12 Mayıs 2022, Perşembe 08:41:01

İsmail Demir Milli Muharip Uçak ve Hürjet için tarih verdi

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, milli savaş uçağının hangardan çıkacağı tarihi verdi.
  • haberi okumadan tahminimi söyleyeyim. kesin 2023’tür. doğru mu?
  • Ya bi yapin da ondan sonra cikin konusun
  • Aklıma birden dornier firmasını kaçırışları geldi
  • Sen,temel ve diğerleri çok dini bütün,dindar,milliciyseniz niye sülale boyu Amerikan vatandaşısınız? Her şeyiniz sahte de yiyen çok.
  • Fotograf ta sanki bakin hemen inanacaklar hahaha der gibi :)
  • tarih verme müdürü
  • Yapılan her güzel şey için millilikoranına olursa olsun tebrikler, amaaaaa siyaset üstü bir şeyin abartılarak seçim yatırımı olarak kullanılmasını da eleştiriyorum.
  • Tamams
  • Bu ülke 40 sene önce de şimdiki gibi dışardan destekle helikopter,uçak yapıyordu aradaki fark ne? Atak konusunda da ancak abd izin verirse yurtdışına satabildiğimizi de gördük o zaman yerli veya milli olmasının ne önemi kalıyor? Uçak gemisi yapacağız diyorsun da seni o makama torpille atayanlar sayesinde ülkenin ekonomisi dibe doğru gidiyor hangi bütçeyle,yetişmiş insanla,teknoloji,sanayinle yapacaksın,uçak gemisinin yıllık işletim maliyeti de cabası. Yine koltuk ve siyasi çıkar için göz boyama,tribüne oynama çabaları. Ayrıca masalı bırak da hakkındaki ciddi iddialara cevap ver,paramount oteli olayını ve oğlunun sen Thy'de başkanken Thy'ye mal satan şirkette Thy New York kartviziti ile çalışmasının sebebini,senin gibi iktidarın adamı olan amerikan vatandaşlarının amerika'da ki mal varlıklarınıza abd hükümetinin el koyma tehdidini açıkla...
  • Hep aynı hikaye. Bütün yatırımlar 2023. Allahtan siz göremeyeceksiniz

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, milli savaş uçağının hangardan çıkacağı tarihi verdi. Demir, 2023 yılında milli savaş uçağının hangardan çıkacağını ve HürJet'in uçacağını söyledi.

NTV canlı yayınında Özden Erkuş'un sorularını yanıtlayan Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Milli Muharip Uçak için tarih verdi. Savunma sanayii ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Demir, Hürjet'in de ilk havalanacağı tarihi açıkladı.

İsmail Demir'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

(Rusya-Ukrayna savaşı) Hava savunma sistemlerinin önemi ortaya çıktı. İnsansız sistemlerin sahada iletişiminin önemi görüldü. SİHA'larımızın kapasitesini görmeye devam ediyoruz. İnsansız sistemlerin neleri başarabileceğini de göstermek istiyoruz.

"MİLLİ SAVAŞ UÇAĞININ HANGARDAN ÇIKACAĞI TARİH"

2023, hem Milli Muharip Uçağımızın hangardan çıkacağı tarih, hem de HürJet’imizin uçacağı tarih. İnşallah ağır atak dediğimiz helikopterimizin de havalanacağı tarih olarak bir kenara yazdık.

Deniz araçları konusunda 4 proje kullanma aşamasına geldi. Hava savunma sistemlerinin önemi her geçen gün artıyor. Gökdeniz'in testleri yapıldı, gemilerde kullanılacak halde. TCG Anadolu'nun bu yıl envanterde olmasını planlıyoruz. TCG Anadolu'dan sonra uçak gemisi adımı için çalışacağız. Türkiye kendi uçak gemisini üretecek.

 

İsmail Demir Milli Muharip Uçak ve Hürjet için tarih verdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

hmss ~ 2 yıl önce
haberi okumadan tahminimi söyleyeyim. kesin 2023’tür. doğru mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yap boz ~ 2 yıl önce
Ya bi yapin da ondan sonra cikin konusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekliucakteknisyeni ~ 2 yıl önce
Merhaba, 1987 yılından 2015 yılına kadarthy de ceşitli yöneticilerle calıştım bu iki yönetici gelenlerin arasında uzak ara gelir yapmayın etmeyin bu insanlara ilklerin imzasına imzalarını gökyüzünde göreceğim.
Dornier ~ 2 yıl önce
Aklıma birden dornier firmasını kaçırışları geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amerikalı ismail ~ 2 yıl önce
Sen,temel ve diğerleri çok dini bütün,dindar,milliciyseniz niye sülale boyu Amerikan vatandaşısınız? Her şeyiniz sahte de yiyen çok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fotograf ~ 2 yıl önce
Fotograf ta sanki bakin hemen inanacaklar hahaha der gibi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bb ~ 2 yıl önce
tarih verme müdürü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrik ve Eleştiri ~ 2 yıl önce
Yapılan her güzel şey için millilikoranına olursa olsun tebrikler, amaaaaa siyaset üstü bir şeyin abartılarak seçim yatırımı olarak kullanılmasını da eleştiriyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamam ~ 2 yıl önce
Tamams

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyy ismail ~ 2 yıl önce
Bu ülke 40 sene önce de şimdiki gibi dışardan destekle helikopter,uçak yapıyordu aradaki fark ne? Atak konusunda da ancak abd izin verirse yurtdışına satabildiğimizi de gördük o zaman yerli veya milli olmasının ne önemi kalıyor? Uçak gemisi yapacağız diyorsun da seni o makama torpille atayanlar sayesinde ülkenin ekonomisi dibe doğru gidiyor hangi bütçeyle,yetişmiş insanla,teknoloji,sanayinle yapacaksın,uçak gemisinin yıllık işletim maliyeti de cabası. Yine koltuk ve siyasi çıkar için göz boyama,tribüne oynama çabaları. Ayrıca masalı bırak da hakkındaki ciddi iddialara cevap ver,paramount oteli olayını ve oğlunun sen Thy'de başkanken Thy'ye mal satan şirkette Thy New York kartviziti ile çalışmasının sebebini,senin gibi iktidarın adamı olan amerikan vatandaşlarının amerika'da ki mal varlıklarınıza abd hükümetinin el koyma tehdidini açıkla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyy ~ 2 yıl önce
Adamın ABD’ye girişi bile yasak, ABD bu adama yaptırım uyguluyor, ABD’de nasıl malı mülkü olabilir? Malı mülkü olsa ABD şimdiye çoktan çökmüştü…
DNA testi şart ~ 2 yıl önce
ee yani sen de haklısın bir yerde bir ibrik yada bir kağıt bardak değil nihayetinde,,, niye çamur atmayasınızki zorunuza gidiyor zorunuza ,,,napacan hamur tutmuyor
Masal ~ 2 yıl önce
Hep aynı hikaye. Bütün yatırımlar 2023. Allahtan siz göremeyeceksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000