08 Mart 2018, Perşembe 14:22:50

İsrail'e bilgileri kim aktarıyor?

İsrail'in Ben Gurion Havalimanı'nda sorguya çekilen Türklere mahrem sorular sorulması kafalarda soru işareti bıraktı.
  • free visa aliyorsun iki soru sordular diye agliyorsun fransiz vatandaslarina uzerine giydigi gomlegin materyalini bile soruyor ortadogu ulkesi vatandasini korumak istiyor bilgilerini senin devletinin veritabanindan aliyor adam
  • PTT yi özelleştir, genel kurmay kozmik odalarına gir sonra nerden öğreniyorlar diye dert yan güleyim bari. Bazılarının çocukları gemicikleriyle israile mal taşısın bazılarına boşuna madalya verilmedi yahudi lobisi tarafından türkiyedeki ilk ve tek siyasetci uyu ülkem uyu daha.
  • Bir yerde iki kişi kavga ediyor sa bilinki oradan bir İsrailli geçmiştir
  • Herkesin -nedense?- TÜrk şirketi sandığı Netsis İsrail şirketidir. Netsis'te devletin ve silahlı kuvvetlerin pek çok ihalesini almıştır. Bu en basit örneği. Daha bilmediğimiz neler vardır kim bilir?
  • Vize alırken ailevi, özel, ticari bütün bilgilerimizi vermiyor muyuz ? İstihbarat ve ajan vari elde ettikleri haricinde adamların bu şekilde elinde bir sürü bilgi var ve bunlar olurken geçmişten günümüze bizi yönetenler hep seyrettiler bize karşı kim varsa hepsinin insanını kimlikle veya vizesiz ülkemize soktular. Yıllarca söyledik durduk paraya ve turiste ihtiyacımız var diye bu hale düşülmesi çok acı
  • Adamlar yeni uygulamayla E-devletten soy agacini bile goruyor bu da birsey mi? :))) ABD'de, Avrupa'da bile olmayan e-devlet muhabbeti bizde niye var. Cok mu gelismis ulkeyiz :) Turkiye cipli pasaportlarini yapan firmada Fransiz Yahudi firmasi. Adamlar sana cipi bile takmis. Sen pasaportunu Israil polisine verdiginde ,adam senin ne kadar borcun oldugunu bile biliyor cipten. oylesine soru soruyor bakalim yalancimisin degilmisin ;)))
  • Gidin onlari madalya taktirana ve trollerine sorun..
  • Ülkesine milletine düşman o kadar çok hain var ki. Sadece bu sitedeki yorumlara bakmak yeterli. bu sebeple israil kendisine hizmet edecek hain bulmakta zorluk çekmez. Özel çaba göstermelerine gerek yok.
  • Yazik bize
  • içimizdeki hainler ülkemizin en mahrem sırlarını bile çalmadılar mı?

İsrail'in Ben Gurion Havalimanı'nda sorguya çekilen Türklere mahrem sorular sorulması kafalarda soru işareti bıraktı. Bu bilgileri İsrail'in nasıl aldığı hala bilinmiyor.

Türk vatandaşlarının Kudüs ziyaretini sekteye uğratmayı hedefleyen İsrail, Ben Gurion Havalimanı’nı adeta psikolojik şiddet merkezine dönüştürdü. Ziyaretçileri gözaltına alarak saatlerce akıl almaz sorular soran İsrail polisinin, hedefindeki son isim ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyesi Seyit Ali Aydoğmuş oldu. Aydoğmuş’a 1980’li yıllardaki sendikal faaliyetlerinden, 12 Eylül darbesi sırasında yaşadıklarına kadar bir dizi mahrem soru yönelten İsrail makamlarının bu bilgilere nasıl ulaştığını Yeni Şafak araştırdı.

