13 Ağustos 2010, Cuma 08:36:31

İspanyol ATC'lerinin grevi askıya alındı

İspanya'da hava trafik kontrolörlerinin ağustos ayı ortasında greve gideceklerini açıklamasının ardından endişeli bir bekleyişe giren turizmciler, grevin ertelenmesiyle rahat bir nefes aldı.
  • aproncu cahil olma kendini benimle değil ispanyol aproncusuyla karşılaştır.bak bizler sizlere sonuna kadar destek oluyor ve haksızlığa uğradığınızı düşünüyoruz.ama sizler şu cahilliklerinizden arınamıyorsunuz bir türlü.avans yattıda ne oldu maaş 500 tl fark etti 3 tü 3,5 oldu.o ispanyol kontrolör nası 20000 euro alıyor bir araştır bakalım.çünkü aldığı eurocontrol parasını aproncuyla itfaiyeciyle güvenlikçiyle memurla paylaşmıyor.hala konuşuyorsunuz.bide bilip bilmeden laf sokuyorsunuz.gidin hakkınızı mahkemede arayın kardeşim zorunuza gidiyorsa.bak elektronikçiler gitti aldı cevabını.
  • SEN NECİSİN KARDEŞİM KISKANIYON TABİ ALACAZ BENLEMİ TRAFİK YAPIYON VARSAN BAKSAN APRONDA YATAN TV SEYREDEN AVANTAcının birisindir hadi by .
  • gözünüzaydın bu gün orhan babanız avanslarınızı yatırdı. Sizin maaşınız 50 bin avro olmalı o da az 60 bin avro apron atatürk
  • Biz burada 3 kuruşa talimederken adamlar güzel imkanlarda çalısıyorlar ve artı grev hakları var işte demokrasi budur. Grevin ertelenmesi konusu ise onların milli cıkarlarını ilgilendirir. Keşke greve gitselerdi de tursitler başka ülkelere yönelseydi.
  • aynen..20.000 euro..avrupada çoğu ülkede kontrolör pilotlardan fazla kazanır.avrupada kontrolör maaş ortalaması 12000-13000 euro civarıdır..bazı toplantılarda ispanyol meslektaşlarımıza maaşlarını sorduğumuzda söylemekten utanıyorlar.biz de utanıyoruz ama farklı sebepten :)
  • en az 20.000 euro
  • 20000 euro mu?????????
  • türkiyede kontrolörler 1500 euroya talim edip canla başla çalışırken bu arkadaşlar ayda ortalama 20000 euro maaş almaktadır.bu bilgiyi de eklemek istedim.onlar mı utanmalı bizlerden birilerimi bilmiyorum artık
İspanya'nın yüzbinlerce turist kaybetmesine neden olacak hava kontrolörlerinin grevi şimdilik askıya alındı. Hava trafik kontrolörlerini temsil eden UNSCA Sendikası, hükümetin hava trafik kontrolörlerinin çalışma saatlerini artırıp mesai ücretlerinde indirime gitmesi üzerine alınan grev kararını şimdilik ertelediklerini açıkladı.

Açıklamada, İspanya turizm endüstrisi temsilcilerinin yaşayacakları kaybın dikkate alındığı belirtildi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan UNSCA sözcüsü "Sendikamız turizm sektörü ve yolcuların endişesini anlayışla karşılıyor" ifadelerini kullandı.

Ancak sendika ile havalimanlarından sorumlu birim olan AENA arasındaki anlaşmazlık hâlâ çözülebilmiş değil. İki kurum arasındaki görüşmeler geçtiğimiz cuma günü tıkanırken önümüzdeki günlerde kriz aşılamazsa grev tehlikesinin eylül ayında yeniden gündeme gelmesi bekleniyor.
İspanyol ATC'lerinin grevi askıya alındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
aproncu cahil olma kendini benimle değil ispanyol aproncusuyla karşılaştır.bak bizler sizlere sonuna kadar destek oluyor ve haksızlığa uğradığınızı düşünüyoruz.ama sizler şu cahilliklerinizden arınamıyorsunuz bir türlü.avans yattıda ne oldu maaş 500 tl fark etti 3 tü 3,5 oldu.o ispanyol kontrolör nası 20000 euro alıyor bir araştır bakalım.çünkü aldığı eurocontrol parasını aproncuyla itfaiyeciyle güvenlikçiyle memurla paylaşmıyor.hala konuşuyorsunuz.bide bilip bilmeden laf sokuyorsunuz.gidin hakkınızı mahkemede arayın kardeşim zorunuza gidiyorsa.bak elektronikçiler gitti aldı cevabını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SEN NECİSİN KARDEŞİM KISKANIYON TABİ ALACAZ BENLEMİ TRAFİK YAPIYON VARSAN BAKSAN APRONDA YATAN TV SEYREDEN AVANTAcının birisindir hadi by .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gözünüzaydın bu gün orhan babanız avanslarınızı yatırdı. Sizin maaşınız 50 bin avro olmalı o da az 60 bin avro apron atatürk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Biz burada 3 kuruşa talimederken adamlar güzel imkanlarda çalısıyorlar ve artı grev hakları var işte demokrasi budur. Grevin ertelenmesi konusu ise onların milli cıkarlarını ilgilendirir. Keşke greve gitselerdi de tursitler başka ülkelere yönelseydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aynen..20.000 euro..avrupada çoğu ülkede kontrolör pilotlardan fazla kazanır.avrupada kontrolör maaş ortalaması 12000-13000 euro civarıdır..bazı toplantılarda ispanyol meslektaşlarımıza maaşlarını sorduğumuzda söylemekten utanıyorlar.biz de utanıyoruz ama farklı sebepten :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
en az 20.000 euro

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
20000 euro mu?????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
türkiyede kontrolörler 1500 euroya talim edip canla başla çalışırken bu arkadaşlar ayda ortalama 20000 euro maaş almaktadır.bu bilgiyi de eklemek istedim.onlar mı utanmalı bizlerden birilerimi bilmiyorum artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000