29 Ocak 2022, Cumartesi 13:04:42

İstanbul Havalimanı 2021'de zirveye çıktı

İstanbul Havalimanı, geçen yıl 36 milyon 988 bin 563 yolcuya hizmet vererek Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
  • O zirve dediginiz şey kar yığınlarıdır belkide . . . . x)))
  • cengiz bunu beğendi :)
  • Havalimanında yapılan maske anonslarının sesi çok yüksek özellikle yaşlı yolcularımız için benim babam kulaklık kullanıyor yolculuğumuz esnasında beklerken çok yüksek sesle yapılan anonslardan dolayı çok rahatsız oldu.
  • Çalışanlarına yapacağı yıllık zam oranında da zirvede görmeyi umuyoruz!
  • Herseyde birinciyiz ama hala maaşımızı belirleyemediler biriniz çıkın insan gibi konuşun korkmayın oranları söyleyin zaten kimse memnun değil güvenlik olarak , yeter ya yolcusu stresi bitmeyen yer 120 km yol günde geliyoruz 3.30 saatimiz yok oluyor yolda çıkın insan gibi konuşun KORKUYORSUNUZ ÇÜNKÜ ADALETSİZ OLDUĞUNUZ İÇİN AÇIKLAMIYORSUNUZ!
  • Nasıl başladık. Rezillikleriniz. 130 KAR ARARACI ile beceriksizliğiniz. İş çıkış yapacağız Otopark tan dışarı çıkış yol a geçemiyoruz. Kar araçlarınız sanki yolda kalmış. Otoban Paralı bir de ve Kapalı. Şuradan aldığınız paralarımız Haram Zıkkım olsun size. Apron içler acısı. Pistler temizlenemiyor. Şuna REZİLLİK REKORU kırdık desenize. Korkunuzdan konuşamıyorsunuz bile. Bir düzgün muhatap bulamadık. Pazartesi den beri. KARGO Binası çöktü. Zaten yıkacaktık. Nasrettin Hoca misali.'' Zaten İnecektim ''
  • bu iste katkisi olanlara artik bir kar payi aciklariniz diye umuyoruz
  • Yolçularin soğuk yerde yatiği havalimani, ciddimisiniz?
  • Ne gerek vardı ki bu kadar yoğun bir havalimanına. Uçuş ağını genişletmek alanları büyütmek hangi şahıs ve kuruluşa fayda getirdi. Yazık ülkenin paralarına. Küçük bir havalimanı yeterde artar bizlere
  • Evet rezilligin herturlusunu gorduk

İstanbul Havalimanı, geçen yıl 36 milyon 988 bin 563 yolcuya hizmet vererek Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.

Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI) Europe tarafından hazırlanan yıllık rapora göre, Kovid-19 salgını nedeniyle 2020'de bir önceki yıla oranla yüzde 59 düşen yolcu trafiği, 2021'de yüzde 37 arttı.

ACI Europe'un raporuna göre, 2021'de en fazla yolcuyu Türkiye ve Rusya'daki havalimanları ağırladı.

İstanbul Havalimanı 36 milyon 988 bin 563 yolcu sayısıyla en yoğun havalimanı olurken, Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunan Şeremetyevo Uluslararası Havalimanı 30 milyon 943 bin 456 yolcuyla ikinci sırada yer aldı.

Fransa'nın başkenti Paris'teki Charles De Gaulle Havalimanı ise ağırladığı 26 milyon 201 bin 698 yolcuyla listeye üçüncü sırada girdi. Listede, Hollanda'daki Amsterdam Schiphol Havalimanı dördüncü, Moskova'daki Domodedovo Havalimanı ise en yoğun beşinci havalimanı oldu.

İstanbul Havalimanı, 2020'de de salgın şartlarına rağmen Avrupa havalimanları arasında yolcu sayısı sıralamasında 23,4 milyon kişiyle birinci olmuştu.

Sabiha Gökçen ve Antalya havalimanları da listede
Avrupa'nın en yoğun havalimanları listesinde Sabiha Gökçen ve Antalya havalimanları da yer aldı. Sabiha Gökçen Havalimanı 24 milyon 991 bin yolcuyla altıncı, Antalya Havalimanı ise 21 milyon 333 bin yolcuyla dokuzuncu sırada bulunuyor.

İstanbul Havalimanı 2021'de zirveye çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

X y z . . . ~ 2 yıl önce
O zirve dediginiz şey kar yığınlarıdır belkide . . . . x)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 2 yıl önce
cengiz bunu beğendi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hiç duyan yokmu ~ 2 yıl önce
Havalimanında yapılan maske anonslarının sesi çok yüksek özellikle yaşlı yolcularımız için benim babam kulaklık kullanıyor yolculuğumuz esnasında beklerken çok yüksek sesle yapılan anonslardan dolayı çok rahatsız oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İGA ~ 2 yıl önce
Çalışanlarına yapacağı yıllık zam oranında da zirvede görmeyi umuyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga GÜVENLİK ~ 2 yıl önce
Herseyde birinciyiz ama hala maaşımızı belirleyemediler biriniz çıkın insan gibi konuşun korkmayın oranları söyleyin zaten kimse memnun değil güvenlik olarak , yeter ya yolcusu stresi bitmeyen yer 120 km yol günde geliyoruz 3.30 saatimiz yok oluyor yolda çıkın insan gibi konuşun KORKUYORSUNUZ ÇÜNKÜ ADALETSİZ OLDUĞUNUZ İÇİN AÇIKLAMIYORSUNUZ!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
igacı ~ 2 yıl önce
zam hala açıklanmadı kimse bilmiyor ama var bir korkuları. Düşük zam yaparlarsa şaşmayın. Asgari ücret 4250 ise yapılacak zam en fazla 4750-4800 civarı olur. Ama şafa geldimi dünyanın süper havalimanıyız
İGA GÜVENLİK ~ 2 yıl önce
Personel ücretlerinde de en sonu çekiyor kendileri.
2022 ye ~ 2 yıl önce
Nasıl başladık. Rezillikleriniz. 130 KAR ARARACI ile beceriksizliğiniz. İş çıkış yapacağız Otopark tan dışarı çıkış yol a geçemiyoruz. Kar araçlarınız sanki yolda kalmış. Otoban Paralı bir de ve Kapalı. Şuradan aldığınız paralarımız Haram Zıkkım olsun size. Apron içler acısı. Pistler temizlenemiyor. Şuna REZİLLİK REKORU kırdık desenize. Korkunuzdan konuşamıyorsunuz bile. Bir düzgün muhatap bulamadık. Pazartesi den beri. KARGO Binası çöktü. Zaten yıkacaktık. Nasrettin Hoca misali.'' Zaten İnecektim ''

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgsli ~ 2 yıl önce
bu iste katkisi olanlara artik bir kar payi aciklariniz diye umuyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haber ~ 2 yıl önce
Yolçularin soğuk yerde yatiği havalimani, ciddimisiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ebedi muhalif ~ 2 yıl önce
Ne gerek vardı ki bu kadar yoğun bir havalimanına. Uçuş ağını genişletmek alanları büyütmek hangi şahıs ve kuruluşa fayda getirdi. Yazık ülkenin paralarına. Küçük bir havalimanı yeterde artar bizlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heh heh ~ 2 yıl önce
Evet rezilligin herturlusunu gorduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkiye ~ 2 yıl önce
ibb içinde bunu diyebilirmisiniz .

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000