27 Nisan 2022, Çarşamba 11:17:07

İsmail Aydın TGS'den İGA'ya transfer oldu

Kuruluşundan bugüne kadar TGS Yer Hizmetleri A.Ş. de görev yapan Bagaj Hizmetleri Koordinasyon Müdürü İsmail Aydın, İGA'ya transfer oldu.
  • Sn.Ahmet Bolat bey ve ekibi inşallah bu yazdığımı okur.İsmail Aydın'ın TGS den ayrılması çok geç kalınmış bir karardı.yillarca minibüs şoförlüğününden gelmiş birisi müdürlük yaptı yillarca bu adam.AHMET BOLAT BEY inşallah bu yazılar dikkate alınır İsmail Aydın hem haksız yere müdürlüğe gelmiş hem de kendi adamlarını müdürlük ve şeflik verdi.ismail Aydın'ın yaptığı şefler ve müdürler tespit edilip seflikleri ve müdürlükleri alınmalı Adelet o zaman tecelli edecektir.saygilarimla.
  • Adam Havacılık sektöründe tarikat kurdu Helal olsun sana Hacı Abiii Sektör başarılarını unutmayacak !
  • Bu adamı övenleri gerçekten anlayamıyorum . Kayıp eşya ofisine çıkıp gidin bakın . Kaç tane sorumlu memurunu şef yapmış ? Cevap 0 . neyini övüyorsunuz ? Kime hakkını vermiş acaba ? Liyakatli , adaletli olduğu icin mi bir tane sorumlu memurunu şef yapmamış ve kendi adamlarını alıp sef yapmış !!
  • meyve veren ağaç taşlanır yolun bahtın açık olsun İsmail müdür başarıların daim olsun inşallah Tgs ye çok faydası oldu birçok yeniliği getirdi helal olsun iyi bir yönetici
  • İnsanın bir namusu bir de ekmeğiyle oynanmaz oynayan er ya da geç mutlaka yaşar ve gözü görür bu sana umarım ders olur ama siz kul hakkı yemekten insanların ekmeği ile oynamaktan hakikati göremiyorsunuz. İSMAİL SANA NASİHAT OLSUN. Aklına güvenme bir gün SAPAR,adamına güvenme bir gün SATAR, malına güvenme bir gün BATAR, hiçbir şeye güvenme sadece ALLAH'A GÜVEN ne sapar, ne satar, ne de batar anladın mı? Anlamadıysan Nato kafa Nato mermer sendeki...
  • geldikleri günden bu yana bhkm yi nasıl en üst seviyeye çıkardıkları ortada.. verdikleri emekle başarıları verilerle ortada.. ikisinin de yolu açık olsun başarıları daim olsun.
  • Allah yolunu açık etsin.. değerli ve hak hukuk koruyan kıymetli bir yöneticiydi.
  • insanların hayalini bile kuramayacakları unvanları verdi. bugüne kadar hangi müdür işçilerden bu kadar memur çıkardı. Unvan almak için mezuniyeti yetmeyen işçiler için defalarca üst yönetimin kapısına gitti. Görünüşünden hareketlerinden hoşlanmaya bilirsiniz ama daha tek bir kelam etmeden bu kadar acımasızca konuşamazsınız. Yüzlerine gülmemiş olabilir ama arkalarından kendi çalışanlarının hakkını onun kadar savunan tek bir müdür daha yoktur. çünkü şirket personelinin yüzüne gülüp arkasından kuyusunu kazan yöneticilerle dolu. yeni göreviniz hayırlı olsun müdürüm Allah utandırmasın
  • Öven arkadaşlara soruyorum .ofisin işini yürüten Bir tane sorumlu memuru şef yapmamış . Harekat, Kargo , Postabaşı bunlardan ofise sef yapmış bir adamın ne adaletinden bahsediyorsunuz ?
  • 7 YIL BOYUNCA BIR KERE ODASINA GIREMEDIM AYRICA ADAM.HER GORDUGUNDE BIZE SIZ BURADA NE IS YAPIYORSUNUZ OLUYORDU HALA ADAMI SAVUNANLAR VAR GITMEDEN 1AY ONCE HALA KAYIP ESYADA NE IS YAPIYOSUNUZ BURDA DIYODU ADAM 7 YILDA NE IS YAPILDIGINI OGRENEMEDEN GITTI YA LA ISMAIL DE YA ANLAMA BOZUUGU VARDIYADA GERCEKTEN BU ISLERE KAFASI BASMIYORDI MINIBUS SOFORLUGUNU KESKE HIC BIRAKMASAYDI bu yazan insanlara sesleniyorum yada yazidiranlara ismaili biz taniyoruz merak etmeyin iga da yakinda taniyacak..

Kuruluşundan bugüne kadar TGS Yer Hizmetleri A.Ş. de görev yapan Bagaj Hizmetleri Koordinasyon Müdürü İsmail Aydın, İGA'ya transfer oldu.

Aydın'ın İGA'da Hava Tarafı Nöbetçi Müdürü olarak işbaşı yaptığı öğrenildi. 2010 yılında TGS'de Harekat Memuru, 2013'te Harekat Koordinasyon Şefi olarak atanan Aydın, yedi yıldan beri TGS Bagaj Hizmetleri Koordinasyon Müdürü olarak görev yapıyordu.

