23 Ocak 2019, Çarşamba 09:41:33

İran'dan Mahan Air kararına tepki!

İran, Almanya hükümetinin Mahan Havayollarının uçuş izinlerini kaldırmasına ve ABD'de gözaltına alınan İran devlet televizyonu sunucusu Merziye Haşimi'nin gözaltı süresinin uzatılmasına tepki gösterdi.
  • Koskoca pers halkini dusurdukleri hale bak. kinamak disinda yapabilecekleri hicbir sey yok..
  • Turkiye el altindan Iran ile anlassin THY bir alt sirket kursun A320 lerin bir bolumunu Iran a charter yapsin, bu problem cozulur THY kazanir Iran havaciligi buyumez
  • Bu durum Thy biletlerine yansıyacak. Ist aktarması patlar

İran, Almanya hükümetinin Mahan Havayollarının uçuş izinlerini kaldırmasına tepki gösterdi.

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, yaptığı yazılı açıklamada, Alman hükümetinin kararını üzüntüyle karşıladıklarını belirtti.

Almanya'nın kararını "aceleci ve açıklanamaz" şeklinde niteleyen Kasımi, "Bu eylem, muhtemelen iki ülke arasındaki ilişkilerden rahatsız olanlar tarafından sağlanan yanlış bilgilerden kaynaklanmaktadır." ifadesini kullandı.

Almanya Ulaştırma Bakanlığı Sözcüsü Simone Buser, Federal Basın Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, İran'ın Mahan Havayollarına ait uçuş izinlerinin iptal edildiğini duyurmuştu.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Christopher Burger de karara gerekçe olarak İran gizli servisinin Avrupa'daki faaliyetleri ile İran'ın Orta Doğu'da dahil olduğu çatışmaları göstermişti.

İran'dan Mahan Air kararına tepki!

Yorumlar

Zavallilar ~ 5 yıl önce
Koskoca pers halkini dusurdukleri hale bak. kinamak disinda yapabilecekleri hicbir sey yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MBA USA ~ 5 yıl önce
Turkiye el altindan Iran ile anlassin THY bir alt sirket kursun A320 lerin bir bolumunu Iran a charter yapsin, bu problem cozulur THY kazanir Iran havaciligi buyumez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bozo ~ 5 yıl önce
Bu durum Thy biletlerine yansıyacak. Ist aktarması patlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ama ~ 5 yıl önce
Birinin mutsuzlugu digerini mutlu edermi saniyorsun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000