20 Temmuz 2009, Pazartesi 23:01:15

İran uçaklarına ne oluyor?

İran Air'e ait bir yolcu uçağı Medine seferini yaptığı sırada Tahran'a acil iniş yaptı.
  • IRAN'IN MEYDANLARININ NE KADAR ILKEL VEDE NE KADAR ZOR SARTLARDA OLDUGUNU GOREN HERKES SUNU SOYLEYECEKTIR HELAL SIZE BEE..!! ARKADASLARIMIN YORUMLARINA KATILIYORUM O KADAR UZUN SURE AMBARGO VE ESKI UCAKLAR ILE BU KADAR GUVENLI UCUSLAR YAPABILIYORLAR ISE YAZIKLAR OLSUN U.S.A'YE.. UNUTMAYIN TURK SIRKETI MEHMET HASAN CEBI'NIN SIRKETI 100LERCE KISININ EMEGINI CALIP VE HALA YAN GELIP YATAN SIRKETIN TURK SHGM'SI TARAFINDAN UCUSA ELVERISLILIGI VERILMEDIGI ICIN YERDE KALAN UCAK SIMDI IRAN SEMALARINDA B-400 UCAGI:) O YUZDEN HELAL KAPTANLARA..
  • I AM NOT GOING;))
  • "Dili olsa da anlatsa " derler yaa, bu deyimi bu uçak için düşündüm. Mühendislik diye buna denir. Asırlık uçaklar var hala uçabiliyorlar ama ben bunu biraz kapsam dışında bırakıyorum. Böylesine bir jumbonun 33 senedir havada seyahati bana çok şey hissettiriyor. Yolu açık olsun.
  • EP-IAH kaç yasinda biliyormusunuz ????? tam 33 yasinda ve 25 seneden beri bu uçaga yedek parça teminati Ambargo altinda. Bu uçaga BOEING madalya taksin. 5 senelik teknoloji harikasiAirbus A330 228 kisiyi ölüme gönderiyor, ve 33 Senelik B742 Boeinglerin ne kadar saglam oldugunu gösterip BOEING reklami yapiyor. Pilotlara Bravo.

Tahran'dan Arabistan'ın Medine kentine gitmek üzere havalanan Boeing 747 tipi jumbo jet uçak, 20 dakika sonra tekrar Tahran'a iniş yaptı.

Edinilen bilgilere göre, Medine'ye gitmek üzere Tahran'dan havalanan İran Air'e ait  EP-IAH tescilli Boing 747 tipi yolcu uçağı, motorlarn fazla ısınması nedeniyle acil iniş yaptı.

Pilot, havada motorların fazla ısındığını farkettikten sonra tek motoru kapatıp, 3 motorla Tahran'a iniş yaptı.

©AirportHaber.com Özel - Dış Haberler

İran uçaklarına ne oluyor?

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
IRAN'IN MEYDANLARININ NE KADAR ILKEL VEDE NE KADAR ZOR SARTLARDA OLDUGUNU GOREN HERKES SUNU SOYLEYECEKTIR HELAL SIZE BEE..!! ARKADASLARIMIN YORUMLARINA KATILIYORUM O KADAR UZUN SURE AMBARGO VE ESKI UCAKLAR ILE BU KADAR GUVENLI UCUSLAR YAPABILIYORLAR ISE YAZIKLAR OLSUN U.S.A'YE.. UNUTMAYIN TURK SIRKETI MEHMET HASAN CEBI'NIN SIRKETI 100LERCE KISININ EMEGINI CALIP VE HALA YAN GELIP YATAN SIRKETIN TURK SHGM'SI TARAFINDAN UCUSA ELVERISLILIGI VERILMEDIGI ICIN YERDE KALAN UCAK SIMDI IRAN SEMALARINDA B-400 UCAGI:) O YUZDEN HELAL KAPTANLARA..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
I AM NOT GOING;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"Dili olsa da anlatsa " derler yaa, bu deyimi bu uçak için düşündüm. Mühendislik diye buna denir. Asırlık uçaklar var hala uçabiliyorlar ama ben bunu biraz kapsam dışında bırakıyorum. Böylesine bir jumbonun 33 senedir havada seyahati bana çok şey hissettiriyor. Yolu açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
EP-IAH kaç yasinda biliyormusunuz ????? tam 33 yasinda ve 25 seneden beri bu uçaga yedek parça teminati Ambargo altinda. Bu uçaga BOEING madalya taksin. 5 senelik teknoloji harikasiAirbus A330 228 kisiyi ölüme gönderiyor, ve 33 Senelik B742 Boeinglerin ne kadar saglam oldugunu gösterip BOEING reklami yapiyor. Pilotlara Bravo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000