03 Aralık 2015, Perşembe 08:02:10

İsrail'den Rusya teşviki

Rusya ziyaretçi sayısını artırmak isteyen İsrail, Eilat Havalimanı'na turist getiren hava yolu firmalarına ve tur operatörlerine yolcu başına 45 euro teşvik vereceğini açıkladı.
  • İsrael Rus turisti vizesiz mi getirecek?İsrael vizesi öyle kolay ve ucuzmu?
  • çaklalar hemen pastaya ortak oldular bence bunlarıda ülkeye almayalım!

Rus turistin dikkatini çekmek ve ülke turizmini canlandırmak isteyen İsrail Turizm Bakanlığı, havayolu firmalarına ve Eilat'a yönelik direkt operasyon gerçekleştiren tur operatörlerine getirdikleri yolcu başına 45 euro teşvik vereceğini duyurdu.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Turizm Bakanı Sophia Kosharovskaya, teşviğin hayata geçirilmesi halinde, Eilat'a gerçekleştirilen uçuş sayısının önümüzdeki birkaç ay içerisinde 200 civarında artış beklediklerini dile getirdi. Kosharovskaya, "İsrail, her yıl Mısır'a seyahat eden 4 milyon Rus turistin %10'unu ülkeye çekmeyi hedefliyoruz. Ayrıca, İsrail Turizm Bakanlığı, bu yıl Rusya'dan İsrail'e giden turist sayısında yüzde 20-30 dolayında bir artış yaşanacağına inanıyoruz" dedi. Öte yandan Kosharovskaya, Türkiye ve Rusya arasındaki gerginliğin devam etmesi halinde ise İsrail'in planının Türkiye'ye gitmeyen rus turistler olduğunu ve onları İsrail'e çekmek amacıyla harekete geçeceklerini dile getirdi.

Mısır'a hatırı sayılır miktarda Rus turist götüren Pegas Tourstik, Eilat'ı programına almış durumda, Şirketin Rusya Genel Müdürü Anna Podgornaya, Pegas'ın ilk charter uçağının 21 Kasım'da Eilat Havalimanı'na indiğini ve uçağun yüzde 100 dolu olduğunu ifade etti. Pegas'ın web sitesinde şu anda İsrail'in, "Kızıl Deniz'in diğer kıyısı" sloganıyla pazarlandığı açıklandı. Şirketin, Moskova, St. Petersburg ve Ufa başta olmak üzere Rusya'nın 6 kentinden Eilat'a direkt uçuş yapacağı da yapılan açıklamalar arasında yer aldı. (turizmdebusabah)

İsrail'den Rusya teşviki

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Yanında AKABE. ~ 8 yıl önce
İsrael Rus turisti vizesiz mi getirecek?İsrael vizesi öyle kolay ve ucuzmu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat ~ 8 yıl önce
Ruslara Ukranyalılara İsrail'e vize YOK !
çakallar ~ 8 yıl önce
çaklalar hemen pastaya ortak oldular bence bunlarıda ülkeye almayalım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 8 yıl önce
dünyaya vize vermezseniz bile israile vize koyamazsınız van munıt olayında bile vize uygulayamadık ama filistine en katı şekilde uygulanıyor buda herzaman oldugu gibi akp nin ikiyüzlülügüdür
! ~ 8 yıl önce
ulkeye almayalim dedigin ulkenin en buyuk odulunu bu ulkenin cumhurbaskanina verdiler,iade et dediler,etmem dedi, hatirlatirim !!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000