25 Temmuz 2009, Cumartesi 17:12:15

İRAN SİVİL HAVACILIĞI'NDAN FLAŞ KARAR!

Dün Meşhed Havaalanı'na inişi sırasında pistte tutunamayıp kaza yapan uçağın firması şokta... İran Sivil Havacılık Otoritesi şirketin lisansını iptal ettiğini duyurdu.
  • pistin başında yada sonunda duvarın ne işi var? Hangi havaalanında pistin sonuna duvar koyulmuş. Şirketin lisansını iptal etmeden önce kendi lisanslarına baksınlar. ilk önce pistlerde neler olması gerekiyor dünyadaki havaalanlarını incelesinler. insanlıktan uzaklar bu iran yöneticileri.
  • Bu dünyadaki insanlar Amerikanın zulmüne hep başmı eğecekler.Amerika kim ki.Halkların suçu ne ki.Baştakiler didişiyor ceremesini halk çekiyor.İran 747 çöplüğü olmuş.Halk eski ve bakımsız uçaklarla cezalandırılıyor,Amerika sayesinde.Öbür dünyada bunun hesabını iran mı amerika mı verecek.Senin deyiminle zulme itaat etmeyen İran mı, bu zulmü yapan Amerikamı.Senin ülken , benim ülkem kimler tarafından yönetiliyor.
  • iranın "çakma" dik başlı tavırları başlarına daha çok iş açacak bu kesin.kendi halkını bile bile nerelere sürüklüyorlar.ölen zavallı masumların öbür dünyada hesabını rejiminiz ve düzeninizmi verecek?
  • Ölü sayısı 17 değilmiş 16 imiş. Süratte 260 degil 320 imiş. Nühim iran açıklaması bunlar. Tamam da duvar nereden cıktı.

Geçici olarak İran Sivil Havacılık Kurumu'nun başında bulunan Muhammed Ali İlkhani, İran devlet televizyonuna yaptığı açıklamada, Aria Havayolları'na ait uçuş işletme lisansının iptal edildiğini açıkladı.

İlkhani, uçağın iniş sırasında hızının maksimum 260 km/sa olması gerekirken, uçağın piste teker koyduğu sırada hızının 320 km/sa olduğunu belirtti.

Öte yandan İran Havacılık Kurumu Sözcüsü Rıza Caferzadeh, İran haber ajansı IRNA'ya yaptığı açıklamada ölenlerin sayısının 17 değil 16 olduğunu ifade etti.

İRAN SİVİL HAVACILIĞI'NDAN FLAŞ KARAR!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
pistin başında yada sonunda duvarın ne işi var? Hangi havaalanında pistin sonuna duvar koyulmuş. Şirketin lisansını iptal etmeden önce kendi lisanslarına baksınlar. ilk önce pistlerde neler olması gerekiyor dünyadaki havaalanlarını incelesinler. insanlıktan uzaklar bu iran yöneticileri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu dünyadaki insanlar Amerikanın zulmüne hep başmı eğecekler.Amerika kim ki.Halkların suçu ne ki.Baştakiler didişiyor ceremesini halk çekiyor.İran 747 çöplüğü olmuş.Halk eski ve bakımsız uçaklarla cezalandırılıyor,Amerika sayesinde.Öbür dünyada bunun hesabını iran mı amerika mı verecek.Senin deyiminle zulme itaat etmeyen İran mı, bu zulmü yapan Amerikamı.Senin ülken , benim ülkem kimler tarafından yönetiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
iranın "çakma" dik başlı tavırları başlarına daha çok iş açacak bu kesin.kendi halkını bile bile nerelere sürüklüyorlar.ölen zavallı masumların öbür dünyada hesabını rejiminiz ve düzeninizmi verecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ölü sayısı 17 değilmiş 16 imiş. Süratte 260 degil 320 imiş. Nühim iran açıklaması bunlar. Tamam da duvar nereden cıktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000