17 Ağustos 2010, Salı 14:21:59

İran'da askeri uçak düştü!

İran'da bir F4 savaş uçağının, ülkenin güneyinde önümüzdeki ay faaliyete geçmesi planlanan bir nükleer santralin yakınına düştüğü belirtildi.
  • Busehr hava üssünde F14 ve F4E filolari bulunuyor uçak üssünden 6 kilometre uzakta düsmüs. Eskishirden kalkan bir F4E 6 kilometre sonra düserse Conilermi düsürmüs olur ????? Fantomlar Iranda 40 senedir uçuyor artik iyice eskidiler ve 1979 den beri Amerika yedek parça vermiyor.
  • ucagin dusmesinin arkasında komplo teorisi aramak bence gereksiz. cunku irandaki f-4 ler yedek parça desteği olmadan milli olanaklar ile ucurulmaya çalişiyor. turkiyedekiler gibi hepsi eski turkiyeden kotu olan durum ise parça desteği alamamalari. gerci su anda turkiyede parça desteği alamiyor cunku f-4 un artik ar-ge bolumu kapatildi çoktan.yani herhangibir malzemesi uretilmiyor. herkes milli olanaklarla cevirmeye çalişiyor ucagi. kal eidlen ucaklardan elde eidlen parçalarla vs ceviriliyor. o yuzden bu olayin arkasinda komplo teorisi aramamak lazim. iranda f-4 ve f-14 gibi amerikan yapimi ucaklar ve kobra tipi amerkan yapimi helikopterler su an için vardir ve ucmaktadirlar. f-5 vs saymiyorum..
  • ne çıkıyorsa pislik coniler ve arkasındakilerden çıkıyor...
  • coniler santrali tutturamamış

Yerel yetkililerden Gholam Reza Keshtkar, yarı resmi bir İran ajansına yaptığı açıklamada uçağın, bugün Buşehr şehrinin 6 kilometre kuzeyine düştüğünü söyledi.

Uçağın pilotunun ve yardımcı pilotun uçak düşmeden önce kendilerini kurtardıklarını ve ardından hastaneye ulaştırıldıklarını söyledi. Yetkili başka detay vermedi.

İran'ın o türdeki tek nükleer santrali olan Buşehr nükleer santraline bu hafta yakın doldurulmaya başlanacaktı.

 

İran'da askeri uçak düştü!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Busehr hava üssünde F14 ve F4E filolari bulunuyor uçak üssünden 6 kilometre uzakta düsmüs. Eskishirden kalkan bir F4E 6 kilometre sonra düserse Conilermi düsürmüs olur ????? Fantomlar Iranda 40 senedir uçuyor artik iyice eskidiler ve 1979 den beri Amerika yedek parça vermiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ucagin dusmesinin arkasında komplo teorisi aramak bence gereksiz. cunku irandaki f-4 ler yedek parça desteği olmadan milli olanaklar ile ucurulmaya çalişiyor. turkiyedekiler gibi hepsi eski turkiyeden kotu olan durum ise parça desteği alamamalari. gerci su anda turkiyede parça desteği alamiyor cunku f-4 un artik ar-ge bolumu kapatildi çoktan.yani herhangibir malzemesi uretilmiyor. herkes milli olanaklarla cevirmeye çalişiyor ucagi. kal eidlen ucaklardan elde eidlen parçalarla vs ceviriliyor. o yuzden bu olayin arkasinda komplo teorisi aramamak lazim. iranda f-4 ve f-14 gibi amerikan yapimi ucaklar ve kobra tipi amerkan yapimi helikopterler su an için vardir ve ucmaktadirlar. f-5 vs saymiyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne çıkıyorsa pislik coniler ve arkasındakilerden çıkıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
coniler santrali tutturamamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000