12 Haziran 2009, Cuma 08:22:28

İsrail El Al'ı uyardı!

İsrail Dışişleri Bakanlığı, yolcularına dağıttığı haritalarda Batı Şeria'daki "ayrım duvarlarından" bahseden ulusal havayolu şirketi El Al'ı uyardı ve "duvar" yerine "güvenlik çiti" ifadesini kullanmasını istedi...
  • Dünyada yalniz Israil istedigini yapiyor ve kimse birsey diyemiyor. Gazzeyi Lübnani Suriyeyi Iraki Tunusu bombaliyor Ve Irana F15/F16 yollamayi planliyor. Kendi Atom bombasi var fakat baskasinin olmasini istemiyor (Kiskançlik) Belki OBAMA bunu degistirebilir tabii ki Yahudi lobisi izin verirse. Israil simarik bir çocuga benziyor.

Haaretz gazetesinin haberine göre, İsrail'in Los Angeles Başkonsolosu Yeki Dayan, ülkesine yaptığı ziyaret sırasında havayollarının dağıttığı haritalardaki "duvar" tanımını gördü. Başkonsolos bunun üzerine havayolu şirketini uyararak, Dışişleri Bakanlığının "güvenlik çiti" tanımını benimsediğini hatırlattı. El Al havayollarının "duvarlı" haritaları toplattığı ve "güvenlik çitli" haritalar bastırmakta olduğu belirtildi.

İsrail'in 2002 yılı ortalarında Batı Şeria'da inşa etmeye başladığı duvarları İsrailli yetkililer "güvenlik çiti" olarak adlandırıyor ve bunların, saldırıların önlenmesi için gerekli olduğunu savunuyor.

İsrail'deki insan hakları örgütleri ve Filistin Yönetimi ise bunları "ayırma duvarları", "ırkçı (apartheid) duvar" ve "Berlin duvarı" olarak tanımlıyor.

İsrail El Al'ı uyardı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Dünyada yalniz Israil istedigini yapiyor ve kimse birsey diyemiyor. Gazzeyi Lübnani Suriyeyi Iraki Tunusu bombaliyor Ve Irana F15/F16 yollamayi planliyor. Kendi Atom bombasi var fakat baskasinin olmasini istemiyor (Kiskançlik) Belki OBAMA bunu degistirebilir tabii ki Yahudi lobisi izin verirse. Israil simarik bir çocuga benziyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000