BİLGİ GÜVENLİĞİ İSRAİL’E EMANETTİ

Konuyla ilgili konuşan Avukat Cihat Gökdemir, ANASOL-M hükümeti döneminde Maliye ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın bilgi işlem altyapısının İsrail menşeili firmalara verildiğini belirterek, “O dönem öğretmenlerin bilgileri internete düşünce bu firmalarla sözleşmeler feshedildi. Ancak İsrail’in sorduğu sorular arasında taze bilgiler de var. Türkiye’den birileri vatandaşların mahrem bilgilerini İsrail’le paylaşıyor. Devletin bu köstebekleri araştırıp bulması gerekir ama kimse bu olayın üzerine düşmüyor” diye konuştu. Gökdemir, "Daha önce çeşitli kamu kurumlarının altyapıları İsrailli firmalar tarafından yapıldığı belirlenmişti. Bu firmaların kalıntıları kişisel bilgileri İsrail’e taşıyor olabilir" dedi.

İsrail'e bilgileri kim aktarıyor?

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

LH ~ 6 yıl önce
free visa aliyorsun iki soru sordular diye agliyorsun fransiz vatandaslarina uzerine giydigi gomlegin materyalini bile soruyor ortadogu ulkesi vatandasini korumak istiyor bilgilerini senin devletinin veritabanindan aliyor adam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gemicik ~ 6 yıl önce
PTT yi özelleştir, genel kurmay kozmik odalarına gir sonra nerden öğreniyorlar diye dert yan güleyim bari. Bazılarının çocukları gemicikleriyle israile mal taşısın bazılarına boşuna madalya verilmedi yahudi lobisi tarafından türkiyedeki ilk ve tek siyasetci uyu ülkem uyu daha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsrail ~ 6 yıl önce
Bir yerde iki kişi kavga ediyor sa bilinki oradan bir İsrailli geçmiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 6 yıl önce
Herkesin -nedense?- TÜrk şirketi sandığı Netsis İsrail şirketidir. Netsis'te devletin ve silahlı kuvvetlerin pek çok ihalesini almıştır. Bu en basit örneği. Daha bilmediğimiz neler vardır kim bilir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suçlu biziz ~ 6 yıl önce
Vize alırken ailevi, özel, ticari bütün bilgilerimizi vermiyor muyuz ? İstihbarat ve ajan vari elde ettikleri haricinde adamların bu şekilde elinde bir sürü bilgi var ve bunlar olurken geçmişten günümüze bizi yönetenler hep seyrettiler bize karşı kim varsa hepsinin insanını kimlikle veya vizesiz ülkemize soktular. Yıllarca söyledik durduk paraya ve turiste ihtiyacımız var diye bu hale düşülmesi çok acı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 6 yıl önce
Vatandaşlarını umursamayanlar kendilerine süresiz diplomatik pasaport alıyor yetmiyor bir de pkklı ve fetocu vekiller de bu haktan yararlanacaklar bunlar mı vatandaşı vize alırken gizli kalması gereken bilgileri isteyen ülkeler ile uğraşacak?
Trader Joe's ~ 6 yıl önce
Adamlar yeni uygulamayla E-devletten soy agacini bile goruyor bu da birsey mi? :))) ABD'de, Avrupa'da bile olmayan e-devlet muhabbeti bizde niye var. Cok mu gelismis ulkeyiz :) Turkiye cipli pasaportlarini yapan firmada Fransiz Yahudi firmasi. Adamlar sana cipi bile takmis. Sen pasaportunu Israil polisine verdiginde ,adam senin ne kadar borcun oldugunu bile biliyor cipten. oylesine soru soruyor bakalim yalancimisin degilmisin ;)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adanali ~ 6 yıl önce
Gidin onlari madalya taktirana ve trollerine sorun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cc ~ 6 yıl önce
Doğru söylersin sende herşeyi biliyorsun ya mossadsın ya da cıa. Senden başka bir şey olmaz
sürüyle ~ 6 yıl önce
Ülkesine milletine düşman o kadar çok hain var ki. Sadece bu sitedeki yorumlara bakmak yeterli. bu sebeple israil kendisine hizmet edecek hain bulmakta zorluk çekmez. Özel çaba göstermelerine gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sürüyle'ye ~ 6 yıl önce
Sen yorum yapanlara değil ülkemizi bu duruma sokan, ülke yönetmeyi bakkal yönetmek sananlara laf söylesene.
Ya ~ 6 yıl önce
Yazik bize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AA ~ 6 yıl önce
içimizdeki hainler ülkemizin en mahrem sırlarını bile çalmadılar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000