08 Ocak 2020, Çarşamba 07:36:28

İran'da yolcu uçağı düştü

İran'da içinde toplam 177 kişi bulunan Boeing 737 tipi uçak düştü.
  • Anlayan çok net anladı,açıklaman için teşekkürler kardeş ama ne yapacaksın ülke bunlarla dolu...
  • Düşüncemi söylüyorum. 1) İran düşürerek İsrail'e dolaylı mesaj (Aron Mayberg- UIA'nın sahibi ve çifte pasaport sahibi UA ve IL) https://www.timesofisrael.com/hitler-killed-yiddish-now-these-scholars-are-trying-to-revive-the-culture/ 2) Boeing hisselerini olumsuz etkileme (737 max krizinden sonra yaklaşık 50 gün önce 738-800 NG 2007 sonrası üretim tüm 737 800 lere dair üretim hatalarını FAA tespit etti ve Boeing heyetleri inceleme yapıyor) 3) Ucus saati itibari ile sabah batı ya giden ilk uluslararası uçuş ve ucakta belki istemedikleri kişiler olabilir. Uçak ciddi anlamda dolu.
  • Flightradar Atc verisine göre uçak 8000 feet civarından sonra transponder verisi gözükmüyor ve ayrıca kazanın videosunda uçak yanarak düşüyor. Buda uçak 8000 feet de iken bir olay oluyor ve uçağın Atc transponderuna zarar veriyor. Bence 3 farklı sebep olabilir. 1 Bir bomba ihtimali. 2. Bir füze tarafından vurulma 3. Uçak sistemlerinde bir patlama bir yakıt tankı patlaması gibi.
  • Kac tane boeing bu sekilde meteor gibi yere dusmus, boyle teknik ariza mi olur
  • Vakası geliyor bence. Yakında ABD binaya uçak çarparsa şaşırmam.
  • ukrayna havayolları genelde çok eski uçakları kullanıyor , 777 leri ilk seri üretilenleri 2.el den aldı , mevcut 37 lerin çoğu 20 yaş civarında aama dün düşen uçağı yeni uçakmış 3,6 sene önce üretimden çıkmış , BOEING ???
  • SIMDI KOMPLO DIYECEKSINIZ AMA AYNI SAATLERDE 2 DEFA YONLENDIRILMIS ALASKA KOKENLLI YUKSEK ISIMA ENERJISI ANAMOLI SEKLINDE SISTEMLER TARAFINDAN ALGILANDI.TABI BU YAZDIGIMIN NE OLDUGUNU COGU KIMSE ANLAYAMAYACAK
  • muhtemelen iran hava savunma sistemleri tarafından vuruldu. kazanın böyle bir gecede yaşanmış olması raslantı olarak açıklanamaz.
  • 2020 her sey kotu basladi Iran Amerika conflict . THY Nigeria pist olayi , Dun Pegasus olayi . Ve bu Sabah Ukraine Havayollari kazasi . Dunku Pegasus pistden cikma olayini HTA meshur psikologu bu konuda dusunceleri ne olabilirdi . HTA psikologu Dr kadin kisinin ruhunu calardi . Kisinin ruhunu zedelemekten baska bir sey yapmaz . HTA psikologu Dr bahsetdim en onemli Olay son 7 saniye . Son 7 saniye kotuyse hersey kotu .kiminle ucarsin kiminle ucmassin bu konu degil Ben FAA ucus ogretmeniydim Right seat de ucanin Ben den daha iyi inis yapmasini ogetirim butun CRM bu dur .yok kiminle ucarsin kiminle ucmassin . It is not the case .
  • O firma ile defalarca uçuş yapmıştım. Çok üzücü bir manzara. Allah ailelerine sabırlar versin.Umarım bir daha karşılaşmayız.

Ukrayna Hava Yolları’na ait Boeing 737 tipi yolcu uçağı, İran’ın başkenti Tahran’ın 40 kilometre güneyindeki İmam Humeyni Havalimanı’ndan, Ukrayna’nın başkenti Kiev’e gitmek üzere kalkış yaptı.

İçerisinde mürettebatla birlikte 177 kişinin bulunduğu belirtilen uçak, kalkıştan kısa süre sonra irtifa kaybederek Tahran’a yakın Parand bölgesinde düştü.

İran Acil Yardım Kurumu Başkanı Pir Hüseyin Kulivend, İran devlet televizyonuna yaptığı açıklamada, PS-752 sefer sayılı uçaktan sağ kurtulan kimsenin olmadığını söyledi.

Kulivend, yolcuların ve mürettebatın cesetlerini olay yerinden topladıklarını ve adli tıp kurumuna göndereceklerini ifade etti.

168 YOLCU VE 9 MÜRETTABATI VARDI!

Tahran İmam Humeyni Havalimanı Sözcüsü Ali Kaşani de 170 olarak açıklanan yolcu sayısını 167, 10 olarak açıklanan mürettebat sayısını da 9 olarak güncelledi.

Acil Yardım Kurumu Sözcüsü Mucteba Halidi  Ukrayna'nın başkenti Kiev'e gitmek üzere Tahran İmam Humeyni Uluslararası Havalimanı'ndan havalanan Boeing 737 tipi yolcu uçağının kısa süre sonra yerel saatle 06.18'de teknik arıza nedeniyle düştüğünü bildirmişti.

