29 Haziran 2011, Çarşamba 08:00:15

İSG SİTA İLE BÜYÜYOR

İSG'nin büyümesinde SITA'nın önemi büyük...
  • İSG nin SİTA sı varsa artık bizimde güvercinimiz var Maillerimiz dışarıya haberleşmeye kapatıldı. patron böyle buyurdu.çünkü...çünküsünüde siz araştırın canım...Ama Madur kalmayalım diye şirketimiz güvercin alımı yapacak. saw Meydan otoritesi çalışanları olarak bu yeni durumun şirketimizi dahada ileriye taşıyacağına eminiz. en büyük patron bizim patron. Verdiği kararın arkasındayız. tabiki maillerimiz dışarıya kapatılmalı ki 2011 türkiyesine yakışan bir şirket konumuna gelelim .Yaşasın kapsama alanı geniş üvercinler
  • el ele verip İSG yi tek hedefte buluşturmak şu an müşteri memnunıyeti ön planda tutarak geldığıniz nokta cok ıyı eskıden bagajlarımızı zamanında alamazken şimdibanta gelmeden bagajlarımız orda cok ıyısın istıkrar sürsün anadolu yakasında oturan bır vatandaş olarak cok ıyısınız saygılarımla
  • Bu programlar acaba başka havaalanlarında kullanılıyor mu? (Afrika hariç)
Yolcu trafiğinde sadece 2011’in ilk çeyreğindeki yüzde 29’luk artış ile dünyanın en hızlı büyüyen havalimanlarından biri olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG)’nin bu başarısında havacılık sektöründe donanım ve yazılım alanında en kuvvetli altyapıya sahip şirketlerden SITA ile çalışmasının büyük etkisi bulunuyor.

4 milyon dolarlık yatırım ve 7 yıllık uygulama süresini kapsayan anlaşma çerçevesinde SITA havalimanında; donanım, yazılım ve bunlarla ilgili tüm birimler için gereken bilgi teknolojileri sistemlerini kurarak entegrasyonunu sağlıyor.

İSG CEO’su Gökhan Buğday, SITA’nın 10 yılı aşkın işbirliği süresinde İSG’nin ihtiyaçlarını karşılamak adına güvenilir, esnek IT çözümleri sağladığını söyledi.

Buğday sözlerini şöyle sürdürdü: “Operasyonlarımızı daha entegre hale getirip, otomatize etmeyi düşünmeye başladığımızda, SITA’nın sürekli yükselen yolcu sayısı artışımızı desteklemek için ihtiyaç duyduğumuz sistemleri sunabileceğini biliyorduk.”

Bagaj işlem süreleri yüzde 16 azaldı

SITA, Havaalanı Yönetim Sistemi (AMS) Uçuş Bilgi Sistemi (FIDS), Kaynak Yönetim Sistemi (RMS), Lokal Check-in Sistemi (LDCS), Ortak kullanımlı terminal ekipmanları (CUTE) ve bagaj eşleştirim (BRS) çözümlerine ek olarak ve aynı iletişim altyapısını kullanacak havayolu bağlantılarının entegrasyon ve yönetimini de sağlıyor.

İSG, SITA AMS Sistemi kullanılmaya başladığından bu yana kaynak yönetiminin geliştirilmesiyle, kapasite planlamasını ve aktif kullanım sürelerini daha iyi yöneterek, bagaj alım sürelerinde yüzde 16’lık bir iyileşme sağladı.

Sistem sayesinde havalimanının tamamında gerçek zamanlı uçuş ve diğer bilgileri izleme olanağı sağlayarak, uçuş ve bagaj ve takip hizmetleri iyileştirildi ve yolcuların seyahat deneyimi geliştirilmiş oldu.

İSG Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Berk Albayrak, büyümeye devam ederken, yeni kaynak yönetim sisteminin ve tüm havalimanındaki gelişmiş entegrasyonun genel itibarıyla bütün operasyonların geliştirilmesine yardımcı olacağını aktardı.

Albayrak, böylece yolculara, havayolu şirketlerine ve tüm havalimanı kullanıcılarına mümkün olan en iyi müşteri deneyimini sunabilme olanağı bulduklarına dikkat çekti.

İSG’ye optimizasyon konusunda yardımcı olduklarını belirten SITA Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölge Başkan Yardımcısı Hani El Assaad: “İSG böylece akıllı havalimanı olmak üzere doğru zamanda, doğru yerde, doğru ürünlere sahip oldu” dedi.

Mr. El Assaad, artık havalimanı sistemleri arasında güçlü entegrasyonun mevcut olduğunu hatırlatarak, bu sayede doğru faturalama aşamasının ilerisine geçilerek, gerçek zamanlı raporlamanın mümkün olduğunu ifade etti.
İSG SİTA İLE BÜYÜYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
İSG nin SİTA sı varsa artık bizimde güvercinimiz var Maillerimiz dışarıya haberleşmeye kapatıldı. patron böyle buyurdu.çünkü...çünküsünüde siz araştırın canım...Ama Madur kalmayalım diye şirketimiz güvercin alımı yapacak. saw Meydan otoritesi çalışanları olarak bu yeni durumun şirketimizi dahada ileriye taşıyacağına eminiz. en büyük patron bizim patron. Verdiği kararın arkasındayız. tabiki maillerimiz dışarıya kapatılmalı ki 2011 türkiyesine yakışan bir şirket konumuna gelelim .Yaşasın kapsama alanı geniş üvercinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
el ele verip İSG yi tek hedefte buluşturmak şu an müşteri memnunıyeti ön planda tutarak geldığıniz nokta cok ıyı eskıden bagajlarımızı zamanında alamazken şimdibanta gelmeden bagajlarımız orda cok ıyısın istıkrar sürsün anadolu yakasında oturan bır vatandaş olarak cok ıyısınız saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu programlar acaba başka havaalanlarında kullanılıyor mu? (Afrika hariç)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000