27 Ekim 2013, Pazar 08:32:10

İŞ JETİ PAZARI 250 MİLYAR DOLARA ULAŞACAK

Alıcıların daha büyük uçaklara ilgi göstermesi nedeniyle iş jeti satışlarının önümüzdeki on yıl içerisinde 250 milyar dolarlık bir hacme ulaşmasının beklendiği bildirildi.
  • bir arkadaşımdan aldığım duyuma göre aşağıdaki şirket pilot arıyor: [email protected] yeni kurulan air taxi şirketi. Istanbul base
  • Airporthaber, İş var mı iş?!. MSc. İşsiz Pilot Muhittin

Honeywell Aerospace tahminlerine göre; 2022 yılına kadar toplam 9 bin 250 adet uçak müşterilere teslim edilecek. Geniş uçaklar tüm siparişlerin yüzde 80’ini oluşturacak ve müşterilerin ilgisi daha çok süper orta boy ve ultra uzun menzilli jetlere olacak.

ABD merkezli uçak parçası üreten şirket, bu rakamlara bin 500’ün üzerinde iş jeti operatörü ile yaptığı mülakat, makro ekonomik analiz ve üreticilerin gelişme planlarını inceleyerek ulaştığını belirtti.

Özellikle Ortadoğu ve diğer gelişen pazarlarda müşterilerin büyük jetlere daha çok ilgi gösterdiğini belirten şirket yetkilileri, görüşülen yöneticilerden yüzde 26’sının bu yıl filolarına uçak eklemeyi ya da değiştirmeyi planladığını kaydetti. Ortadoğu’nun aksine Avrupa piyasası ise yüzde 25 geriledi.

İŞ JETİ PAZARI 250 MİLYAR DOLARA ULAŞACAK

Yorumlar

İŞ VAR ~ 10 yıl önce
bir arkadaşımdan aldığım duyuma göre aşağıdaki şirket pilot arıyor: [email protected] yeni kurulan air taxi şirketi. Istanbul base

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İş ~ 10 yıl önce
Airporthaber, İş var mı iş?!. MSc. İşsiz Pilot Muhittin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000