25 Ekim 2015, Pazar 07:45:20

İsrail uçağının düştüğü iddia edildi

Suriye'nin Dera kenti kırsalına İsrail'e ait zirai mücadele uçağının düştüğü iddia edildi.
  • Insallah haber dogrudur.
  • 9.11 dan sonra 800.000+ Iraklı kadınlar çocuklar erkekleri öldüren ve oldurten Amerikalılar. AB, Amerika ve İsrail desteğiyle resmen katliama uğradılar ve bugüne kadar devam etmekte. Irak suriye libya yemen ateş ve kul içinde. Orta Doğu sarma dağın halde. hangi ülke sırada
  • Biraz gözünüzü açın müslüman kardeşlerim. Her haltı abd ye israile yıkmayın. Dünyada son yüzyılda öldürülülen 5 milyon müslümanın saddce 180 bini israil tarafından öldürülmüş. Gerisi ??? Evet gerisi müslümanlar müslümanları öldürmüştür.
  • mekanları cehennem olsun katillerin
  • Nerde o günler....

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, İsrail'in işgali altındaki Golan Tepeleri üzerinde uçuş yapan İsrail'e ait uçak, Yermuk Şehitleri Tugayı'nın kontrolü altındaki Dera'nın batı kırsalında yer alan Havd Yermuk bölgesinde düştü.

Uçağın teknik bir arıza nedeniyle düştüğü iddia edilirken, pilotun esir alındığı öne sürüldü.

Konuyla ilgili resmi açıklama yapılmadı.

Suriye'deki muhalif gruplar, Yermuk Şehitleri Tugayı'nın, terör örgütü DAİŞ'e biat etmekle suçluyor. Daha önce Dera kırsalında çeşitli muhalif gruplar ile Yermuk Şehitleri Tugayı arasında çatışmalar yaşanmıştı.

İsrail uçağının düştüğü iddia edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Gurbetci ~ 9 yıl önce
Insallah haber dogrudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
9.11 dan sonra 800.000+ Iraklı kadınlar çocuklar erkekleri öldüren ve oldurten Amerikalılar. AB, Amerika ve İsrail desteğiyle resmen katliama uğradılar ve bugüne kadar devam etmekte. Irak suriye libya yemen ateş ve kul içinde. Orta Doğu sarma dağın halde. hangi ülke sırada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rdg ~ 9 yıl önce
Biraz gözünüzü açın müslüman kardeşlerim. Her haltı abd ye israile yıkmayın. Dünyada son yüzyılda öldürülülen 5 milyon müslümanın saddce 180 bini israil tarafından öldürülmüş. Gerisi ??? Evet gerisi müslümanlar müslümanları öldürmüştür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
mekanları cehennem olsun katillerin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 9 yıl önce
Nerde o günler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000