20 Mart 2023, Pazartesi 08:57:33

İsmail Demir'den yerli hava araçlarıyla önemli açıklamalar

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Türkiye'nin ilk bor karbür tesisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
  • Küffar dediklerine hayatın her alanında muhtaçsın,ilaçtan tut telefona,arabadan tut saman, patates,soğana herşeyi onlardan alınıyor,borç ve krediler de,en çok ihracat da onlara yapılıyor. Deprem felaketinde dünyadan maddi ve arama kurtarma için yardım isteyen kimdi? Hani kimseye ihtiyacımız yoktu,dünya bizi kıskanıyor,çekiniyor, gıpta ediyordu,gelişmiş, kalkınmıştık,hani nerede? Ülkenin deprem bölgesi olmasını umursamayan,gerekli önlemleri almayan mevcut iktidar sayesinde daha da muhtaç ve borçlu hale geldik,bunların acısını önümüzdeki aylar ve yıllarda çekeceğiz. İktidar üyeleri yıllar önce ellerinde güya 2017'de yapılacak ilk yerli uçağın ilk uçuşunun biniş kartıyla poz veriyorlardı yıl oldu 2023,hani nerede yerli ticari uçak? Ayrıca yıllardır devam ediyor dediğin projeler de küffarlar sayesinde yapılabiliyor,teknoloji, ekipman,mühendislik,parça hep onların,motor yapımı vs ile ilgili anlaşmalar da hep onlarla yapılıyor da senin gibi kendisini dev aynasında gören,Cumhuriyet ile alakası olmayan,koltuk,para ve çıkar için tribüne oynayan,ülkeyi her bakımdan iyice dibe götüren iktidar ve yandaşları anlamaz...
  • Nedense bu çalışmalar hep seçim öncelerinde yoğunlaşıyor. Sahi bu arada milli ve yerli yolcu uçağımız 2022 de hizmet vermeye başlayacaktı göreniniz var mı? Önce eski vaadlrinizi yerine getirin ki, bunlara da inanalım.
  • Evet evet geliyor gelmekte olan
  • Yaptıklarınız yapacaklarınızın göstergesidir. hiç merak etmiyorum. İnşallah DOĞALGAZ bulmammışsınızdır.
  • Nisan Mayis insallah

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Türkiye'nin ilk bor karbür tesisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İsmail Demir ayrıca Milli Muharip Uçak (MMU), Hürjet, Anka-3 ve Atak-2 projeleri ile ilgili önemli bilgiler verdi. İsmail Demir "Stratejik ürünler bazında bazı sürprizlerimiz olacak" dedi.

Savunma Sanayii Başkanı Demir, CNN Türk'te bor karbürle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

SSB Başkanı İsmail Demir'in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Araçların kendi ağırlıklarını azaltmakla ilgili önemli adımlar atmış olacak. Teknolojinin daha da geliştirilmesi, ileri aşama tozların üretilmesi ile daha dayanıklı malzemelerin de ortaya çıkmasını bekliyoruz. 

Bizi izlemeye devam edin. MMU, Hürjet, Anka 3 ve Atak-2 bizim sıradaki ürünlerimiz art arda meydana çıkacaklar. Onların sahaya çıktığını yakında izleyeceğiz.

Uçuşlarının devam etmesi gibi süreç var. Bunlar ilk meydana çıkışları. Süreçleri daha da geliştirme, yerlilik oranının artırmak gibi birçok konu önümüzde. Stratejik ürünler bazında bazı sürprizlerimiz olacak.

Motor bizim yumuşak karnımız diyebiliriz. Altay’da kullanılacak motorda önemli aşamalar geçildi. Uçak motoru ile ilgili MMU motoru olsun, çalışmalarımız devam ediyor. Çok uzun soluklu bir yolculuk. Çalışmalar çoktan başladı.

İsmail Demir'den yerli hava araçlarıyla önemli açıklamalar

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Ensar'a ~ 1 yıl önce
Küffar dediklerine hayatın her alanında muhtaçsın,ilaçtan tut telefona,arabadan tut saman, patates,soğana herşeyi onlardan alınıyor,borç ve krediler de,en çok ihracat da onlara yapılıyor. Deprem felaketinde dünyadan maddi ve arama kurtarma için yardım isteyen kimdi? Hani kimseye ihtiyacımız yoktu,dünya bizi kıskanıyor,çekiniyor, gıpta ediyordu,gelişmiş, kalkınmıştık,hani nerede? Ülkenin deprem bölgesi olmasını umursamayan,gerekli önlemleri almayan mevcut iktidar sayesinde daha da muhtaç ve borçlu hale geldik,bunların acısını önümüzdeki aylar ve yıllarda çekeceğiz. İktidar üyeleri yıllar önce ellerinde güya 2017'de yapılacak ilk yerli uçağın ilk uçuşunun biniş kartıyla poz veriyorlardı yıl oldu 2023,hani nerede yerli ticari uçak? Ayrıca yıllardır devam ediyor dediğin projeler de küffarlar sayesinde yapılabiliyor,teknoloji, ekipman,mühendislik,parça hep onların,motor yapımı vs ile ilgili anlaşmalar da hep onlarla yapılıyor da senin gibi kendisini dev aynasında gören,Cumhuriyet ile alakası olmayan,koltuk,para ve çıkar için tribüne oynayan,ülkeyi her bakımdan iyice dibe götüren iktidar ve yandaşları anlamaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nedense ~ 1 yıl önce
Nedense bu çalışmalar hep seçim öncelerinde yoğunlaşıyor. Sahi bu arada milli ve yerli yolcu uçağımız 2022 de hizmet vermeye başlayacaktı göreniniz var mı? Önce eski vaadlrinizi yerine getirin ki, bunlara da inanalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ensar ~ 1 yıl önce
Seçim döneminde çalışmalar koalisyon hükümeti de olurdu onlar da yarım yamalak bir bina bir yol her dönem seçim malzemesi olurdu. Şimdi ise sizin gibiler bu projeleri takip bile edemez hoş öyle bir derdiniz de yok. Bizim derdimiz yerli olarak bir ürün daha fazla üretilsin de küffara muhtaç olmayalım. Bu projeler yıllardır devam ediyor biz takip ediyoruz, bu projeler 2023 te yoğunlaştı çünkü cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılı. Sizler gibilerin böyle bir derdi de yok.
ensar a ~ 1 yıl önce
yaaa bunların işi gücü hikaye yazmak kardeş...çek çak çuk ile yılları heba ettiler sen hala nerelerdesin? andersen den masalları okusaydı bu millet daha çok bilği sahibi olurdu...
Korsanpilot ~ 1 yıl önce
Evet evet geliyor gelmekte olan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saf vatandaş ~ 1 yıl önce
Yaptıklarınız yapacaklarınızın göstergesidir. hiç merak etmiyorum. İnşallah DOĞALGAZ bulmammışsınızdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iki ay ~ 1 yıl önce
Nisan Mayis insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000