İran'da yolcu uçağı düştü

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

mülakat ~ 4 yıl önce
Anlayan çok net anladı,açıklaman için teşekkürler kardeş ama ne yapacaksın ülke bunlarla dolu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaza mı değil mi? ~ 4 yıl önce
Düşüncemi söylüyorum. 1) İran düşürerek İsrail'e dolaylı mesaj (Aron Mayberg- UIA'nın sahibi ve çifte pasaport sahibi UA ve IL) https://www.timesofisrael.com/hitler-killed-yiddish-now-these-scholars-are-trying-to-revive-the-culture/ 2) Boeing hisselerini olumsuz etkileme (737 max krizinden sonra yaklaşık 50 gün önce 738-800 NG 2007 sonrası üretim tüm 737 800 lere dair üretim hatalarını FAA tespit etti ve Boeing heyetleri inceleme yapıyor) 3) Ucus saati itibari ile sabah batı ya giden ilk uluslararası uçuş ve ucakta belki istemedikleri kişiler olabilir. Uçak ciddi anlamda dolu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aksek ~ 4 yıl önce
Flightradar Atc verisine göre uçak 8000 feet civarından sonra transponder verisi gözükmüyor ve ayrıca kazanın videosunda uçak yanarak düşüyor. Buda uçak 8000 feet de iken bir olay oluyor ve uçağın Atc transponderuna zarar veriyor. Bence 3 farklı sebep olabilir. 1 Bir bomba ihtimali. 2. Bir füze tarafından vurulma 3. Uçak sistemlerinde bir patlama bir yakıt tankı patlaması gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik mi, vuruldu mu ~ 4 yıl önce
Kac tane boeing bu sekilde meteor gibi yere dusmus, boyle teknik ariza mi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2. 11 Eylül ~ 4 yıl önce
Vakası geliyor bence. Yakında ABD binaya uçak çarparsa şaşırmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3,6 ~ 4 yıl önce
ukrayna havayolları genelde çok eski uçakları kullanıyor , 777 leri ilk seri üretilenleri 2.el den aldı , mevcut 37 lerin çoğu 20 yaş civarında aama dün düşen uçağı yeni uçakmış 3,6 sene önce üretimden çıkmış , BOEING ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaş ~ 4 yıl önce
adamarın filo ortalaması ülkendeki onur, anadolu jet ve atlarda daha düşük...tk'nın iki gün önce pette çıkardığı TC-JSK'da Airbus o ne olacak peki Boeing diyorsun da?
KOMPLO ~ 4 yıl önce
SIMDI KOMPLO DIYECEKSINIZ AMA AYNI SAATLERDE 2 DEFA YONLENDIRILMIS ALASKA KOKENLLI YUKSEK ISIMA ENERJISI ANAMOLI SEKLINDE SISTEMLER TARAFINDAN ALGILANDI.TABI BU YAZDIGIMIN NE OLDUGUNU COGU KIMSE ANLAYAMAYACAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eh be birader ~ 4 yıl önce
Yazdığının ne olduğunu sen de bilsen...
Harekat ~ 4 yıl önce
Anlamıcsksa neden yazdın
Anladık ~ 4 yıl önce
Atma ziyaaaaa!
Havacı ~ 4 yıl önce
HAARP tan mı bahsediyorsunuz?
cadetafa ~ 4 yıl önce
adam dogru soyluyo bende pilot olcam yakinda atpl theroy de bitti ama boyle seyler var
cpt cgr ~ 4 yıl önce
muhtemelen iran hava savunma sistemleri tarafından vuruldu. kazanın böyle bir gecede yaşanmış olması raslantı olarak açıklanamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2020 ~ 4 yıl önce
2020 her sey kotu basladi Iran Amerika conflict . THY Nigeria pist olayi , Dun Pegasus olayi . Ve bu Sabah Ukraine Havayollari kazasi . Dunku Pegasus pistden cikma olayini HTA meshur psikologu bu konuda dusunceleri ne olabilirdi . HTA psikologu Dr kadin kisinin ruhunu calardi . Kisinin ruhunu zedelemekten baska bir sey yapmaz . HTA psikologu Dr bahsetdim en onemli Olay son 7 saniye . Son 7 saniye kotuyse hersey kotu .kiminle ucarsin kiminle ucmassin bu konu degil Ben FAA ucus ogretmeniydim Right seat de ucanin Ben den daha iyi inis yapmasini ogetirim butun CRM bu dur .yok kiminle ucarsin kiminle ucmassin . It is not the case .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tdk ~ 4 yıl önce
Önce türkçe öğren kardeş.
? ~ 4 yıl önce
Aga ne anlatıyosun allahaşkına
Sonra neden elendik ~ 4 yıl önce
Bu kişilik bozukluğuyla kokpite girmen başlı başına acil durum, haklıymış hta doktoru
Yazik ~ 4 yıl önce
Devreler yanmış, umarım tedavi görüyorsundur.
Bro ~ 4 yıl önce
What are sen konusuyor about yaa?
Hocam ~ 4 yıl önce
Gecmis olsun umariz en kisa zamanda aramiza donersin.
çorlu ~ 4 yıl önce
bunlardan burda dolu var torpilli kesim hta dan falan böyle geçiyolar işte selam sabah kafalar yanık
Üzücü ~ 4 yıl önce
O firma ile defalarca uçuş yapmıştım. Çok üzücü bir manzara. Allah ailelerine sabırlar versin.Umarım bir daha karşılaşmayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000