08 Eylül 2011, Perşembe 12:30:56

"İSRAİL'İN YAPTIĞI AHLAKİ DEĞİL"

Başbakan Erdoğan İsrail'e bakım için gönderilen heronların geri gönderilmediğini söyledi...
  • Bunlar masal. Ucuz kahramanlıklarla bu işler olmuyor ne yazık ki ? Sen bir tane israil vatandaşına zarar ver bak adamlar bütün dünyayı ayağa kaldırıyor mu kaldırmıyor mu ? Biz ne yaptık. Kınadık... Bravo yani.
  • bu şekilde karşılık esasına göre yapılmalıdır sen ne yapıyorsun bende aynısını yaptım yapacam sen durdurana kadar ben de aynısını yapacam.. bu iş böyledir..bir insana 50 kez anasının adını babasının adı sorulmaz dedesinin doğum yeri.. ama net olarak bunlar lanetlidir lut kavmi halak olmuştur dead sea vardır israilde onların ölü denizi açıp kitapların okuduğunuzda gerçeği görürsünüz..
  • israile 2 tane savaş uçağı gönder de bombala diyen 2 yaşındaki çocuğun zekasına sahip kişi sence böyle bir şey yapmak mantıklı olur mu doğru olur mu yapmayın.. ısralin içi dışı şeytan adam böyle dünyanın her tarafında varlar kilit noktalarda. Bm de çıkan rapora bakın nasıl kendi lehlerinde çıkan bir rapor işde..pkk nında destek aldığı kesin ayrıca heronları da bakımını yapmıyor ahlaksızlılık diz boyu sonra tel aviv den gelen her yolcu uçağında çıkan israil pasaportu taşıyan yahudiler, sonra israil pasaportu dışında başka ülke pasaportları taşıyan yahudileri de kesinlikle ayırıp aramalılar sorguya çekmeliler analarının dedelerinin babalarının adları defalarca sorulmalı, ern 5o kez çarprz şekilde
  • niye 2 jet gönderip de israil gemilerini bombalatamadın?? cesaretin mi yoktu?? kendi vatandaşına kurt yabancıya kuzu kesilmeyeceksin herkese kurt olacaksın ki inandırıcı olasın...türkiye israil vatandaşı 9 kişiyi bu şekilde katletseydi tüm dünya görürdü nelerin olduğunu...
  • Hükümet sempatizanı olmasamda,dış politika konularında millet olarak bir olunması taraftarıyım.Milliyetçi,büyük devletlere baktığınız da bunu görürüz.Ancak şunu hiç bir hükümet unutmamalı,milli savunma sanayii gelişmemiş hiç bir devlet ne büyük devlettir nede tam bağımsız devlettir.Arge yatırımlarına her saha da destek verilmelidir.Beğenmediğimiz İran bile bu konuda fersah fersah bizden iyi durumda.
  • ya heronlaramı kaldık hani nerde bizim caldıranlarımız kendi iha larımız kullanmıyormuyuz
  • anlat anlat heyecanli oluyor haha...yahu bilmesek inanicaz...daha mavi marmara olayindan sonra rest cektin gittin 2 ay sonra tekrar israille savunma sanayii anlasmasi imzaladin..sen anca makarnaci komurculeri kandirirsin...
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde İsrail ile havacılık alanında yaşanan sürtüşmelerle ilgili konuştu.

Türk yolcuların İsrail'de diğer yolculardan ayrı olarak didik aranmasıyla tırmanan ve İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 40 İsrailli yolcunun sorgulanması iddiasıyla devam eden İsrail-Türkiye kapışmasına Başbakan Erdoğan da katıldı.

