15 Nisan 2010, Perşembe 11:32:33

İSRAİL SATIYOR, PKK DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYOR

İnsansız uçak Heron'ları düşürmek amacıyla program yazan bilgisayar korsanı, Atatürk Havaalanı'nda yakalandı.
  • elin dağdan inemsi bile çalışıyor. Birileri gibi çuvalla satmıyor memleketi. Yazık şu yaşadıklarımız. Birileri trilyonluk makam arabalarında emekliliklerinin tadını çıkarırken şehitlerimiz mezarında dönüyor. Yazık.
  • israil ne yaparsa yapsın, dünya o büyük güne doğru gidiyor, hadi bakalım kim kurtaracak sizi yahudicikler.
  • israil satıyor sonra düşmesini saglayıp tekrar satacaklar çifte kazanç tam israile göre bide pkk dan para alıyordur bunlar
  • Eğer bu hareketin arkasında İSrail (Mossad) yoksa ben insan değilim.Tam bir Yahudi mantıgı. Sat para kazan,PKK destekle düşürt intikam al. İnşallah bizim bürokraqtımız devlet adamlarımız bunları görüp ona göre değerlendiriyorlardır.
  • Başlık hatta İsrail satıyor, İsrail düşürmek için PKK'ya destek veriyor içten içe Türkiye'yi yok etmeye çalışıyor olsa güzel olurdu. Yaptıkları bu çünkü... Hadi Tayyeap Amerika'ya git İsrailli kankalarına yapmasınlar söyle
  • Adamların aklı fikri zarar vermekte ama güçleri bu devlete yetmez hala farknda değiller zavallılar ....

Terör örgütü PKK adına, kamuya ait internet sitelerini çökerterek sanal saldırıda bulunan ve insansız hava araçları Heron'ları düşürecek bir program üzerinde çalıştıkları tespit edilen `sanal gerilla' adlı gruba üye olduğu belirtilen bir kişi daha yakalandı. İstanbul Atatürk Havalimanı'nında yurt dışından dönerken sahte pasaportla yakalanan E.T. adlı kişi tutuklandı.

PKK'nın Kandil Dağı'nda bulunan elebaşlarından aldıkları talimat doğrultusunda kurulan ve kendilerine 'sanal gerilla' adını veren PKK'lı hacker'lara yönelik geçen ay Diyarbakır merkezli başlatılan ve 13 ilde gerçekleşen operasyon devam ediyor. Operasyon kapsamında aranan E.T. adlı kişi önceki gün Almanya'dan yurda dönerken, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yakalandı. Üzerinden sahte pasaport çıkan E.T., gözaltına alınarak Diyarbakır'a getirildi. Savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen E.T., tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.T.'nin operasyondan kısa bir süre önce yurtdışına çıktığı, başta Belçika ve Almanya olmak üzere Avrupa ülkelerinde bir süre kaldığı tespit edildi.

Diyarbakır Özel yetkili Cumhuriyet savcılığı tarafından PKK'lı hacker'lara yönelik yürütülen soruşturma devam ederken, geçen ay düzenlenen operasyonda 23 kişi yakalanmıştı. 10'nu savcılık sorgularının ardından serbest bırakılırken, 13'ü tutuklanmıştı.

HERON'LARI DÜŞÜRECEK PROGRAM ÜZERİNDE ÇALIŞIYORLARDI

Operasyon kapsamında gözaltına alınan PKK'lı Hacker'ların yönetici konumundaki kişilerin bilgisayarlarında, Rus ve Afganlı internet korsanlarının geliştirdiği ve insansız casus hava uçaklarını düşürmeye yönelik hazırlanan bilgisayar programına rastlanmıştı.

(Hürriyet)

İSRAİL SATIYOR, PKK DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
elin dağdan inemsi bile çalışıyor. Birileri gibi çuvalla satmıyor memleketi. Yazık şu yaşadıklarımız. Birileri trilyonluk makam arabalarında emekliliklerinin tadını çıkarırken şehitlerimiz mezarında dönüyor. Yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
israil ne yaparsa yapsın, dünya o büyük güne doğru gidiyor, hadi bakalım kim kurtaracak sizi yahudicikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
israil satıyor sonra düşmesini saglayıp tekrar satacaklar çifte kazanç tam israile göre bide pkk dan para alıyordur bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eğer bu hareketin arkasında İSrail (Mossad) yoksa ben insan değilim.Tam bir Yahudi mantıgı. Sat para kazan,PKK destekle düşürt intikam al. İnşallah bizim bürokraqtımız devlet adamlarımız bunları görüp ona göre değerlendiriyorlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Başlık hatta İsrail satıyor, İsrail düşürmek için PKK'ya destek veriyor içten içe Türkiye'yi yok etmeye çalışıyor olsa güzel olurdu. Yaptıkları bu çünkü... Hadi Tayyeap Amerika'ya git İsrailli kankalarına yapmasınlar söyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adamların aklı fikri zarar vermekte ama güçleri bu devlete yetmez hala farknda değiller zavallılar ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000