11 Ağustos 2020, Salı 09:39:46

İran düşürülen uçak için tazminat ödemeyi reddediyor!

İran, ocak ayında düşürdüğü Ukrayna Havayolları uçağının Avrupalı şirketler tarafından sigortalandığını, bu nedenle uçak için tazminat ödemeyeceğini açıkladı.
  • Catir catir vereceksin millete tazminat! Sen kalk sebepsiz yere sucsuz insanlarin oldugu ucagi dusur hepsini oldür utanmadan tazminati avrupa odesin de sonra da muslumanim de. Zaten sen şeyinin keyfine duşureceksin diye sigortalamisti o sirketler.
  • İranda maaşlar aşağı yukarı 100 - 150 $ Zaten batmış .. rest çeker .. canınımı alacak ??
  • Hani tazminat öderiz demişti?
  • ''Ukrayna uçağı Ukrayna'daki Avrupalı şirketler tarafından sigortalanmıştı, İranlı şirketler tarafından değil. Bu nedenle tazminatı Avrupalı şirketler ödemeli'' evet arkadaşlar bütün dünyada tüm havayolu şirkerleri uçaklarını iranlı şirketlere sigortalatsın. zira tek uçak düşürme potansiyeli olan ülke. böylece herkes rahat eder.
  • bizde istiyoruz tanzimad
  • iran komple batık ve aç, neyi verecek!

İran, ocak ayında düşürdüğü Ukrayna Havayolları uçağının Avrupalı şirketler tarafından sigortalandığını, bu nedenle uçak için tazminat ödemeyeceğini açıkladı.

Yerel basında yer alan haberlere göre İran Merkezi Sigorta Kurumu Başkanı Golamreza Süleymani, "Ukrayna uçağı Ukrayna'daki Avrupalı şirketler tarafından sigortalanmıştı, İranlı şirketler tarafından değil. Bu nedenle tazminatı Avrupalı şirketler ödemeli" dedi.

Euronews'in haberine göre; Süleymani, uçakta hayatını kaybeden 176 kişinin ailelerine ödenecek olası bir tazminat hakkında ise açıklamalarda bulunmadı.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy, Tahran'ın hayatını kaybeden yolcuların ailelerine sunduğu tazminat önerisinin çok düşük olduğunu söylemiş, miktarı artırmak için çalışacaklarını belirtmişti.

Tahran önce inkar etmiş, sonra "büyük bir hata" yapıldığını açıklamıştı

8 Ocak'ta Tahran'dan yola çıkan yolcu uçağı, havalandıktan kısa süre sonra füze ile vurulmuştu. Tahran, ilk başta uçağı vurduklarını inkar etse de daha sonra bunu doğrulayarak "büyük bir hata" yaptıklarını kabul etmişti.

Uçağın düşmesinden 5 gün önce İranlı komutan Kasım Süleymani, ABD'nin düzenlediği bir hava saldırısında ölmüş, İran da misilleme olarak Irak'taki Amerikan üslerini bombalamıştı.

İran düşürülen uçak için tazminat ödemeyi reddediyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Bitik ülkeye ~ 4 yıl önce
Catir catir vereceksin millete tazminat! Sen kalk sebepsiz yere sucsuz insanlarin oldugu ucagi dusur hepsini oldür utanmadan tazminati avrupa odesin de sonra da muslumanim de. Zaten sen şeyinin keyfine duşureceksin diye sigortalamisti o sirketler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güney azerbaycanlı ~ 4 yıl önce
İranda maaşlar aşağı yukarı 100 - 150 $ Zaten batmış .. rest çeker .. canınımı alacak ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) şaka gibiler ~ 4 yıl önce
Hani tazminat öderiz demişti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 4 yıl önce
''Ukrayna uçağı Ukrayna'daki Avrupalı şirketler tarafından sigortalanmıştı, İranlı şirketler tarafından değil. Bu nedenle tazminatı Avrupalı şirketler ödemeli'' evet arkadaşlar bütün dünyada tüm havayolu şirkerleri uçaklarını iranlı şirketlere sigortalatsın. zira tek uçak düşürme potansiyeli olan ülke. böylece herkes rahat eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 4 yıl önce
Uahahagagahflfk
İste musluman İran ~ 4 yıl önce
Din bezirganlari, gericiler, tarikatcilar hepini aynisiniz. Yallaj arabistana
Eminmisin? ~ 4 yıl önce
Sivil uçak düşürme konusunda Rusya’nın eline su döken ülke olmadıgını sivil havacılık tarihini araştırırsan anlarsın.
Arff ~ 4 yıl önce
bizde istiyoruz tanzimad

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 4 yıl önce
iran komple batık ve aç, neyi verecek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tatil ~ 4 yıl önce
adamlar senden benden zengin gelip burada tatil yapıyorlar alışveriş yapıyorlar sen ben evimizde oturup airporthaber okuyoruz. İnsanımız 18 yıldır süregelen asağılanma psikolojisi nedeniyle tüm farkındalığını kaybetmiştir, yaptığın bu yorum bunun en açık örneği. aç da sensin fakir de sensin parasının değeri olmayan da sensin izole bir hayata değersiz bir pasaporta sahip olan da sensin, benim biziz maalesef. İran baskıcı ve antidemokrat bir rejime sahip olabilir bu konuda onlardan çok da ileri değiliz zaten. savunma sanayi ve kendine yetebilirilik açısından maalesef İran ın çok gerisindeyiz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000