03 Nisan 2022, Pazar 08:33:33

İslam karşıtı Robinson Cancun Havalimanı'nda gözaltına alındı

İngiltere'de İslam karşıtı aşırı sağcı İngiliz Savunma Ligi'nin eski Başkanı Tommy Robinson, tatil için gittiği Meksika'ya alınmadı.
  • Dava açan suriyeli mülteci niye İngiltere'ye gitmiş,niye müslüman bir ülkeye gitmemiş? Müslümanlar büyük bir ikiyüzlülükle hem gayrimüslümlere küfür,hakaret ederler ama her yaptıklarını da bayıla bayıla alır kullanırlar,onları zengin ederler hem de bilhassa batılı gayrimüslüm ülkelere kapağı atabilmek için ellerinden geleni de yaparlar,yatırımcısı,turisti gelsin diye de takla atarlar hamdolsun.
  • Tacizlerle, korkuyla, baskiyla, zorbalikla, cehaleti direterek, fakirligi savunarak, ayakta kalmaya calisan herkese herseye tepeden bakan muzige yasama insani olan herseye dusman olmus dindir islam
  • Islam karsitinolabilir, bizdeki dini butun sahtekarlari gorunce artik bizde karsiyiz

İngiltere'de İslam karşıtı aşırı sağcı İngiliz Savunma Ligi'nin eski Başkanı Tommy Robinson, tatil için gittiği Meksika'ya alınmadı.

Gerçek adı Stephen Christopher Yaxley-Lennon olan aşısı sağcı İngiliz Tommy Robinson, çocuklarıyla Meksika'nın Cancun Havaalanı'nda gözaltına alındığını söylediği bir video paylaştı.

Gözaltına alınma kararına tepki gösteren Tommy Robinson, "İslam'ı eleştirmekten" başka bir şey yapmadığını belirterek, "Ulusal güvenlik nedeniyle sınır dışı ediliyorum." dedi.

İflas ettiğini öne sürdüğü için tatile gitmesi şüpheli bulundu

Suriyeli mülteci öğrenci Cemal Hicazi'nin açtığı iftira davasında 100 bin sterlin (1 milyon 926 bin Türk lirası) ödemesine hükmedilmesinden sonra iflas ettiğini öne sürerek ödeme yapmayan Robinson'un tatile gitmesi şüpheli bulundu.

İngiltere'de önde gelen faşizm ve ırkçılık karşıtı kampanya gruplarından Hope Not Hate'in CEO'su Nick Lowles, "İflas ettiği varsayılan bir adamın Meksika'ya tatile gitmeyi göze alabilmesi gerçeği apaçık ortaya koyuyor." diye konuştu.

Lowles, aşırı sağcının 3 milyon sterline kadar mal varlığa sahip olabileceğine inandığını ve bunu kanıtlamak için delil topladıklarını belirtti.

Tommy Robinson, geçen ay iflas ettiği iddialarının görüldüğü duruşmaya katılmamıştı.

İslam karşıtı Robinson Cancun Havalimanı'nda gözaltına alındı

Yorumlar

iyi de ~ 2 yıl önce
Dava açan suriyeli mülteci niye İngiltere'ye gitmiş,niye müslüman bir ülkeye gitmemiş? Müslümanlar büyük bir ikiyüzlülükle hem gayrimüslümlere küfür,hakaret ederler ama her yaptıklarını da bayıla bayıla alır kullanırlar,onları zengin ederler hem de bilhassa batılı gayrimüslüm ülkelere kapağı atabilmek için ellerinden geleni de yaparlar,yatırımcısı,turisti gelsin diye de takla atarlar hamdolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gordugumuz ~ 2 yıl önce
Tacizlerle, korkuyla, baskiyla, zorbalikla, cehaleti direterek, fakirligi savunarak, ayakta kalmaya calisan herkese herseye tepeden bakan muzige yasama insani olan herseye dusman olmus dindir islam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neern ~ 2 yıl önce
Islam karsitinolabilir, bizdeki dini butun sahtekarlari gorunce artik bizde karsiyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000