28 Eylül 2018, Cuma 11:38:43

İstanbul Airshow’a yerli damgası

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronunda dün kapılarını açan İstanbul Airshow’da yerli üretim hava araçları dikkat çekiyor.
  • helikopterin başındaki yetkili kişi şuan motorunu da yaptık ama testlerine başlamadık testleri tamamlanmamış bir motoru da gündeme getirmek istemiyoruz dedi. en azından önceki hükümetler gibi hazırı varken ne üreteceğiz demiyorlar ( eksileri çokta olsa askeri alanda milli üretime destek veriyorlar) Allah utandırmasın emeği geçenlere sonu güzel olur inşallah.
  • Emeği geçenlere teşekkürler. İnşallah yakında havacılık sektörü en büyük ihracat alanımız olur.
  • Gözlerim yaşardı. Şu görüntülere 1 dirhem emeği geçenlere bile teşekkür ediyorum. Uçan platformu da, üzerindeki silahı da yerli olması (İleride daha da yerli oranın artırılması) mutlulukların en güzeli. Parasını verip gemilerini alamayan, parasını verip uçaklarını alamayan, parasını verip malını alamayan; hala da bundan ders alamayan bir millet yok olmaya mahkumdur. Hayırsız komşu adamı mal sahibi yapar -dan öteye gidip; o malı o hayırsız komşuya satmak gerekir. Bunu da yapmaya başladık, yapacağız. Teşekkürler emeği geçenlere...

Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronunda dün kapılarını açan İstanbul Airshow’da yerli üretim hava araçları dikkat çekiyor.

TUSAŞ tarafından üretilen insansız hava aracı ANKA, Genel Maksat Helikopteri T625 ve temel eğitim uçağı Hürjet, Airshow’un en dikkat çeken hava araçları olarak göze çarpıyor. Fuar alanının en gözde misafirleri olan yerli üretim hava araçları, açılışı yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından da ilgiyle takip edildi.

Hürjet’in kokpitine de oturan Oktay ve Turhan, Hürjet’e tam not verdi.

İşte Airshow’da dikkat çeken yerli üretim hava araçlarının özellikleri:























 

İstanbul Airshow’a yerli damgası

Yorumlar

pilot ~ 6 yıl önce
helikopterin başındaki yetkili kişi şuan motorunu da yaptık ama testlerine başlamadık testleri tamamlanmamış bir motoru da gündeme getirmek istemiyoruz dedi. en azından önceki hükümetler gibi hazırı varken ne üreteceğiz demiyorlar ( eksileri çokta olsa askeri alanda milli üretime destek veriyorlar) Allah utandırmasın emeği geçenlere sonu güzel olur inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teşekkürler Türkiyem ~ 6 yıl önce
Emeği geçenlere teşekkürler. İnşallah yakında havacılık sektörü en büyük ihracat alanımız olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 6 yıl önce
Gözlerim yaşardı. Şu görüntülere 1 dirhem emeği geçenlere bile teşekkür ediyorum. Uçan platformu da, üzerindeki silahı da yerli olması (İleride daha da yerli oranın artırılması) mutlulukların en güzeli. Parasını verip gemilerini alamayan, parasını verip uçaklarını alamayan, parasını verip malını alamayan; hala da bundan ders alamayan bir millet yok olmaya mahkumdur. Hayırsız komşu adamı mal sahibi yapar -dan öteye gidip; o malı o hayırsız komşuya satmak gerekir. Bunu da yapmaya başladık, yapacağız. Teşekkürler emeği geçenlere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000