01 Şubat 2016, Pazartesi 15:32:19

İran'dan 1 milyar dolarlık sipariş

İran'da havacılık alanındaki uluslararası yatırımlar ve anlaşmalar hız kesmeden devam ediyor.
  • Keşke biz de trjet628 i üretmiş olsaydık, şimdi satışını yapıyor olurduk. Ancak yeri bile hazır olun proje hala bürokrasi aşamasında...
  • abilerim kardeslerim neden bu kadar sallamayi seviyosunuz.kaciniz ATR yle uctu kaciniz ATR performans larini biliyor..Dusunun arastirin sonra yorum yapin .. Iranda zaten bi suru ATR var aseman airlines da.. ATR yerine airbus 320 yada 737 alsaydi diyen dostumuzu takdir ediyorum gercekten cok profesyonel ve yararli bir yorum olmus.anlamadigim sey ucagi iran aliyo parasini iran oduyo ama bazilari irana giydiriyo :)) derdiniz ne anlamadim gitti.
  • ATR yerine 737 ailesi yada a320 ailesinden alsaydı.
  • Gelişmiş birçok havayollari tarafindan kullanilan turboprop ucaklardan birisidir.jet kadar kaliteli,jet kadar yuksekten ucan,jete yakin hizlarda ucabilen bir ucaktir.Ayrıca her meydana uygun olan asla pirpir olmayan bir uçaktır.
  • Türkiyede Atr gibi Beechcraft gibi uçakların değerini anlamazlar
  • Tgs 230 milyar sterlinlik 12.000 pushback araci siparisi verdi, kimsenin haberi yok
  • Iran has seen the impact of a strong aviation sector in the Middle East, with the big four all developing and strengthening their hands in building mega-hubs. Iran believes that it too could and should develop its own version of a global hub, thus the 500+ aircraft order that is being discussed. While some of these aircraft will be used in domestic service, the planned acquisition of 18 A-380 aircraft tells you a lot about their vision and plans.The lead times on delivery of these aircraft gives Iran the opportunity to build up the aviation picture needed to complete the picture: regulatory, bi-laterals, airport and aeronautical infrastructure domestically. All of these in need to rework and investment. Does Iran have the capital needed to undertake this upgrade? What other programs will compete for these funds as the country evolves? Interesting times for sure..... John
  • Avrupa'da kullanılan kullanışlı bir uçak. Pist sorunu yok gayet güzel verimli. İran doğru karar verdi.
  • Bu ucaklar gercektende iyiydi...
  • Çok iyi uçaktır. Hiç bir halttan anlamayan milletimiz kıymetini bilemedi. Şimdi jet uğruna Borajet batma noktasına geldi. Afffeerrriiiim.

İran'da havacılık alanındaki uluslararası yatırımlar ve anlaşmalar hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Fransa ile Airbus için bir anlaşma imzalayan İran, bu kez de ATR tipi uçaklar için dev bir anlaşmaya imza attı.

Fransız ve İtalyan ortaklığında üretilen ATR tipi uçak alımı için İran'ın 1 milyar dolarlık sipariş verdiği öğrenildi.

Verilen 40 uçaklık siparişin 20'sinin opsiyonlu olduğu kaydedilirken, uçak tipinin de ATR 72-600 olduğu öğrenildi

