26 Kasım 2022, Cumartesi 16:16:15

İstanbul Havalimanı Avrupa'nın Zirvesinden İnmiyor

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı'nın (EUROCONTROL) 18-24 Kasım dönemine ilişkin verilerine göre, İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 220 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.
  • kutluyorum
  • Bırakın artık bu gaz haberlerini,ekonomi bu kadar rezil oldukça,döviz rekor kırdıkça,turiste muhtaç,ucuz tatil ve alışveriş yeri haline gelirse tabii ki zirveden inmez. İstanbul uyuşturucu,suç konularında avrupa lideri,yeşilin,parkın en az olduğu şehir,trafik kaosu,kuralsızlık, düzensizlik,denetimsizlik, fırsatçılık,sahtekarlık tavan yapmış,kaldırımlar otopark ve yol olmuş,motorlar ters yönden gidiyor,heryer pislik içinde,güya Türk ve müslümanız ama çöpü,izmariti sokağa,nereyi bulursak oraya atıyorlar,sürekli iç göç alıyor,nüfusu son 20 yılda 10 milyondan fazla artmış,heryer tıklım tıklım. Ayrıca madem İga rekor kırıyor devlete olan kira borcunu daha fazla ertelemesin ödesin,çalışanların hakkını da yemesin!!!
  • Arkadaşlar bilmeyenler için söyleyim , bu havalimanların çoğunda gece uçuş yok ve gece olmamasina ragmen başa başlar , yoksa istanbul sonuncu olur, gece gündüz personelinize yazık gece insanın vitamin minerallerini vücuda aldığı zamandır yaşlanıp erken gidecekler
  • Arkadaş her şeyde rekor kırılıyor ama neden prim veya promosyona konu geldiğinde "biz yeni şirketiz o kadar paramız yok" deniliyor?
  • Türkiye gri listede. Türkiye enflasyonda dünya lderi. Kara para aklamada bir numara. Geçim sıkıntısında en sonlardayız.
  • Bu adamlar gece saatlerinde uçmadan 1000 uçuş yapıyor da, biz 1220 mi yapıyoruz?
  • "One thousand 220" uçuş ile birinci olmuş. 1220 değil. Lütfen. Ya arkadaş Allah'ın adını andım bak. 1220'yi "bin 220" diye yazmayın ya. Kendimi camdan aşağı atacağım da 5.kat. Garantisi yok.
  • Çok atıyorum . Bu sefer tutacak. Grupta takibe devam. Bu başarı bizim…

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı’nın (EUROCONTROL) 18-24 Kasım 2022 tarihleri arasındaki istatistiklerine göre İGA İstanbul Havalimanı, günde ortalama bin 220 uçuş ile Avrupa’nın en yoğun havalimanı oldu.

İGA’yı bin 143 uçuş ile Londra Heathrow Havalimanı ve bin 106 uçuş ile Paris-Charles de Gaulle Havalimanı takip etti.

Söz konusu dönemde Türkiye ise günlük ortalama 2 bin 205 uçuş ile Avrupa’da en yoğun hava trafik hacmine sahip ülkeler arasında altıncı sırada yer aldı.

İstanbul Havalimanı Avrupa'nın Zirvesinden İnmiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

personeli ~ 1 yıl önce
kutluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anca gaz ~ 1 yıl önce
Bırakın artık bu gaz haberlerini,ekonomi bu kadar rezil oldukça,döviz rekor kırdıkça,turiste muhtaç,ucuz tatil ve alışveriş yeri haline gelirse tabii ki zirveden inmez. İstanbul uyuşturucu,suç konularında avrupa lideri,yeşilin,parkın en az olduğu şehir,trafik kaosu,kuralsızlık, düzensizlik,denetimsizlik, fırsatçılık,sahtekarlık tavan yapmış,kaldırımlar otopark ve yol olmuş,motorlar ters yönden gidiyor,heryer pislik içinde,güya Türk ve müslümanız ama çöpü,izmariti sokağa,nereyi bulursak oraya atıyorlar,sürekli iç göç alıyor,nüfusu son 20 yılda 10 milyondan fazla artmış,heryer tıklım tıklım. Ayrıca madem İga rekor kırıyor devlete olan kira borcunu daha fazla ertelemesin ödesin,çalışanların hakkını da yemesin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
London ~ 1 yıl önce
Arkadaşlar bilmeyenler için söyleyim , bu havalimanların çoğunda gece uçuş yok ve gece olmamasina ragmen başa başlar , yoksa istanbul sonuncu olur, gece gündüz personelinize yazık gece insanın vitamin minerallerini vücuda aldığı zamandır yaşlanıp erken gidecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İgagüvenlik ~ 1 yıl önce
Arkadaş her şeyde rekor kırılıyor ama neden prim veya promosyona konu geldiğinde "biz yeni şirketiz o kadar paramız yok" deniliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş ~ 1 yıl önce
Her şirket prüm veriyor Türkiyede bize size yok sanki
Türkiye ~ 1 yıl önce
Türkiye gri listede. Türkiye enflasyonda dünya lderi. Kara para aklamada bir numara. Geçim sıkıntısında en sonlardayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakko ~ 1 yıl önce
Boş yapma.
nasıl yani? ~ 1 yıl önce
Bu adamlar gece saatlerinde uçmadan 1000 uçuş yapıyor da, biz 1220 mi yapıyoruz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ho ~ 1 yıl önce
"One thousand 220" uçuş ile birinci olmuş. 1220 değil. Lütfen. Ya arkadaş Allah'ın adını andım bak. 1220'yi "bin 220" diye yazmayın ya. Kendimi camdan aşağı atacağım da 5.kat. Garantisi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vesselam ~ 1 yıl önce
Çok atıyorum . Bu sefer tutacak. Grupta takibe devam. Bu başarı bizim…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laleli lions ~ 1 yıl önce
Bir tane kuzey amerika hava yolu yok.Anca kıytırık ülkeler yazık yine dev aynasında görüyoruz kendimizi özellikle astronot pilotlarımız

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000