23 Şubat 2014, Pazar 08:31:05

İSRAİL'DEN CYPRUS AIRWAYS'E TEHDİT

İsrail Sivil Havacılık Dairesi’nin Rum Sivil Havacılık Dairesi’ne gönderdiği mektupta, Israil ile AB arasında imzalanan “Avrupa-Akdeniz anlaşmasının” onaylanması talebinde bulunularak, aksi taktirde Rum uçaklarına Israil’e uçma izni verilmeyeceği uyarısında bulunuldu.
  • Yalnız Güney Kıbrıs'ta kumarhane yok. Onlar KKTC'de. Güney'de şu an için kumar oynamak yasak.
  • Ben ülkene kumarcılarımı gönderiyorum, seni besliyorum, sıkıysan imzalama diyor.
  • yeyin ulen birbirinizi
  • Bunlar bir birlerini yiyip bitirecekler. Cyprus Airways zaten zor durumda her gün gazeteden haberini okuyorum ve yolun sonuna gibi geliyorlar..

İsrail'İn mektubunun dün Rum Meclisi Dışişleri ve AB Işleri Komitesi’nde ele alındığı öğrenilirken, komitede konuşan Kıbrıs Havayolları sözcüsünün, söz konusu anlaşmanın onaylanması ayrıca uçuşların serbest bırakılması durumunda havayolu şirketinin bir-bir buçuk milyon Euro zarara uğrayacağını söylediği belirtildi.

Rum Sivil Havacılık Dairesi yetkilisi Andonis Lemesianos ise, Israil’in Kıbrıs Havayolları’nın uçuşlarını yasaklamasının tüm ülke ekonomisine zarar vereceğini, bunun Kıbrıs Havayolları’nın zararından daha önemli olduğunu ifade ederek, anlaşmanın onaylanması gerektiğini vurguladığı açıklandı.

Bu gelişmeler doğrultusunda toplantıya katılan Rum Hukuk Dairesi yetkilisinin ise, söz konusu anlaşmanın Güney Kıbrıs tarafından imzalandığını ve aşamalı olarak uygulanmakta olduğunu belirtti.

Yetkilinin ayrıca, AB’nin Güney Kıbrıs’ı anlaşmayı onaylamaya zorlayabilmesi için, söz konusu anlaşmanın diğer tüm AB devletleri tarafından onaylanmış olması gerektiğini vurguladığı ifade edildi.

İSRAİL'DEN CYPRUS AIRWAYS'E TEHDİT

Yorumlar

Kumarcı ~ 10 yıl önce
Yalnız Güney Kıbrıs'ta kumarhane yok. Onlar KKTC'de. Güney'de şu an için kumar oynamak yasak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkçe'si ~ 10 yıl önce
Ben ülkene kumarcılarımı gönderiyorum, seni besliyorum, sıkıysan imzalama diyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeyin ~ 10 yıl önce
yeyin ulen birbirinizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsrail ve GKRY ~ 10 yıl önce
Bunlar bir birlerini yiyip bitirecekler. Cyprus Airways zaten zor durumda her gün gazeteden haberini okuyorum ve yolun sonuna gibi geliyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000