21 Temmuz 2010, Çarşamba 08:02:36

İsrail seyahat uyarısını kaldırdı...

İsrail, 31 Mayıs'ta Gazze yardım gemilerinden Mavi Marmara'ya düzenlenen operasyon ve operasyonda 9 Türk'ün ölmesinin ardından, Türkiye'den yükselen tepkiler üzerine, vatandaşlarına yaptığı "Türkiye'ye seyahate gitmekten kaçınmaları" uyarısını kaldırdı.
  • Ben de katiliyorum. Ortadogulular gibi birisini ya kardesin gibi seviceksin, ya da oldureceksin. Ikisinin arasi yok. Boyle diplomasi olmaz, insanlik olmaz. Diger insanlarla beraber yasamayi ogrenmek zorundayiz, Israilli olsun, Kurt olsun, Alevi olsun, basortulu olsun, yabanci pilot olsun, sivil olsun, asker olsun, takunyali olsun.. Eger bu insanlarla beraber yasiyamiyorsan, daglarda yasamak zorundasin.
  • Neyi tartışıyorsunuz anlamadım, bundan 20 sene önce israil vardır 15 sene önce de 5 sene öncede. Babası amerika işde o kadar istediklerini yaparlar a partisi, b partisi veya c partisi hükümette hangi parti olursa olsun bazı şeyleri yapamassınız o kadar.. Gücünüz, aklınız, yetmez..Düşmanınla karşılıklı çıkar çerçevesinde belirli bir çizgi de götüreceksin ilişkileri..
  • AJANA İHTİYAÇ MI VAR? HERİFLERE BUYRUN BENİM ORDUMU MODERNİZE ET DİYEN SENİN ÜLKENİN "İSRAİL'E HAYIR" DİYEN AKP HÜKÜMETİ. NE NUMARALAR DÖNÜYOR...
  • ajan larin giris cikislari cok sirtardida, onun icin kaldiriyorlar.

İsrail Başbakanlığı bünyesindeki Terörle Mücadele Birimi'nden yapılan açıklamada, Türkiye'de İsrail karşıtı protestoların görülmemesi ve durumun sakin olması nedeniyle, seyahat uyarısının kaldırıldığı belirtildi.

Yine de İsrail vatandaşlarının, siyasi gösterilerin bulunduğu yerlerden uzak durmaları ve yerel sakinlerle siyasi tartışmalara girmekten de kaçınmaları tavsiyesinde bulunuldu.

İsrail, 31 Mayıs günkü operasyonla aynı gün İsrailliler'e Türkiye'ye gitmemeleri uyarısında bulunmuş; bunun ardından 6 Haziran'da da daha önce pek benzeri olmadık biçimde, görevde bulunan subay ve askerlerine Türkiye'ye seyahat yasağı koymuştu.

 
 

İsrail seyahat uyarısını kaldırdı...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ben de katiliyorum. Ortadogulular gibi birisini ya kardesin gibi seviceksin, ya da oldureceksin. Ikisinin arasi yok. Boyle diplomasi olmaz, insanlik olmaz. Diger insanlarla beraber yasamayi ogrenmek zorundayiz, Israilli olsun, Kurt olsun, Alevi olsun, basortulu olsun, yabanci pilot olsun, sivil olsun, asker olsun, takunyali olsun.. Eger bu insanlarla beraber yasiyamiyorsan, daglarda yasamak zorundasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Neyi tartışıyorsunuz anlamadım, bundan 20 sene önce israil vardır 15 sene önce de 5 sene öncede. Babası amerika işde o kadar istediklerini yaparlar a partisi, b partisi veya c partisi hükümette hangi parti olursa olsun bazı şeyleri yapamassınız o kadar.. Gücünüz, aklınız, yetmez..Düşmanınla karşılıklı çıkar çerçevesinde belirli bir çizgi de götüreceksin ilişkileri..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AJANA İHTİYAÇ MI VAR? HERİFLERE BUYRUN BENİM ORDUMU MODERNİZE ET DİYEN SENİN ÜLKENİN "İSRAİL'E HAYIR" DİYEN AKP HÜKÜMETİ. NE NUMARALAR DÖNÜYOR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ajan larin giris cikislari cok sirtardida, onun icin kaldiriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000