22 Ağustos 2011, Pazartesi 17:50:09

İSRAİL YAPTI YAPACAĞINI!

Türkiye’nin de kullandığı Heron insansız casus uçaklarının üreticisi olan İsrail, dikine iniş kalkış yapabildiği gibi askerler tarafından rahatlıkla sırtta da taşınabilen dört kilo ağırlıkta bir casus uçak üretti...
  • Evet, teknik olarak öyle süper teknolojik değil. Benzer yorumların hepsine katılıyorum. Ama burada dikkatinizi çekmek istediğim İsrail'in kendi propagandasını Milliyet gibi çok takip edilen bir gazetede yaptırabilmesi. Hatta yaşı nedeniyle TBMM açılış başkanlığı yapmış muhalefet milletvekilinin ağzından, kendi meclisimizde , Fillistin sorununa müdahale edersek başımıza neler gelebileceğini dinledik daha doğrusu tehdit edildik İsrail ağzıyla. Neyse ki Dış İşleri Bakanımız Sn. Ahmet Davutoğlu cevabını andında vermişti. Üzülerek söylüyorum ki İsrail'in gücü burada. Bizim gazetemizde kendi propogandası, bizim vekilimizle kendi lehine tehdit. Neyse ki içimizdeki devşirmeler ve etkileri azalıyor da , İsrail bu gücünü kaybediyor.Saygıları
  • onu bizim amatör modelciler bile yapıyor. altı üstü bir kumanda ve kamera sistemi, piyasadaki oyuncak modellere kamera tak al sana ghost.
  • israil propangandasi yapmak bizim gazetelerde moda oldu ayrica toyrus ta bundan daha hafifi satiliyor ...
  • Bu kadar da abartmanin ne önemi var efendim..."Yok artik- Bu da oldu !" . Yillardir var olan bir sey. Aerospace engineering fakültelerinde proje olarak ögrenciler tarafindan yapilmaktadir ve bu son dönemlerde komposit malzemeler ilgi odagi. Fark surada : "Israil yapti..."
  • ne var , öyle uçtum kaçtım birşey değil bugünkü teknolojinin normal bir ürünü. bizim ordumuzda da elle atılan uçaklar var yerli
  • 4kg'lık uçak olur olmasına da hamleli rüzgarda ne yapar orası meçhul (ki inşallah bir şey yapamaz zaten).. Allah israilin yaptığı herşeyi yerin dibine soksun.. amin.
  • uçak değil helikopter:)
  • özde ne farkı var model uçaktan?
  • Alın buyrun ne derseniz deyin bu israillilere adamlar zeka var çalışkanlık var iş var beceri var akıl var mantık var bütün arap devletlerini bir araya getirin toplayın çarpın ağırlıklarını ölçün 100 gr israilli nin aklına sahip olmaları mümkün değildir.. asla ve asla osmanlıyı arkadan vuran isyan çıkaran bu araplar hayatları boyunca güdülmeye yani başka bir batılı devlet tarafından sömürge şeklinde idare edilmek zorundalar ve de mahkumdurlar neden çünkü kafaları çalışmıyor sonuçları da ortada hangi arap ülkesinde sorun yok yönetim normal halk refah içinde yaşıyor hiçbirinde bu iş böyledir..
  • "bizim medyanın" israil sevgisini ve övgüsünü anlayabilmiş değilim.el alemin silah reklâmını yapmaktan bıkmadınız mı? sakın ürünü kötülediğimi sanmayın adamlara helal olsun yapmışlar.ama bu nasıl bir mantıktır.kendi ürettiğimiz silah ve mühimmatı bu kadar övüp gündeme getirmiyorsunuz.özellikle bu sitede her zaman israil F16 larının fotoğrafları kullanılıyor.biraz özen gösterin lütfen.
Haaretz'in haberine göre kısa adı GHOST (Hayalet) olan minyatür casus uçak, kent savaşlarında gece ve gündüz, gerçek zamanlı istihbarat toplayabiliyor.
 
