30 Mayıs 2020, Cumartesi 12:11:11

İsmail Demir'den Milli Muharip uçak açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, SETA Vakfı tarafından düzenlenen online panel esnasında, kritik açıklamalarda bulundu.
  • Neden yorumlari sansurluyosunuz ki :) tekrar yazayim belki kale alan olur SECIME DAHA VAR NEDEN YERLI UCAK DEDILER
  • Senin de temelin de herşeyi palavra,başınız sıkıştı yerli ve milli yalanını ortaya attınız gittiniz ingilizle bilmem kimle ortaklık ve işbirliği anlaşması yaptınız ama yiyen çok ne yazık ki.
  • Son donemin en komik adamisin, agzin yuzun boyali
  • Altay tankının motoru olmadığı gibi TFX’in de şu anda özgün bir motoru yok. Beşinci nesil derken de 4-4.5 nesil denmeye başlandı. Aynı 4.5g telefon sistemimiz gibi.
  • en geç Kasım da seçim var demekki
  • Secimlere de var ama :)
  • Hayret, bütün şehrin panolarına, savaş uçağı haftaya göklerde yazsaydınız keşke. 5G olmaz, 4.5G de olumluymuş.
  • 18senedir sallan yerli araba yerli savas yolcu ucagi atak helikopteri abd den izinsiz pakistana satamadiniztank desen merkel motor vermiyor yerli ucak gemisi yahu abd ye yardim gönderdiniz oda pkk pyd eye verdi ülkemizde maske dagtamadiniz chpli belediyelerle ugrastiniz birileri secimlerde demisti ya uzaya 4gidis 4gelis otoban yapiyoz desek inaniyorlar demisti dogru onlarada allah akil fikir versin herhal de ufukta secim gözüküyor
  • Git önce bıyıklarını kes, daha inandırıcı olursun.
  • sizden bir halt olmaz. ihale parazitisiniz derdiniz yandaşa ihale. çekin gidin.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, SETA Vakfı tarafından düzenlenen online panel esnasında, kritik açıklamalarda bulundu.

Milli Muharip Uçak Programı ve Türk Hava Kuvvetleri’nin savaş uçağı ihtiyacına ilişkin soruyu yanıtlayan Demir, şunları söyledi:

Özellikle, hazır alım olarak düşünülecek bir çözümün gündemimizde şu an için olmadığını söyleyebilirim. Bütün çabamız, 5’inci nesil Milli Muharip Uçak’a yoğunlaşmış durumda.

Bu uçağın da devreye girmesinin blok anlayışı ile yapılması gibi bir yöntemi belirledik. Yani, uçağın operasyonel harekat ihtiyaçları tanımlamasında istenilen performans parametrelerinin hepsinin bir anda sağlanması yerine; belirli parametrelerinin sağlandığı, üst üste konularak ilerlendiği ve nihai performans hedefine erişildiği bir yaklaşım belirleyeceğiz.

Bu anlamda da ilk prototiplerimizin belki 5’inci neslin bir altında – 4.5/4++ nesil – performans göstermesi, daha sonra ileri gitmesi gibi bir yöntemle ara boşluğun doldurmayı düşünüyoruz.

Bu arada, tabi F-16’ların çeşitli modernizasyon işlemleri devam ediyor. Kabiliyet kazandırma konusunda çalışmalar devam ediyor.

İsmail Demir'den Milli Muharip uçak açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Fo ~ 4 yıl önce
Neden yorumlari sansurluyosunuz ki :) tekrar yazayim belki kale alan olur SECIME DAHA VAR NEDEN YERLI UCAK DEDILER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ismaillll ~ 4 yıl önce
Senin de temelin de herşeyi palavra,başınız sıkıştı yerli ve milli yalanını ortaya attınız gittiniz ingilizle bilmem kimle ortaklık ve işbirliği anlaşması yaptınız ama yiyen çok ne yazık ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ismail ismail ~ 4 yıl önce
Son donemin en komik adamisin, agzin yuzun boyali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Motor ~ 4 yıl önce
Altay tankının motoru olmadığı gibi TFX’in de şu anda özgün bir motoru yok. Beşinci nesil derken de 4-4.5 nesil denmeye başlandı. Aynı 4.5g telefon sistemimiz gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaa ~ 4 yıl önce
Birader Anıtkabir bayrak ipi üretiminden alınan ülke ancak bu kadar yapabiliyor.
aynen ~ 4 yıl önce
dolayisiyla hic bir sey yapilmasin degilmi? cunku hic bir havacilik deneyimi olmayan tr'nin direk dunyanin en iyi'leri ama en iyi'leri arasina girmek mantikli degilmi? Bence ilk prototipleri söylendigi gibi 4.5/4++ nesil bir ucak olursa öpup basimiza koymaliyiz. Yapilana destek ve yapici elestiri de bulunmak esastir. Diger her turlu söylemin somut bir faydasi olmayacaktir. Saygilar
Memiş ~ 4 yıl önce
Ülkemizi n gücü neden rahatsız eder gidin başka ülkeye
Aaa ya-RETROWING ~ 4 yıl önce
Anıtkabirde başına bir şey mi geldi?
kasım ~ 4 yıl önce
en geç Kasım da seçim var demekki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 4 yıl önce
Secimlere de var ama :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok kritik ~ 4 yıl önce
Hayret, bütün şehrin panolarına, savaş uçağı haftaya göklerde yazsaydınız keşke. 5G olmaz, 4.5G de olumluymuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
samimi bulmayan ~ 4 yıl önce
18senedir sallan yerli araba yerli savas yolcu ucagi atak helikopteri abd den izinsiz pakistana satamadiniztank desen merkel motor vermiyor yerli ucak gemisi yahu abd ye yardim gönderdiniz oda pkk pyd eye verdi ülkemizde maske dagtamadiniz chpli belediyelerle ugrastiniz birileri secimlerde demisti ya uzaya 4gidis 4gelis otoban yapiyoz desek inaniyorlar demisti dogru onlarada allah akil fikir versin herhal de ufukta secim gözüküyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RETROWING ~ 4 yıl önce
Git önce bıyıklarını kes, daha inandırıcı olursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yavaş ~ 4 yıl önce
sizden bir halt olmaz. ihale parazitisiniz derdiniz yandaşa ihale. çekin gidin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000