08 Ocak 2020, Çarşamba 13:45:21

İran kara kutuyu Boeing’e vermeyi reddetti

İran Sivil Havacılık Dairesi'nden yapılan açıklamada, düşen Ukrayna Uluslararası Havayolları’na ait kara kutunun Boeing’e verilmeyeceği açıklandı.
  • "Akılsız komşun olacağına, akıllı düşmanın olsun" Türk atasözü. "Asırlar boyu Doğu sınırlarında İran, Osmanlıyı rahat bıraksa idi, Tuna boylarında değil Ren nehri boylarında savaşıyor olurduk" diyor değerli tarihçi Yılmaz Öztuna.
  • Diğerleri gibi bunlar da adi bir millet. Masum insanların canını alarak birilerine gözdağı vermeyi düşünebilecek kadar alçak mahluklar.
  • Bu defafda kara kutusu icin vurusurlar.
  • Uçağın kesinlikle vurulduğu apaçık. Bunu anlamamak imkansız. Net bir şekilde gündem değişmek için onca insanı katletti. Alakasız bölgelerde delikler, bölgesel olarak gövdede yırtılmalar, rudder, elevatorde net bir şekilde şarapnel parçaları.. üstelik boeinge vermeyi reddedilen karakutu.. tabi, Neden Boeing Üreticisi Amerika. Aslında yolcu uçağı olduğunu da biliyordular ancak bu köpekler değil mi, sünnileri çatır çutur öldüren Suriyede. Ortadoğuya hakim olmak için binlerce insanı katleden. Abi ülkemizin konumuna bak yaa.. sınırlar: Irak, İran, suriye Şöyle Norveçin oralarda kendi halimizde bir ülke olsaymışız ya, peh.
  • Yani şimdi Boeinge verilirse, teknik bir sebepten düştüyse itiraf mı edecekler. Pentagon ordaki boşluğu doldurmayacak mı? Dubai kaynaklı haber sitesinden okuyorum, bizimki kadar amerika yalakası haber sitesi de milleti de yok.
  • İmam humeyni'nin yüzünü ayda gördüm diyerek mollaları başa getiren iranlılar aynı şekilde kara kutuyu da çözsünler de görelim. Kendi elleriyle kendi ülkelerini,toplumlarını mahvettiler,hala akıllanmıyorlar ve İslam'ı rezilce çıkarları için kullanıyorlar daha da beter olsunlar.
  • İranlılar içinde gerçekten çok efendi çok iyi insanlar var ama yobaz oranı efendi oranından çok fazla.
  • Eğer kaza gerçekten İran'ın yüzünden olmuşsa haklı olarak Boeing'e vermez kara kutuyu. "Ben düşürdüm sen de tespit et" mi diyecek.
  • iranın yaptığı bu olay kesinlikle çok başka bir aşağı hareket şuraya yazamam bile
  • Abd'ye vermesen bile bir batı ülkesine vereceksin. Hangi bilgin,teknolojin,bilim adamınla çözeceksin? Müslüman ülkeleri geçmişten günümüze yönetenler sayesinde gayri müslümlere her bakımdan muhtaç haldeyiz. Sırf koltuk,güç ve çıkar için kutsal değerleri kullandılar,insanları cahil bıraktırdılar,eğitime önem vermediler,baskı,tehdit,yobazlıkgericilikte sınır tanımadılar sonuçta halleri ortada.

İran Sivil Havacılık Dairesi'nden yapılan açıklamada, düşen Ukrayna Uluslararası Havayolları’na ait kara kutunun Boeing’e verilmeyeceği açıklandı.

İran’ın düşen uçaktan çıkartılan kara kutuyu incelenmesi için hangi ülkeye göndereceği henüz açıklanmadı.

Boeing 737 tipi uçağın Tahran’ın İmam Humeyni Havalimanı'nda ayrıldıktan kısa bir süre sonra yanarak düşmesi hakkında bir çok değerlendirme ortaya çıksa da, yayınlanan fotoğraflarda uçağın çeşitli yerlerinde gözüken yırtılma ve delikler uçağın düşürüldüğü yönündeki görüşleri güçlendiriyor.

Yetkililer nihai raporun kara kutudaki verilerin incelenmesi ve kokpit içi konuşmaların dinlenmesinden sonra gerekli makamlarla paylaşılacağını duyurdu.