İki uçak ve bu uçakların kontrol edilmesini sağlayan bir bilgisayar donanımından oluşan casus uçak seti, tek bir asker tarafından sırtta kolaylıkla taşınabiliyor.
 
Sıfıra yakın ses çıkarmasının yanı sıra havada yarım saat kalabilen GHOST, sadece bir metrekarelik bir alandan bile dikine iniş kalkış yapabilmesine ek olarak, havada asılı kalabiliyor.

Milliyet
İSRAİL YAPTI YAPACAĞINI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
Evet, teknik olarak öyle süper teknolojik değil. Benzer yorumların hepsine katılıyorum. Ama burada dikkatinizi çekmek istediğim İsrail'in kendi propagandasını Milliyet gibi çok takip edilen bir gazetede yaptırabilmesi. Hatta yaşı nedeniyle TBMM açılış başkanlığı yapmış muhalefet milletvekilinin ağzından, kendi meclisimizde , Fillistin sorununa müdahale edersek başımıza neler gelebileceğini dinledik daha doğrusu tehdit edildik İsrail ağzıyla. Neyse ki Dış İşleri Bakanımız Sn. Ahmet Davutoğlu cevabını andında vermişti. Üzülerek söylüyorum ki İsrail'in gücü burada. Bizim gazetemizde kendi propogandası, bizim vekilimizle kendi lehine tehdit. Neyse ki içimizdeki devşirmeler ve etkileri azalıyor da , İsrail bu gücünü kaybediyor.Saygıları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
onu bizim amatör modelciler bile yapıyor. altı üstü bir kumanda ve kamera sistemi, piyasadaki oyuncak modellere kamera tak al sana ghost.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
israil propangandasi yapmak bizim gazetelerde moda oldu ayrica toyrus ta bundan daha hafifi satiliyor ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kadar da abartmanin ne önemi var efendim..."Yok artik- Bu da oldu !" . Yillardir var olan bir sey. Aerospace engineering fakültelerinde proje olarak ögrenciler tarafindan yapilmaktadir ve bu son dönemlerde komposit malzemeler ilgi odagi. Fark surada : "Israil yapti..."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne var , öyle uçtum kaçtım birşey değil bugünkü teknolojinin normal bir ürünü. bizim ordumuzda da elle atılan uçaklar var yerli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
4kg'lık uçak olur olmasına da hamleli rüzgarda ne yapar orası meçhul (ki inşallah bir şey yapamaz zaten).. Allah israilin yaptığı herşeyi yerin dibine soksun.. amin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uçak değil helikopter:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
özde ne farkı var model uçaktan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Alın buyrun ne derseniz deyin bu israillilere adamlar zeka var çalışkanlık var iş var beceri var akıl var mantık var bütün arap devletlerini bir araya getirin toplayın çarpın ağırlıklarını ölçün 100 gr israilli nin aklına sahip olmaları mümkün değildir.. asla ve asla osmanlıyı arkadan vuran isyan çıkaran bu araplar hayatları boyunca güdülmeye yani başka bir batılı devlet tarafından sömürge şeklinde idare edilmek zorundalar ve de mahkumdurlar neden çünkü kafaları çalışmıyor sonuçları da ortada hangi arap ülkesinde sorun yok yönetim normal halk refah içinde yaşıyor hiçbirinde bu iş böyledir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"bizim medyanın" israil sevgisini ve övgüsünü anlayabilmiş değilim.el alemin silah reklâmını yapmaktan bıkmadınız mı? sakın ürünü kötülediğimi sanmayın adamlara helal olsun yapmışlar.ama bu nasıl bir mantıktır.kendi ürettiğimiz silah ve mühimmatı bu kadar övüp gündeme getirmiyorsunuz.özellikle bu sitede her zaman israil F16 larının fotoğrafları kullanılıyor.biraz özen gösterin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000