08 Temmuz 2010, Perşembe 08:00:56

İsrail Başbakanı korumasız kaldı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun pazar günü New York'tan Washington'a uçuşu sırasında, heyetteki güvenlik görevlilerinin bagajından 4 tabancanın kaybolduğu anlaşıldı.
  • Bu habere yapılan ilk yorumda Güneş Taner'in bir bavul silahı JFK de kaybettiği iddiasına yer verilmiş. Bu iddia hakkında daha fazla detay alabilri miyiz?
  • ÖZAL DÖNEMİNİN ÜNLÜLERİNDEN GÜNEŞ TANER DE JFK DE, LUFTHANSA TERMİNALİNDE BİR VALİZ DOLUSU SİLAH KAYBETMİŞTİ; BULMAK İÇİN NE FBI' I NE DE CIA' İ KALMIŞTI, HATIRLARSANIZ. SONUÇTA ORASI NEW YORK VE JFK HAVALİMANI... İÇ ÇAMAŞIRINIZI ALIRLAR RUHUNUZ DUYMAZ... NETANYAHU YA BURADAN GEÇMİŞ OLSUN DİYORUZ VE VAH VAH...

New York JFK Havalimanı yetkilileri olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

American Airlines ile uçan heyetin silahlarının iki bavulda olduğu, bu bavulların yanlışlıkla Los Angeles'a gönderildiği ancak bulunmalarından sonra içindeki silahların kaybolduğunun anlaşıldığı bildirildi.

Netanyahu, Washington'da dün ABD Başkanı Barack Obama ile görüşmüştü.

İsrail Başbakanı korumasız kaldı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu habere yapılan ilk yorumda Güneş Taner'in bir bavul silahı JFK de kaybettiği iddiasına yer verilmiş. Bu iddia hakkında daha fazla detay alabilri miyiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ÖZAL DÖNEMİNİN ÜNLÜLERİNDEN GÜNEŞ TANER DE JFK DE, LUFTHANSA TERMİNALİNDE BİR VALİZ DOLUSU SİLAH KAYBETMİŞTİ; BULMAK İÇİN NE FBI' I NE DE CIA' İ KALMIŞTI, HATIRLARSANIZ. SONUÇTA ORASI NEW YORK VE JFK HAVALİMANI... İÇ ÇAMAŞIRINIZI ALIRLAR RUHUNUZ DUYMAZ... NETANYAHU YA BURADAN GEÇMİŞ OLSUN DİYORUZ VE VAH VAH...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000