31 Mart 2018, Cumartesi 11:30:32

İran’da düşen uçak satılıkmış!

İran’da düşen Başaran Holding’e ait uçağın düştüğü ana kadar yurtdışı merkezli bir internet sitesi üzerinde satılıkta olduğu ortaya çıktı.
  • yaptığınız habere bakın nolmuş satılık sa
  • Çok üzgünüm ama,acaba pilotun bulunamamış olmasının sebebi,uçak düşmeden önce cocpit camını açıp çok önce uçaktan atlamış olabilirmi.Uçağın geldiği çizginin çok gerisinde aramak lazım.Tabii havada farklı yönlerede uçup uzaklaşabilir.Çok özür dileyerek yazıyorum.Bulunamaması akla çok üzücü fikirler getiriyor.Allah rahmet eylesin.
  • o uçak senelerdir satılık ! tok satıcı oldukları için alıcılarla oynayıp durdular . sonunda da satmak kısmet olmadı , kader !
  • Belki de hiçbiri uçakta yoktu, başka insanlar vardı. Ortadan kaldırdılar ama neden?
  • Allah rahmet eylesin. Kaptanın cenazesinden hala haber yok mu?
  • Yetkililerden kaza kırım raporu bekliyoruz . Acıklasınlar .turkiyede kaza raporları acıklanmıyor. Alabilecegimiz bir ders varsa biz de alalım. Kafayı kuma gommeyelim
  • E nolmuş bundan mı düşmüş uçak.size rating yaptıran ben dahil herkese yazık. Harbiden.
  • Üstat satlik degil kiralaya biliyorsun saygilarimla
  • Ne simdi bu haber mi
  • Zaten ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Devamlı arıza yapan maraza uçağı satmak istemişler ama bu çok zor bir iştir. Acun'da arızalanan uçağına bir daha binmedi ve satışa koydu ama tabi uçağın arızaya meyilli olduğu duyuldu ve alan yok. Malta'nın bir tek eriği alınır, doğru dürüst bakım falan oralarda olmaz.

İran’da düşen Başaran Holding’e ait uçağın düştüğü ana kadar yurtdışı merkezli bir internet sitesi üzerinde  satılıkta olduğu ortaya çıktı.

Dubai’den kalktıktan sonra İran hava sahası üzerinde henüz bilinmeyen bir sebeple düşerek 11 kişiye mezar olan TC-TRB kuyruk tescilli uçağın satışta olduğu ortaya çıktı.

Airporthaber’in edindiği bilgiye göre, Challenger 604 tipi 2001 yapımı uçağın 2017 yılı sonundan itibaren satışa konulduğu düştüğü ana kadar da satılık ilanının aktif olduğu öğrenildi.

Uçağın içinden fotoğraflar konularak satışa çıkarılan uçağın satış fiyatına ilişkin bir detay verilmedi. 

©AirportHaber

5494 seri numaralı 12 yolcu kapasiteli hafif jet sınıfındaki uçağın ilanında şu bilgiler yer aldı:

İran’da düşen uçak satılıkmış!

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

AS ~ 6 yıl önce
yaptığınız habere bakın nolmuş satılık sa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW ~ 6 yıl önce
Çok üzgünüm ama,acaba pilotun bulunamamış olmasının sebebi,uçak düşmeden önce cocpit camını açıp çok önce uçaktan atlamış olabilirmi.Uçağın geldiği çizginin çok gerisinde aramak lazım.Tabii havada farklı yönlerede uçup uzaklaşabilir.Çok özür dileyerek yazıyorum.Bulunamaması akla çok üzücü fikirler getiriyor.Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
film ~ 6 yıl önce
sen çok amerikan filmi izlemişsin anlaşılan.
dikkatli ! ~ 6 yıl önce
o uçak senelerdir satılık ! tok satıcı oldukları için alıcılarla oynayıp durdular . sonunda da satmak kısmet olmadı , kader !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah Rahmet eylesin ~ 6 yıl önce
Belki de hiçbiri uçakta yoktu, başka insanlar vardı. Ortadan kaldırdılar ama neden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Kaptanın cenazesinden hala haber yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 6 yıl önce
Yetkililerden kaza kırım raporu bekliyoruz . Acıklasınlar .turkiyede kaza raporları acıklanmıyor. Alabilecegimiz bir ders varsa biz de alalım. Kafayı kuma gommeyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rapor ~ 6 yıl önce
kaza kırım raporlarının amacı kimseyi zan altında bırakmak veya bir suçlu aramak değil kazaların olmasını önlemek amacıyla dersler çıkarmaktır. bu sebepten açıklanması gerek ama burası Türkiye. hangi işimiz düzgün ki bu da düzgün olsun.
kpt ~ 6 yıl önce
Turkiye de böyle bir kırımi inceleyip rapor hazırlayacak kalifikasyona sahip uzman var midir emin değilim, anca gövde / motor üreticisi ülkeden gelip hazırlarlar, o da kendi sitelerinde yayınlanır
Yg ~ 6 yıl önce
E nolmuş bundan mı düşmüş uçak.size rating yaptıran ben dahil herkese yazık. Harbiden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maik ~ 6 yıl önce
Üstat satlik degil kiralaya biliyorsun saygilarimla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airporthaber ~ 6 yıl önce
Ne simdi bu haber mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duman ~ 6 yıl önce
Zaten ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Devamlı arıza yapan maraza uçağı satmak istemişler ama bu çok zor bir iştir. Acun'da arızalanan uçağına bir daha binmedi ve satışa koydu ama tabi uçağın arızaya meyilli olduğu duyuldu ve alan yok. Malta'nın bir tek eriği alınır, doğru dürüst bakım falan oralarda olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik adam ~ 6 yıl önce
Sen baya baya müneccimle takilmissin :) iyi tahminlerde bulunuyorsun. Soyle bakalim şampiyonlar ligi şampiyonu kim olur kupona yazalım.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000