03 Şubat 2014, Pazartesi 07:50:08

İSRAİL UÇAKLARI KIBRIS SEMALARINI İŞGAL EDECEK

İsrail Hava Kuvvetleri ile Rum Milli Muhafız Ordusu’nun (RMMO) ortak tatbikatın 13-14 Şubat’ta icra edileceği bildirilirken, iştirak edecek İsrail savaş uçağı sayısının 40’ın üzerinde olacağı belirtildi.
  • Doğu Akdeniz'de hem İsrail hem Rum kesimi hem de Yunanistan'a askeri avantajımız Deniz Kuvvetleri idi hamdolsun İsrail'in sevgili pensilvanya kardinali sayesinde o da ergenekon ve balyoz iftiraları ile gücü sıfırlandı.Türkiye'nin ve KKTC'nin Doğu Akdeniz'deki münhasır haklarını kaybetmesinden F tipi örgüt direk AKP ise buna göz yumduğu için dolaylı olarak suçludur ve tarih önünde affedilmeyeceklerdir.
  • bu olaylar akp ve Abdullah ul donemlerinden sonra basimiza gelmeye basladi, israile çat,,suriyeye çat, o kim bu kim politikalarla etrafimizda dogal olarak bize karsi dostluklar olustu ,,sonrada sallak gibi turkun dostu olmaz tabiki olmaz. AKp politikasi bir milli gorus politikasidir sonu felaketir. milli gorus karsinda buyu kuçuyu gormez kendini evliya sanar, ornek (erdogan muslumanligi ehlubeti ,mevlanayi agzindan dusurmez,ama hirsiz arkadaslarna goz yumar) Ataturkun korktuyu geliyor basimiza doalacagizstumuz kalmadi ortada k
  • Rum kesimi ve israilde bulunan doğal gazın Türkiyeden geçmesinden başka yol yok. Türkiyeye muhtaçlar. Demek ki savaşmadan da olabiliyor bazı işler. Yeter ki biz istikrarı koruyabilelim.
  • Her tarafiniz tatbikat olsa kac yazar..Kime korku verebileceginizi zannediyorsunuz..Bizde Iran,cinle yapariz..

Rum haber kaynakları, İsrail ve Güney Kıbrıs’ın hava ve deniz unsurlarının ortaklaşa icra edeceği tatbikatta Rum Yönetimi’nin tek yanlı “münhasır ekonomik bölge” ilan ettiği deniz bölgesindeki enerji parsellerinde “arama-kurtarma” egzersizleri yapılacağını bildirdi.

Tatbikatın cephesinin Kıbrıs adasının güney sahillerine de çevrileceği ve böylece RMMO’nun TOR-M1 ve BOUK uçaksavar sistemlerinin katılımına olanak tanıyacağına işaret edilirken, tatbikat senaryolarından birinin; Rum uçaksavar sistemlerinin denenebilmesi için İsrail savaş uçaklarının Limasol ve Baf açıklarında düşük irtifada uçuş yapmalarını da öngördüğü kaydedildi.

RMMO’nun Baf’taki Andreas Papandreu Hava Üssü'nün İsrail savaş uçakları tarafından ikmal maksatlı kullanılabileceği, bu nedenle üssün kırmızı alarm durumunda tutulacağı belirtildi.

İSRAİL UÇAKLARI KIBRIS SEMALARINI İŞGAL EDECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Suclu ~ 10 yıl önce
Doğu Akdeniz'de hem İsrail hem Rum kesimi hem de Yunanistan'a askeri avantajımız Deniz Kuvvetleri idi hamdolsun İsrail'in sevgili pensilvanya kardinali sayesinde o da ergenekon ve balyoz iftiraları ile gücü sıfırlandı.Türkiye'nin ve KKTC'nin Doğu Akdeniz'deki münhasır haklarını kaybetmesinden F tipi örgüt direk AKP ise buna göz yumduğu için dolaylı olarak suçludur ve tarih önünde affedilmeyeceklerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlis politika ~ 10 yıl önce
bu olaylar akp ve Abdullah ul donemlerinden sonra basimiza gelmeye basladi, israile çat,,suriyeye çat, o kim bu kim politikalarla etrafimizda dogal olarak bize karsi dostluklar olustu ,,sonrada sallak gibi turkun dostu olmaz tabiki olmaz. AKp politikasi bir milli gorus politikasidir sonu felaketir. milli gorus karsinda buyu kuçuyu gormez kendini evliya sanar, ornek (erdogan muslumanligi ehlubeti ,mevlanayi agzindan dusurmez,ama hirsiz arkadaslarna goz yumar) Ataturkun korktuyu geliyor basimiza doalacagizstumuz kalmadi ortada k

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fh ~ 10 yıl önce
Şu saçma sapan çıkarımlarınız bitmedi bir türlü. Osmanlıdan bu yana ekonomonin ilk defa iki yakası bir araya geldi. İşinize gelmediği için görmezsiniz tabi bunları.
iyi uçuşlar ~ 10 yıl önce
Rum kesimi ve israilde bulunan doğal gazın Türkiyeden geçmesinden başka yol yok. Türkiyeye muhtaçlar. Demek ki savaşmadan da olabiliyor bazı işler. Yeter ki biz istikrarı koruyabilelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her tarafiniz. ~ 10 yıl önce
Her tarafiniz tatbikat olsa kac yazar..Kime korku verebileceginizi zannediyorsunuz..Bizde Iran,cinle yapariz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kardeş ~ 10 yıl önce
topraklarımızda kaç yıldır tatbikat yapmıyoruz haberin varmı
polyanna ~ 10 yıl önce
iran la çin de ne kadar meraklı türkiye ile tatbikat yapmaya bi bilsen
çok uçma ~ 10 yıl önce
6 gün savaşında mısır hava kuvvetleri de senin gibi düşünüyordu. İsrail hava kuvvetleri bir gecede ne yaptı onlara, aç google'dan araştır, oku. Devir iki gaz vererek viyana kapılarına dayanma devrini geçti, evinde tuvaletini yaparken başına çöreklenirler adamın!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000