10 Temmuz 2011, Pazar 15:22:19

İskenderun'da yamaç paraşüt heyecanı

İskenderun ilçesinde "29. Uluslararası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali" kapsamında yamaç paraşütü uçuşları gerçekleştirildi...
  • Yaz geldi Artık su Yamac parasutu yapan tecrubesız pilotların denetımının sıklastırılması gerekmekte astronot degılsınız sızlerde belırlı bır yetkılı merciilere baglısınız 3 kurus ıcın ınsanların canını tehlıkeye atmanın anlamı yok.
İskenderun ilçesinde "29. Uluslararası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali" kapsamında yamaç paraşütü uçuşları gerçekleştirildi. 
 
Hatay Havacılık Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Karaömer, Eski Radar İstasyonu mevkisinde yapılan etkinlikteki konuşmasında, amaçlarının kamuoyunda pek rağbet görmeyen yamaç paraşütünü sevdirmek olduğunu söyledi. 
 
Yamaç paraşütünün farklı bir spor olduğunu belirten Karaömer, " Yamaç paraşütü sıra dışı spordur. Sağlık ve heyecan açısından çok farklı duygu katıyor. Korkarak başlayanlar daha sonra 'yok böyle bir duygu diyerek' bu heyecanı yaşamaya devam ediyor" dedi. 
 
Konuşmaların ardından Amanos Dağı eteklerinde başlayan ve 12 sporcunun gerçekleştirdiği gösteri uçuşları şehir merkezinde sona erdi. 
İskenderun'da yamaç paraşüt heyecanı

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Yaz geldi Artık su Yamac parasutu yapan tecrubesız pilotların denetımının sıklastırılması gerekmekte astronot degılsınız sızlerde belırlı bır yetkılı merciilere baglısınız 3 kurus ıcın ınsanların canını tehlıkeye atmanın anlamı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000