkü yılda sadece istanbula 80 milyon dan fazla turist gelmesi hedefleniyor. Bu havalimanının yap işlet devret olduğu düşünülünce çok değil 15 sene sonra sadece devredenlerle türkiye kendi ekonomisini istediği gibi sekillendirebilir. Hani haddinden fazla borçlanma diyorlar ya türkiye şuan sürdürülebilir borçlanmayı 1 olarak alırsak bizim borç stogumuz 0.3 iken sürdürülebilir borcumuz 0.13 tür. Yani türkiye şuan bulunduğu potansiyelin en az 3 katı daha borçlanabilir. Buna gerek bile kalmayacağı aşikardır. Havalimanına dikilen her bir direk müsait tarafınıza monte edile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neyzen ~ 5 yıl önce
Herkes sarhoş da bir tek sen ayıksın ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İbrahim ~ 5 yıl önce
Bu ve bunun gibi haber ler ne kadar doğru neden bir arastirma yapıp doğruluğu belli olmadan yayınlanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgisizlere haber yapıyorlar ~ 5 yıl önce
Kapatabilen örgüt ECAC dır . Yanlış bilgi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 5 yıl önce
10 sene veya 15 sene sonra bu eserler türkiyeye devredilecek.O zaman geçmiş zararlar telafi edilir.Ama eser olmazsa neyle telafi edeceksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet'e ~ 5 yıl önce
Borç almış gitmiş 40 sene ipotek altında,en ufak krizde ekonomi yaprak gibi sallanıyor,doviz,faiz,ithalat rekor kırıyor ne konuşuyorsun sen?
Ayhan ~ 5 yıl önce
Kapatılması konusu bile neden bu kadar sizleri heyecanlandırıp hoşunuza gidiyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burak ~ 5 yıl önce
Şaiirin dediği gibi kör ol ama nankör ol

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000