22 Şubat 2020, Cumartesi 17:53:29

İran'dan Isparta'ya charter uçuşlar başladı...

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'nda bugün itibarıyla başlayan İran-Isparta-İran charter seferlerinde gece saat 02.20 de inen ilk İran uçağı ile 78 yolcu gelirken 47 yolcu dönüş yaptı.
  • Nasıl geliyorsa gelsin. Kimin umurunda.... Saglık bakanlığı Korona Virus konusunda ne kadar bilgiye sahip de tarama yapabiliyor.....Millet hava sahasını kapatıyor. Biz de tarifeliye izin yok ama charter olur.... Virus bize etki etmez ne olur canım mantıgı güdüyoruz..... PESSSS
  • Halkın sağlı hiç önemli değil bunlar için Türkiyeden Avrupaya uçan uçaklarda bir virüslü yolcu çıkarsa görürsünüz o zaman ülkeye verdiğiniz zararı
  • Ve bitti.
  • bakan çıkıyor corona virüsten dolayı kara sınırı kapatıldı diyor burdan da charter uçuş komedi ülkesine hoşgeldiniz :)
  • Basta AKP li ve Perincekcilerin mudur ve sef cocuklari sirf ceblerine aylik en az 15bin tl maas alsin keyifleri bozulmasin diye tum ulkenin kaderiyle oynaniyor. Menzilci bakan da utanmadan pasaport kontrollerine koyduklari termal kamerallarla milleti aptal yerine koyuyor.Ey Ayci, Ey Cay ve Ey Eksi zehir zikkim olsun eger gerekli onlemleri alip riskli ulkelere ucuslari durdurmazsaniz.
  • thy nin 280 kişilik ucagına corona virusu sebebıyle Pakıstan iniş izni vermedi .biz irandan ucuz yolcu tasıyan charter ucaklarına ısparta ya gelin cagrısı yapıyoruz. durum bu. sırf birileri para kazansın diye.
  • ne durumdayız belli oluyor. fazla söze gerek yok .
  • İran'da durum çok ciddi boyutlarda(kaynak: yabancı basın yayın organları )..İran ve bizim ülkenin böyle bir virüs ile mücadele ,koruma ,savunma tıbbi yetenekleri ve imkanlari ortada.Bence acilen en iyi yöntem olan İranli ve Çinli vatandaş girişi yasaklanmali ülkeye..tabi uçuşlar da .
  • 27 gun kuluçka devresi olan ve hiç bir emare vermeyen virüsün neyini tarıyorlar!
  • ne alaka birisi açıklayabilir mi

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'nda bugün itibarıyla başlayan İran-Isparta-İran charter seferlerinde gece saat 02.20 de inen ilk İran uçağı ile 78 yolcu gelirken 47 yolcu dönüş yaptı.

Isparta Valiliği havalimanına termal kamera kurulduğu ve İl Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından Corona Virüs taraması yapıldığı bilgisini paylaştı.

Isparta Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Havalimanı personeli maske ve eldiven kullanarak hizmet vermiş olup, ilk seferimizde herhangi bir vaka ile karşılaşılmamıştır. 2020 yılı Nevruz döneminde 80 uçuş planlanmaktadır. (Charter seferi olduğu için uçuş sayısında değişiklik olabilir.) İlimizde Corona Virüsü ile ilgili her türlü tedbir alınmış olup, halkımızın asılsız bilgilere itibar etmemesi, gereksiz endişelere kapılmaması ve sadece Sağlık Bakanlığı'nın resmi açıklamaları doğrultusunda hareket etmesi gerekmektedir."

İran'dan Isparta'ya charter uçuşlar başladı...

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Havacı ~ 4 yıl önce
Nasıl geliyorsa gelsin. Kimin umurunda.... Saglık bakanlığı Korona Virus konusunda ne kadar bilgiye sahip de tarama yapabiliyor.....Millet hava sahasını kapatıyor. Biz de tarifeliye izin yok ama charter olur.... Virus bize etki etmez ne olur canım mantıgı güdüyoruz..... PESSSS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 4 yıl önce
Halkın sağlı hiç önemli değil bunlar için Türkiyeden Avrupaya uçan uçaklarda bir virüslü yolcu çıkarsa görürsünüz o zaman ülkeye verdiğiniz zararı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başladı ~ 4 yıl önce
Ve bitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ulvi ~ 4 yıl önce
bakan çıkıyor corona virüsten dolayı kara sınırı kapatıldı diyor burdan da charter uçuş komedi ülkesine hoşgeldiniz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her Sey Para ~ 4 yıl önce
Basta AKP li ve Perincekcilerin mudur ve sef cocuklari sirf ceblerine aylik en az 15bin tl maas alsin keyifleri bozulmasin diye tum ulkenin kaderiyle oynaniyor. Menzilci bakan da utanmadan pasaport kontrollerine koyduklari termal kamerallarla milleti aptal yerine koyuyor.Ey Ayci, Ey Cay ve Ey Eksi zehir zikkim olsun eger gerekli onlemleri alip riskli ulkelere ucuslari durdurmazsaniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TANER ~ 4 yıl önce
thy nin 280 kişilik ucagına corona virusu sebebıyle Pakıstan iniş izni vermedi .biz irandan ucuz yolcu tasıyan charter ucaklarına ısparta ya gelin cagrısı yapıyoruz. durum bu. sırf birileri para kazansın diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sallama ~ 4 yıl önce
THY nin charter Kamboçya dan gelen uçağı Pakistan a divert edip ordan Amsterdam a geçti. Amaç ztn Pakistana gelmesi değildi
SADI ~ 4 yıl önce
ne durumdayız belli oluyor. fazla söze gerek yok .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acil ~ 4 yıl önce
İran'da durum çok ciddi boyutlarda(kaynak: yabancı basın yayın organları )..İran ve bizim ülkenin böyle bir virüs ile mücadele ,koruma ,savunma tıbbi yetenekleri ve imkanlari ortada.Bence acilen en iyi yöntem olan İranli ve Çinli vatandaş girişi yasaklanmali ülkeye..tabi uçuşlar da .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acil ~ 4 yıl önce
Son dk. İran sınır kapıları kapatıldı.Guzel haber.
ya bang kong hong kong ~ 4 yıl önce
buralara çatur çutur uçuluyor
X ~ 4 yıl önce
27 gun kuluçka devresi olan ve hiç bir emare vermeyen virüsün neyini tarıyorlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ısparta ~ 4 yıl önce
ne alaka birisi açıklayabilir mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne alaka ~ 4 yıl önce
Bildigim kadariyla iran antalyaya direk ucus izni vermiyor deniz bikini alkol vs varmis diye o yuzden ispartaya gelip otobusle antalyaya geciyorlar
Brh ~ 4 yıl önce
Yolcular oradan buyuk ıhtımal antalya ya geciyorlar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000