Ticari ilişkilerle ilgili yaptığı açıklamaların ardından tepkiyle karşılaşan Erdoğan, 'daha çok tepkileri olacaktır. Benim özellikle söylediğim savunma sanayine yönelik bu konuda atılan adımlar. Bakın savunma sanayi noktasında da şu ana kadar bir defa aramızdaki anlaşmalarımıza sadakatleri yoktur. Yani bu noktada her tarafı dökülüyor bunun. Mesela insansız hava araçları alınmıştır, insansız hava araçlarının bakımıyla alakalı geri gönderilmiştir, aramızdaki bu sıkıntılar sebebiyle insansız hava araçlarımızı hala bakımını yapıp geri göndermemişlerdir. Bunlar ahlaki midir? Birisiyle aranızda sıkıntılar, kırgınlıklar olabilir, görüşmeye bilirsiniz, bütün bunlar olabilir ama uluslararası anlaşmalarda bir uluslararası ticari ahlak vardır. Bu ahlakın kurallarına uyarsınız. Şunu da söyleyeyim, bunun bedeli 15 milyon dolar olurmuş, 150 milyon dolar olurmuş, Türkiye olarak biz buna da değer vermeyiz, yeri geldiği zaman. Bizim için önemli olan kendi onurumuzu, gururumuzu kimseye çiğnetmemektir. Bunun bedeli yoktur' dedi.

İsrail-Türkiye arasındaki yolcu olaylarıyla ilgili görüşlerini de aktaran Başbakan, 'onlar gelip geçici şeylerdir, ama İsrail’in karakterini, yapısını ortaya koyması bakımından önemlidir. Herhalde bu yanlışlarından da kısa zamanda dönerler diye düşünüyorum' dedi.

Türkiye, İsrail’den 2005 yılında 183 milyon dolara 10 adet Heron satın almıştı.
"İSRAİL'İN YAPTIĞI AHLAKİ DEĞİL"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bunlar masal. Ucuz kahramanlıklarla bu işler olmuyor ne yazık ki ? Sen bir tane israil vatandaşına zarar ver bak adamlar bütün dünyayı ayağa kaldırıyor mu kaldırmıyor mu ? Biz ne yaptık. Kınadık... Bravo yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu şekilde karşılık esasına göre yapılmalıdır sen ne yapıyorsun bende aynısını yaptım yapacam sen durdurana kadar ben de aynısını yapacam.. bu iş böyledir..bir insana 50 kez anasının adını babasının adı sorulmaz dedesinin doğum yeri.. ama net olarak bunlar lanetlidir lut kavmi halak olmuştur dead sea vardır israilde onların ölü denizi açıp kitapların okuduğunuzda gerçeği görürsünüz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
israile 2 tane savaş uçağı gönder de bombala diyen 2 yaşındaki çocuğun zekasına sahip kişi sence böyle bir şey yapmak mantıklı olur mu doğru olur mu yapmayın.. ısralin içi dışı şeytan adam böyle dünyanın her tarafında varlar kilit noktalarda. Bm de çıkan rapora bakın nasıl kendi lehlerinde çıkan bir rapor işde..pkk nında destek aldığı kesin ayrıca heronları da bakımını yapmıyor ahlaksızlılık diz boyu sonra tel aviv den gelen her yolcu uçağında çıkan israil pasaportu taşıyan yahudiler, sonra israil pasaportu dışında başka ülke pasaportları taşıyan yahudileri de kesinlikle ayırıp aramalılar sorguya çekmeliler analarının dedelerinin babalarının adları defalarca sorulmalı, ern 5o kez çarprz şekilde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
niye 2 jet gönderip de israil gemilerini bombalatamadın?? cesaretin mi yoktu?? kendi vatandaşına kurt yabancıya kuzu kesilmeyeceksin herkese kurt olacaksın ki inandırıcı olasın...türkiye israil vatandaşı 9 kişiyi bu şekilde katletseydi tüm dünya görürdü nelerin olduğunu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hükümet sempatizanı olmasamda,dış politika konularında millet olarak bir olunması taraftarıyım.Milliyetçi,büyük devletlere baktığınız da bunu görürüz.Ancak şunu hiç bir hükümet unutmamalı,milli savunma sanayii gelişmemiş hiç bir devlet ne büyük devlettir nede tam bağımsız devlettir.Arge yatırımlarına her saha da destek verilmelidir.Beğenmediğimiz İran bile bu konuda fersah fersah bizden iyi durumda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya heronlaramı kaldık hani nerde bizim caldıranlarımız kendi iha larımız kullanmıyormuyuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
anlat anlat heyecanli oluyor haha...yahu bilmesek inanicaz...daha mavi marmara olayindan sonra rest cektin gittin 2 ay sonra tekrar israille savunma sanayii anlasmasi imzaladin..sen anca makarnaci komurculeri kandirirsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000