31 Ocak 2013, Perşembe 08:14:48

İSRAİL JETLERİ SURİYE'Yİ VURDU!

ABD’li yetkililer İsrail uçaklarının Suriye’de bir hava saldırısı gerçekleştirdiğini, saldırının, Lübnan’daki Hizbullah mensuplarına uçaksavar taşıdığından şüphelenilen bir konvoyu hedef aldığını belirtti.
  • Araplar Allahu ekber deyip koyun gibi birbirlerinin bogazini keserken Israil "pardon" AZRAIL tabii ki ortadogunun derebeyisi kesilir. Kabahat bu kus beyinli Araplarda. Irakta 1 500 000 ölü Libyada 50000 Suriyede 72000 Cezayirde 50000 hadi devam edin birbirinizi kesmeye kus beyinliler. Siz ancak basinizda bir diktatör olsa kan dökmüyorsunuz.
  • Buna göre düşünürsek, doğudaki herkes potansiyel şüpheli, napalım hitler mi olalım... Hitlerin sonuçlandıramadığını şimdi israil yapmaya çalışıyor, yazık..
  • yazık allah esad ve suriyenın yardımcısı olsun ülkemizin bu kanlı savaşta dış güçlere ve israil e taraftar olması ne acı ODP nin tek amacı israil e hizmet etmekdir daha uyu güzel ülkem...sıra bizede gelecek...
  • rusya buna karşılık verir bence...savaş çanları çalmaya başladı galiba...

Saldırı, İsrail’in, İran’la yakın ilişkileri olan Şii Hizbullah grubunun silahlanmasını engelleme amaçlı çabalarının bir parçası olarak görülüyor. Bölgesel kaynaklar, Salı gecesi gerçekleşen saldırının Lübnan sınırı yakınlarında meydana geldiği belirtirken, Suriye ordusu, İsrail’in başkent Şam’ın kuzeybatısında bir askeri araştırma merkezini vurduğunu açıkladı. İsminin açıklanmasını istemeyen bazı ABD’li yetkililer, saldırının hedefinin Lübnan’daki Hizbullah üyelerine ulaştırılmak üzere uçaksavarlar taşıdığına inanılan bir konvoy olduğunu ifade etti.

İSRAİL JETLERİ SURİYE'Yİ VURDU!

Yorumlar

AZRAIL ~ 11 yıl önce
Araplar Allahu ekber deyip koyun gibi birbirlerinin bogazini keserken Israil "pardon" AZRAIL tabii ki ortadogunun derebeyisi kesilir. Kabahat bu kus beyinli Araplarda. Irakta 1 500 000 ölü Libyada 50000 Suriyede 72000 Cezayirde 50000 hadi devam edin birbirinizi kesmeye kus beyinliler. Siz ancak basinizda bir diktatör olsa kan dökmüyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sadece şüphe ~ 11 yıl önce
Buna göre düşünürsek, doğudaki herkes potansiyel şüpheli, napalım hitler mi olalım... Hitlerin sonuçlandıramadığını şimdi israil yapmaya çalışıyor, yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
yazık allah esad ve suriyenın yardımcısı olsun ülkemizin bu kanlı savaşta dış güçlere ve israil e taraftar olması ne acı ODP nin tek amacı israil e hizmet etmekdir daha uyu güzel ülkem...sıra bizede gelecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mgsnb ~ 11 yıl önce
rusya buna karşılık verir bence...savaş çanları çalmaya başladı galiba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000