14 Mayıs 2015, Perşembe 12:30:16

İSTANBUL HAVACILIK KURSU YETKİYİ ALDI

İstanbul Havacılık Kursu, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından “Havacılık Güvenliği Eğitim Kuruluşu” olarak yetkilendirildi.
  • Shgm sayfasina gore ticari olarak yetki alan ilk kurum olmus. Kabin memurlugu egitmen ihtiyacini karsilamakta cok onemli bir adim
  • Bu kurum galiba diğerleri gibi değil. Acaba önceden yargısız infaz mı yaptık... Tebrikler ve başarılarının devamını bekliyoruz. Gerçek ve kaliteli havacılık okullarına ihtiyacımız var.
  • tebrikler...

İstanbul Havacılık Kursu, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından “Havacılık Güvenliği Eğitim Kuruluşu” olarak yetkilendirildi.

Hızlı Havacılık ve Eğitim A.Ş’ ye bağlı, Türkiye’nin en yeni havacılık eğitim kuruluşu İstanbul Havacılık Kursu, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün Havacılık Güvenliği Eğitim ve Sertifikasyon Talimatı(SHT-17.2)’de ön görülen şartları yerine getirmesinden dolayı ilgili talimatta yer alan KURS 1, KURS 2, KURS 7 eğitimlerini ticari olarak vermek üzere yetkilendirildi.

Havacılık Güvenliği Eğitim ve Sertifikasyon Talimatında yer alan Kurs 1(Güvenlik Bilinci Eğitimi), Kurs 2(Temel Sivil Havacılık Güvenliği) ve Kurs 7(Kokpit ve Kabin Personeli Güvenliği Eğitimi) eğitimlerini vermek üzere kurum ve kadrolu eğitmenleri yetkilendirilerek faaliyet gösterdiği alanda ciddi bir adım attı.

“Havacılık sektöründe, yerel ve uluslararası mevzuatlara uygun, kolay ulaşılabilir, pazar şartlarını dikkate alan, kaliteli ve yenilikçi eğitim programları ve eğitim çözümleri sunan, en üst düzeyde teorik ve uygulamalı eğitim vererek havacılık sektörüne tam donanımlı personel kazandıran, mesleki bilgi ve tecrübesini aktarmada profesyonel beceriye sahip eğitmenleriyle başarıyı paylaşan, küresel ve sivil havacılık eğitimi alanında lider bir eğitim merkezi olma” vizyonuyla yola çıkan İstanbul Havacılık Kursu, Sivil Havacılık genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirilmesiyle bu yoldaki hedeflerine ulaşmaya başladı.

İSTANBUL HAVACILIK KURSU YETKİYİ ALDI

Yorumlar

bir bilen ~ 9 yıl önce
Shgm sayfasina gore ticari olarak yetki alan ilk kurum olmus. Kabin memurlugu egitmen ihtiyacini karsilamakta cok onemli bir adim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu kurum galiba diğerleri gibi değil. Acaba önceden yargısız infaz mı yaptık... Tebrikler ve başarılarının devamını bekliyoruz. Gerçek ve kaliteli havacılık okullarına ihtiyacımız var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus380 ~ 9 yıl önce
tebrikler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000