İsmail Aydın TGS'den İGA'ya transfer oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (113)

Tgs emekcileri ~ 2 yıl önce
Sn.Ahmet Bolat bey ve ekibi inşallah bu yazdığımı okur.İsmail Aydın'ın TGS den ayrılması çok geç kalınmış bir karardı.yillarca minibüs şoförlüğününden gelmiş birisi müdürlük yaptı yillarca bu adam.AHMET BOLAT BEY inşallah bu yazılar dikkate alınır İsmail Aydın hem haksız yere müdürlüğe gelmiş hem de kendi adamlarını müdürlük ve şeflik verdi.ismail Aydın'ın yaptığı şefler ve müdürler tespit edilip seflikleri ve müdürlükleri alınmalı Adelet o zaman tecelli edecektir.saygilarimla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hırsız ~ 2 yıl önce
İnsanların haklarını zamanlarını çaldı bu adam . Bunun yalakaları çocuklarına basıl yalakalık yapılacağını öğretecek heralde . Kula kulluk ettiler senelerce ve başkalarının haklarını yediler . Ben hiçbirine hakkımı helal etmiyorum. Harekattan gelip bagaj hizmetlerinde çalışanların haklarını resmen gasp ettiler .
İsmailiyye ~ 2 yıl önce
Adam Havacılık sektöründe tarikat kurdu Helal olsun sana Hacı Abiii Sektör başarılarını unutmayacak !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamıyorum ~ 2 yıl önce
Bu adamı övenleri gerçekten anlayamıyorum . Kayıp eşya ofisine çıkıp gidin bakın . Kaç tane sorumlu memurunu şef yapmış ? Cevap 0 . neyini övüyorsunuz ? Kime hakkını vermiş acaba ? Liyakatli , adaletli olduğu icin mi bir tane sorumlu memurunu şef yapmamış ve kendi adamlarını alıp sef yapmış !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
c işçi şöför ~ 2 yıl önce
meyve veren ağaç taşlanır yolun bahtın açık olsun İsmail müdür başarıların daim olsun inşallah Tgs ye çok faydası oldu birçok yeniliği getirdi helal olsun iyi bir yönetici

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLEN BİLİR ~ 2 yıl önce
İnsanın bir namusu bir de ekmeğiyle oynanmaz oynayan er ya da geç mutlaka yaşar ve gözü görür bu sana umarım ders olur ama siz kul hakkı yemekten insanların ekmeği ile oynamaktan hakikati göremiyorsunuz. İSMAİL SANA NASİHAT OLSUN. Aklına güvenme bir gün SAPAR,adamına güvenme bir gün SATAR, malına güvenme bir gün BATAR, hiçbir şeye güvenme sadece ALLAH'A GÜVEN ne sapar, ne satar, ne de batar anladın mı? Anlamadıysan Nato kafa Nato mermer sendeki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAZUKA ~ 2 yıl önce
Bu Adam'la Bir Sefer Konuştum Çok Herifi Kemal Sunan Derdi'ya O Söz İşte.
bhkm ~ 2 yıl önce
geldikleri günden bu yana bhkm yi nasıl en üst seviyeye çıkardıkları ortada.. verdikleri emekle başarıları verilerle ortada.. ikisinin de yolu açık olsun başarıları daim olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bh ~ 2 yıl önce
Allah yolunu açık etsin.. değerli ve hak hukuk koruyan kıymetli bir yöneticiydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sonuna kadar BHKM ~ 2 yıl önce
insanların hayalini bile kuramayacakları unvanları verdi. bugüne kadar hangi müdür işçilerden bu kadar memur çıkardı. Unvan almak için mezuniyeti yetmeyen işçiler için defalarca üst yönetimin kapısına gitti. Görünüşünden hareketlerinden hoşlanmaya bilirsiniz ama daha tek bir kelam etmeden bu kadar acımasızca konuşamazsınız. Yüzlerine gülmemiş olabilir ama arkalarından kendi çalışanlarının hakkını onun kadar savunan tek bir müdür daha yoktur. çünkü şirket personelinin yüzüne gülüp arkasından kuyusunu kazan yöneticilerle dolu. yeni göreviniz hayırlı olsun müdürüm Allah utandırmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gitmese şef olurdun ~ 2 yıl önce
Emin ol gitmeseymiş, sen bu hızla işcilikden şef lige kadar yukselmiş olurdun :) Sever böyle adamları . İyi iş çıkarıyorsun ama ofislerden bir tane seveni yok maalesef .
ESKİ PERSONELLER ~ 2 yıl önce
İNSANLARIN EKMEĞİ İLE OYNARSAN İŞTE BÖYLE SENİN DE EKMEĞİNLE OYNARLAR...
Liyakat nerde ~ 2 yıl önce
Öven arkadaşlara soruyorum .ofisin işini yürüten Bir tane sorumlu memuru şef yapmamış . Harekat, Kargo , Postabaşı bunlardan ofise sef yapmış bir adamın ne adaletinden bahsediyorsunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucuz kahramanlık ~ 2 yıl önce
7 YIL BOYUNCA BIR KERE ODASINA GIREMEDIM AYRICA ADAM.HER GORDUGUNDE BIZE SIZ BURADA NE IS YAPIYORSUNUZ OLUYORDU HALA ADAMI SAVUNANLAR VAR GITMEDEN 1AY ONCE HALA KAYIP ESYADA NE IS YAPIYOSUNUZ BURDA DIYODU ADAM 7 YILDA NE IS YAPILDIGINI OGRENEMEDEN GITTI YA LA ISMAIL DE YA ANLAMA BOZUUGU VARDIYADA GERCEKTEN BU ISLERE KAFASI BASMIYORDI MINIBUS SOFORLUGUNU KESKE HIC BIRAKMASAYDI bu yazan insanlara sesleniyorum yada yazidiranlara ismaili biz taniyoruz merak etmeyin iga da yakinda taniyacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000