29 Ekim 2018, Pazartesi 17:17:22

"İstanbul Havalimanı gözümüzü korkutan bir projeydi"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştireceği Yeni Havalimanı açılış törenine sanat, siyaset, spor ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.
  • Bayadır kayıplardaydı,ortaya çıkmaya başladı yine
  • çekemiyenler çatlasın... ülkemıze yapılan güzellikleri görün.takdır edin.kininiz sizi köreltmesin ...hadi ismini degiştirin !!! ..magduur etcezzzz diyen biri vardı magdureee !
  • Davetlilerde kendileri gibi
  • Geçtim kol saatini, ayakkabı kutusunu, rüşveti 'her cuma bir ayet sallıyorum bakara makara' diyenin insan yüzüne çıkmaması lazım ama bunlarda ve bunlara durmadan oy verenlerde ne surat kalmış ne utanma ne de arlanma...
  • Oyle yada boyle herkez orda is bulacak eyvallah.lakin egemen denen bu adamin boyle bir yerde bulunmasi akp de .inanin midem bulandi cuma mesajlarini kimse unutmadiiii millet hic unutmadiiii
  • Duyan da yeni havalimanı yapılınca ülkemizin bütün dertleri bitecek sanır. Yalakalar da yağ yarışında her zamanki gibi. Neredeyse 1 trilyon dolar borç var hatırlatırım. Elin finansmanı ve icadıyla şöyle havaalanı yaptık böyle ettik diyorlar ama döviz,faiz,ithalat niye bu kadar çok açıklayamıyorlar. Bu millete ne yapsan müstahak.
  • Şu adamıda burada haber yapıyorsunuz ya, valla yazık...! Ne bakanlığı hiç bir vasfı yok bu şahsın.
  • Demet şener ne alaka
  • Bu sarlatana hala kim mikrofon uzatiyor ?
  • Bunun kolunda saati duruyor mu hâlâ???????

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştireceği Yeni Havalimanı açılış törenine sanat, siyaset, spor ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

İlk fazı tamamlanan İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılış töreni için hazırlıklar tamamlandı. Dakikalar önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uçakla iniş gerçekleştirdiği havalimanına ünlüler de adeta akın etti. Sanat, siyaset, spor ve iş dünyasının önde gelen isimleri tarihi açılışı yerinde izlemek üzere terminal binasındaki tören alanına geldi. Programa ses sanatçısı Orhan Gencebay, türkücü Yavuz Bingöl, ses sanatçısı Muazzez Ersoy, eski AB Bakanı Egemen Bağış, eski manken Demet Şener, iş adamı Ali Ağaoğlu, oyuncu Oktay Kaynarca, oyuncu Şafak Sezer, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu güreşçi Taha Akgül, dünyaca ünlü Türk asıllı kick boks sporcusu Gökhan Saki ve çok sayıda ünlü isim katıldı.

"Türkiyemize hayırlı olsun"

Dünyaca ünlü Türk asıllı kick boks sporcusu Gökhan Saki, “Böyle büyük bir günde burada olmak beni çok mutlu ediyor. Dünyada çok yeri gezdim böyle bir havalimanı görmedim. Türkiyemize hayırlı olsun. Gururlanıyorum” dedi.

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl ise “Dünyanın en büyük havalimanı, hayırlı uğurlu olsun. Biz de heyecanlıyız, sahnede çok güzel bir orkestra var” şeklinde konuştu.



Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış, “Yeni Havalimanına girdiğim zaman Bakanlar Kurulunda havalimanı projesini tartıştığımız gün geldi. Sadece bunun alanını belirlemek, hafriyatının bile Türkiye’ye nelere mal olacağını düşünmek gözümüzü korkutan bir projeydi. Ama hamdolsun Türkiye bunu da gerçekleştirdi” ifadelerine yer verdi.

“Tarihi güne tanıklık etmeye geldik”

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu güreşçi Taha Akgül de, “Tarihi bir güne tanıklık ediyoruz. Dünyanın en büyük havalimanı, biz de sürekli maçlarımıza buradan gideceğiz. Bugün tarihi güne tanıklık etmeye geldik. Vatanımıza, milletimize hayırlı olsun” değerlendirmesinde bulundu. 



