17 Mayıs 2016, Salı 09:20:15

İspanya'dan İngiliz bakana şok!

İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond'u geçtiğimiz hafta Cebelitarık'a götüren uçağın İspanya'nın izin vermemesinden dolayı Portekiz hava sahasını kullanmak zorunda kaldığı ileri sürüldü.
  • Dünyanın kuruluşundan beri en fitneci devlet. Tüm fitneler onlardan çıkar, milletleri birbirine düşürüp sonrada çözüm için onları masaya çağırır. Bunlar dünyadaki her kavgaya hemen koşarlar. En kritik bölgelerde söz sahibi olmak için can atarlar. Kutbul emarede kaybedip rezil oldukları halde generallerinin tutsak halini sırf Osmanlının nezaketi dolayısyle ellerini bağlanmadığı için arabanın üzerinde mağrur ifadeyle halkı selamlarmış gibi resmedecek kadar da pişkindirler. Hiçbir zaman kaybetmeyi kabul etmezler. Kanın, zamanın, fırsatın son damlası bile onların geri dönüşleri için değerlidir. Şimdi bunların Kıbrısta, Cebelitarıkta, Suveyşte, Hong Kong ta ne işleri olabilir. Hem sömürmek, hem karıştırmak için. Bizim zavallı saf milletimizde onların kışkırttıkları milletlerin bizi arkadan vurduğuna inanıp o milletle düşmanlık, İngilizle dostluk tuzağına düşmesi saflıktan öte cehalettir.

İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond'u geçtiğimiz hafta Cebelitarık'a götüren uçağın İspanya'nın izin vermemesinden dolayı Portekiz hava sahasını kullanmak zorunda kaldığı ileri sürüldü.

El Pais gazetesinin İspanyol diplomatik  kaynaklara dayanarak verdiği  haberde, İspanya'nın, Hammond'un uçağına getirdiği hava sahasını kullanma  yasağının hiçbir şekilde misilleme olmadığı ifade edildi. İspanyol yetkililer,  uluslararası anlaşmalar uyarınca İngiltere'ye bağlı Cebelitarık'a uçan hiçbir  resmi uçağın İspanyol hava sahasını kullanamayacağını belirtti. Bu sınırlamanın  sadece resmi ve askeri uçaklar için geçerli olduğu, Cebelitarık'a giden sivil uçakların İspanyol hava sahasını kullanabildiği kaydedildi.

Hammond, 2009'dan beri Cebelitarık'ı ziyaret eden ilk İngiltere  Dışişleri Bakanı olmuş ve bu ziyaret Madrid'de iyi karşılanmamıştı.

İspanya'dan İngiliz bakana şok!

Yorumlar

ingiltere ~ 8 yıl önce
Dünyanın kuruluşundan beri en fitneci devlet. Tüm fitneler onlardan çıkar, milletleri birbirine düşürüp sonrada çözüm için onları masaya çağırır. Bunlar dünyadaki her kavgaya hemen koşarlar. En kritik bölgelerde söz sahibi olmak için can atarlar. Kutbul emarede kaybedip rezil oldukları halde generallerinin tutsak halini sırf Osmanlının nezaketi dolayısyle ellerini bağlanmadığı için arabanın üzerinde mağrur ifadeyle halkı selamlarmış gibi resmedecek kadar da pişkindirler. Hiçbir zaman kaybetmeyi kabul etmezler. Kanın, zamanın, fırsatın son damlası bile onların geri dönüşleri için değerlidir. Şimdi bunların Kıbrısta, Cebelitarıkta, Suveyşte, Hong Kong ta ne işleri olabilir. Hem sömürmek, hem karıştırmak için. Bizim zavallı saf milletimizde onların kışkırttıkları milletlerin bizi arkadan vurduğuna inanıp o milletle düşmanlık, İngilizle dostluk tuzağına düşmesi saflıktan öte cehalettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000