İran'dan 1 milyar dolarlık sipariş

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Ömer ~ 8 yıl önce
Keşke biz de trjet628 i üretmiş olsaydık, şimdi satışını yapıyor olurduk. Ancak yeri bile hazır olun proje hala bürokrasi aşamasında...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
salla babam ~ 8 yıl önce
abilerim kardeslerim neden bu kadar sallamayi seviyosunuz.kaciniz ATR yle uctu kaciniz ATR performans larini biliyor..Dusunun arastirin sonra yorum yapin .. Iranda zaten bi suru ATR var aseman airlines da.. ATR yerine airbus 320 yada 737 alsaydi diyen dostumuzu takdir ediyorum gercekten cok profesyonel ve yararli bir yorum olmus.anlamadigim sey ucagi iran aliyo parasini iran oduyo ama bazilari irana giydiriyo :)) derdiniz ne anlamadim gitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adam king ~ 8 yıl önce
ATR yerine 737 ailesi yada a320 ailesinden alsaydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 8 yıl önce
Her uçağın bir kullanış alanı ve amacı vardır ATR ler 70 yolcu kapasiteli ve yolcu sayısının az olduğu ve küçük şehir havaalanlarında (iç hatlar)kullanılan uçaklardır ancak b737ve a320 ler bu sayının iki kattan fazlasını taşıyan ve yolcu talebinin çok olduğu yerlerde kullanılan uçaklardır (iç ve dış hatlar) zaten İran 45 adet a320 satın almış ve muhtemelen b373 de satın alacaktır .
F/O ~ 8 yıl önce
Gelişmiş birçok havayollari tarafindan kullanilan turboprop ucaklardan birisidir.jet kadar kaliteli,jet kadar yuksekten ucan,jete yakin hizlarda ucabilen bir ucaktir.Ayrıca her meydana uygun olan asla pirpir olmayan bir uçaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leblebi ~ 8 yıl önce
Türkiyede Atr gibi Beechcraft gibi uçakların değerini anlamazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
behçet ~ 8 yıl önce
behçetten daha leş uçak varsa o da atr'dir.
Tgs ~ 8 yıl önce
Tgs 230 milyar sterlinlik 12.000 pushback araci siparisi verdi, kimsenin haberi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzman Gorusu ~ 8 yıl önce
Iran has seen the impact of a strong aviation sector in the Middle East, with the big four all developing and strengthening their hands in building mega-hubs. Iran believes that it too could and should develop its own version of a global hub, thus the 500+ aircraft order that is being discussed. While some of these aircraft will be used in domestic service, the planned acquisition of 18 A-380 aircraft tells you a lot about their vision and plans.The lead times on delivery of these aircraft gives Iran the opportunity to build up the aviation picture needed to complete the picture: regulatory, bi-laterals, airport and aeronautical infrastructure domestically. All of these in need to rework and investment. Does Iran have the capital needed to undertake this upgrade? What other programs will compete for these funds as the country evolves? Interesting times for sure..... John

Yanıtla

Kalan karakter 1000
içimizde ki ingiliz ~ 8 yıl önce
ingilizce yazdın ya muradına erdin ilk önce türkçe yazmayı öğren.. " uzman gorusu " değil "UZMAN GÖRÜŞÜ "
Passenger ~ 8 yıl önce
What about trust of transit passengers to Iran? .Main problem is not aviation fleet. Yani asıl sorun filo eksikliği değil İran'a güvendir. Filoyu basarsın parayı bir süre sonra sağlarsın ama güven çok geç gelir. Havacılık emniyeti güveni, politik güven, dini güven, kadın erkek eşitliği güveni...
Gokhan ~ 8 yıl önce
arkadasim ya lutfen siyaset yapma, Ben ingiltere dogumlu birisiyim ama hava atmayida sevmem senin gibi..... ne geregi var burada insanlarin anlamica birseyi yazmak? Ingilizce konusunda ise senin resmini cizerim burada ingilizce yazarak.....
Gokhan ~ 8 yıl önce
Before you try acting as if you can type english, please make sure what you have typed is not copied and pasted from another website because it really makea you look stupid.
Yes it is a pencil Not a book ~ 8 yıl önce
Bizde İngilizce biliyoruz yani!!!! Aynı Zaman'da TK da kaptan olarak uçuyorum Rüyamda!!!! That was a true story!!!
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Avrupa'da kullanılan kullanışlı bir uçak. Pist sorunu yok gayet güzel verimli. İran doğru karar verdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atr ~ 8 yıl önce
Bu ucaklar gercektende iyiydi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATR ~ 8 yıl önce
Çok iyi uçaktır. Hiç bir halttan anlamayan milletimiz kıymetini bilemedi. Şimdi jet uğruna Borajet batma noktasına geldi. Afffeerrriiiim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000