©AirportHaber.com

İran kara kutuyu Boeing’e vermeyi reddetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Acemferuş ~ 4 yıl önce
"Akılsız komşun olacağına, akıllı düşmanın olsun" Türk atasözü. "Asırlar boyu Doğu sınırlarında İran, Osmanlıyı rahat bıraksa idi, Tuna boylarında değil Ren nehri boylarında savaşıyor olurduk" diyor değerli tarihçi Yılmaz Öztuna.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iran ~ 4 yıl önce
Diğerleri gibi bunlar da adi bir millet. Masum insanların canını alarak birilerine gözdağı vermeyi düşünebilecek kadar alçak mahluklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haranli ~ 4 yıl önce
Bu defafda kara kutusu icin vurusurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nefretul Vahşet ~ 4 yıl önce
Uçağın kesinlikle vurulduğu apaçık. Bunu anlamamak imkansız. Net bir şekilde gündem değişmek için onca insanı katletti. Alakasız bölgelerde delikler, bölgesel olarak gövdede yırtılmalar, rudder, elevatorde net bir şekilde şarapnel parçaları.. üstelik boeinge vermeyi reddedilen karakutu.. tabi, Neden Boeing Üreticisi Amerika. Aslında yolcu uçağı olduğunu da biliyordular ancak bu köpekler değil mi, sünnileri çatır çutur öldüren Suriyede. Ortadoğuya hakim olmak için binlerce insanı katleden. Abi ülkemizin konumuna bak yaa.. sınırlar: Irak, İran, suriye Şöyle Norveçin oralarda kendi halimizde bir ülke olsaymışız ya, peh.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
24 ayar ~ 4 yıl önce
24 ayar sünnisin galiba
Aileron ~ 4 yıl önce
Yani şimdi Boeinge verilirse, teknik bir sebepten düştüyse itiraf mı edecekler. Pentagon ordaki boşluğu doldurmayacak mı? Dubai kaynaklı haber sitesinden okuyorum, bizimki kadar amerika yalakası haber sitesi de milleti de yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çöz bakalım ~ 4 yıl önce
İmam humeyni'nin yüzünü ayda gördüm diyerek mollaları başa getiren iranlılar aynı şekilde kara kutuyu da çözsünler de görelim. Kendi elleriyle kendi ülkelerini,toplumlarını mahvettiler,hala akıllanmıyorlar ve İslam'ı rezilce çıkarları için kullanıyorlar daha da beter olsunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km1 ~ 4 yıl önce
İranlılar içinde gerçekten çok efendi çok iyi insanlar var ama yobaz oranı efendi oranından çok fazla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AnatolianEagle ~ 4 yıl önce
Eğer kaza gerçekten İran'ın yüzünden olmuşsa haklı olarak Boeing'e vermez kara kutuyu. "Ben düşürdüm sen de tespit et" mi diyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Füze ~ 4 yıl önce
iranın yaptığı bu olay kesinlikle çok başka bir aşağı hareket şuraya yazamam bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kara kutu ~ 4 yıl önce
Abd'ye vermesen bile bir batı ülkesine vereceksin. Hangi bilgin,teknolojin,bilim adamınla çözeceksin? Müslüman ülkeleri geçmişten günümüze yönetenler sayesinde gayri müslümlere her bakımdan muhtaç haldeyiz. Sırf koltuk,güç ve çıkar için kutsal değerleri kullandılar,insanları cahil bıraktırdılar,eğitime önem vermediler,baskı,tehdit,yobazlıkgericilikte sınır tanımadılar sonuçta halleri ortada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kutu kafa ~ 4 yıl önce
Buradan da islama yürüdün ya helal olsun. İranınlının da çok umurundaydı kara kutunun çözümlenmesi. Benim merakım senin gibi kara düşüncelilerin ne olacağı?
kutu ~ 4 yıl önce
koltuk, güç ve çıkar için kutsal değerleri kullanma,insanları cahil bırakma, eğitime önem vermeme, baskı,tehdit,yobazlık gericilikte sınır tanımama çok tanıdık geliyor
Hehe ondan ~ 4 yıl önce
Kedi öldürün diye fetva veren, cennetten yer satan batıdan mı bahsediyorsun. Heee hatirladim, Osmanli medeniyeti sayesinde adam olan batı...
kutu kafa'ya ~ 4 yıl önce
Esas kara düşünceli,kutu kafa sen ve senin gibiler,sayınız çok olduğu için bu durumdayız.İran İslam ülkesi değil mi? İslam ülkelerinin geçmişten bugüne hali ortada değil mi? Bunun sorumluları da İslam ülkelerini yönetenler değil mi adamın yazdıklarından olmayan zekanla ne anlayıp da ne saçmalıyorsun be ahmak be gafil?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000