"İstanbul Havalimanı gözümüzü korkutan bir projeydi"

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Egemo ~ 5 yıl önce
Bayadır kayıplardaydı,ortaya çıkmaya başladı yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emin VARAN ~ 5 yıl önce
çekemiyenler çatlasın... ülkemıze yapılan güzellikleri görün.takdır edin.kininiz sizi köreltmesin ...hadi ismini degiştirin !!! ..magduur etcezzzz diyen biri vardı magdureee !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne diyosun ~ 5 yıl önce
Değişik
MBA USA ~ 5 yıl önce
Davetlilerde kendileri gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne desek boş ~ 5 yıl önce
Geçtim kol saatini, ayakkabı kutusunu, rüşveti 'her cuma bir ayet sallıyorum bakara makara' diyenin insan yüzüne çıkmaması lazım ama bunlarda ve bunlara durmadan oy verenlerde ne surat kalmış ne utanma ne de arlanma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu adam ~ 5 yıl önce
Oyle yada boyle herkez orda is bulacak eyvallah.lakin egemen denen bu adamin boyle bir yerde bulunmasi akp de .inanin midem bulandi cuma mesajlarini kimse unutmadiiii millet hic unutmadiiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trajikomedi ~ 5 yıl önce
Duyan da yeni havalimanı yapılınca ülkemizin bütün dertleri bitecek sanır. Yalakalar da yağ yarışında her zamanki gibi. Neredeyse 1 trilyon dolar borç var hatırlatırım. Elin finansmanı ve icadıyla şöyle havaalanı yaptık böyle ettik diyorlar ama döviz,faiz,ithalat niye bu kadar çok açıklayamıyorlar. Bu millete ne yapsan müstahak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Finansman ~ 5 yıl önce
Ya arkadas devlet bankalari kredi veriyor ona kiziyorsunuz disardan buluyorlar elin finansmani oluyor silah yapariz yok namlusu bizim degil derler iha yapariz ne gerek var derler 1 trilyon degil o 5 trilyon 1 yrilyon olsa basin ağrır duramazsin iskembeden salla tutan yok nasilsa tamam baska şeylere söyleyin ama gerçekten komik oluyor sen ne yaptin vatandas olarak onu söyle
Finansman'a ~ 5 yıl önce
Komik olan sen ve senin gibiler. Kamu borcu ve özel sektör borcu ve yıllık faizi bir hesapla o kadar aklın yoksa araştır gör ne kadar borcumuz var. Devletin ve özel sektörün boyuna yurtdışından döviz borçlanması, bunun hep nüfusun iktidarın göçü önleyemediğinden son 15 yılda 10 milyon arttığı Marmara'da betona yatırılması ve devletin kendi söylemi ile ülkedeki ürünlerin %90'ının ithal oluşu yüzünden döviz bir yılda %100 arttı öyle olunca da 18 tl olan kağıt 41 tl, 4 tl olan salça 12 tl oldu, elektrik ve dogalgaz 3 ayda %50 zamlandı daha sayayim mı ? Borç 1 trilyon dolar civarı olmasa bu kadar çok zam niye peki? Hayat bu kadar pahalı olacaksa herşeye durmadan zam gelecekse yaşam kalitemiz ve alım gücümüz bu kadar düşecekse borçlanmasınlar, yapmasınlar hiçbir şey istemez be yağcı ahmak !
Finans ~ 5 yıl önce
Bak kardeşim teknolojiye yatirim yapmamak eleştirilecek bir konu betona yatirim yapmakta hakeza ama bu havalimanı katmadeger katacaksa bence bir mahsur yok yanlis rakamlarla biseyle anlatmak sacma ülkenin toplam borcu ozel ve kamu 460 milyar dolar %90 ithal demişsin kaynak ver bakalım nerden okudun havalimani yetersizdi yenisi yapıldı erken açılış elestirilebilir eksiklikler elestirilebilir yeri elestirlebilir ama herseye muhalif olmak yalan yanlis bilgiler yaymak harbiden komik
Ahmak ~ 5 yıl önce
Ha bu arada kötü soz sahibinindir aynen iade ediyorum bagirinca hakeret edince hakli oldugunuzu dusunuyorsunuz sanirim
Ayakkabı Kutusu ~ 5 yıl önce
Şu adamıda burada haber yapıyorsunuz ya, valla yazık...! Ne bakanlığı hiç bir vasfı yok bu şahsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Disp ~ 5 yıl önce
Demet şener ne alaka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sarlatan ~ 5 yıl önce
Bu sarlatana hala kim mikrofon uzatiyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saatten ne haber ~ 5 yıl önce
Bunun kolunda saati duruyor mu hâlâ???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B777-301ER ~ 5 yıl önce
Diğerinde saat vardı bu bakara makaracıydı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000