10 Ocak 2011, Pazartesi 10:49:03

IRAN AIR KAZASINDAN YÜREK BURKAN KARELER

İran'da dün akşam meydana uçak kazasında ölenlerin sayısının 77 olduğu bildirildi.
  • Havacılıkta ambargo olmaz,olmamalı.Nasılki ilaç sektöründe ambargo uygalanamıyor,havacılıktada olmaması lazım.Gönderdiğin bir ton ilaçla belki bir kaç kişinin canını kurtaracaksın,ama bu ambargoyla sadece bu olay için 77 masum kişinin canı gitti.Bir ülkeye uçak sattıysan o uçaklar tedavülden kalkana kadar yedek parçasını sağlamaya mecbursun.Ben sana küstüm parça vermiyorum demekle olmamalı.Masum insanların günahı ne.
  • İran, ABD yapımı uçaklarla neden insanlarının hayatı ile oynuyor? Birileri bunu da sorgulasın bakalım. Rusların canavar gibi uçakları var İran Air yatırımını neden bu uçaklara kaydırmıyor yoksa ruslarda mı ambargo uyguluyor? İranlı efendiler nükleer silaha para buluyorlar ama diğer yandan kendi insanlarının canı ile oynayabiliyorlar.
  • Iste kardesim senin onyargiligin ve bi sey hakkinda bilginin olmadigi burda belli oluyo. Dunyada kac ulke yolcu jet ucagi uretiyo?Dunyada kac ulke Ucak motoru uretiyo? Iran amerikadan ucak almak istemiyo zaten iranin hala airbus a verilen siparisleri paralariyla airbus firmasinda duruyo"Simdi diceksin neden aliyo airbus tan kendi uretsin heralde! Biraz mantikla konusalim allah askina burasini da haberturk sitesi gibi yapmayin ya! Bilgisi olmayan yorum yazmak zorunda dil
  • Bu kaza Esenbogaya inerken karda düsen THY B727 "AFYON" kazasina çok benziyor. Istanbuldan Ankaraya giderken Ankara Istanbul seferini yapan bir THY 727 Pilotu tarafindan uyarilan "Tipi basladi biz zor kalktik Istanbula geri dön" ü dinlemeyen Pilot yolune devam etmis ve Ankaraya gece karda inerken çakilmisti. B727 EP-IRP bile bile ölüme yollanmis, çok yazik.
  • iranlı kardeşlerimize Allah rahmet eylesin,yaralılara acil şifalar dilerim.
  • Amerika İran a uçak satmak zorunda değil.İsteyen kendi uçağını oturur yapar.İki ülke düşman kabul ediliyor.Niye satsın uçak onu anlamadım.Biz güney kıbrısı tanıyor muyuz?ABD büyük abi mi de herkese yardıma koşacak.Sıkıntı varsa oturur yapar.Nükleeri kendi yapıyor ya.Özgürlüklerin olmadığı bir ülke İran.
  • Iranda hayatini kaybetmis olan herkese allahtan rahmet ve geriye kalanlara cok buyuk sabir diliyorum,
  • amerikan boeing firması daha kaç insanın canını almaya devam edecek, bunun hesabını kim verecek?
  • İRANLI KARDESLERİMİZİN BASI SAGOLSUN.SEBEBI AMERIKA AMBORGOSUDUR YEDEK PARCA TEDARIK EDEMEYEN IRAN ZOR DURUMDA UCABILMEKTEDIR.
  • Diün gerçekleşen elim uçak kazası sonucu talihsiz bir biçimde vefat eden İranlı kardeşlerimizin ailelerine Türk milleti adına taziyelerimi sunar, tüm İran halkına sabr-ı cemil niyaz ederim.

Cevad Mahmudi adlı yerel yetkili, teknik arıza bildirdikten sonra ülkenin kuzeybatısındaki Urumiye kentinin havaalanına acil iniş yaptığı sırada düşen uçakta 77 kişinin öldüğünü söyledi.

Mahmudi, ölenlerin 72'sinin yolcu olduğunu belirterek, kazada bazıları ağır olmak üzere 27 kişinin yaralandığını ifade etti.

İran Ulaştırma Bakanı Hamid Behbahani ise uçakta 2'si çocuk 105 kişi bulunduğunu, kazada 72 kişinin öldüğünü, 33 kişinin hafif yaralandığını açıkladı.

İranlı yetkililer, dün kazadan hemen sonra yaptıkları açıklamada, 106 kişinin bulunduğu uçakta 71 kişinin öldüğünü belirtmişti.

Tahran-Urumiye seferini yapan Boeing 727 tipi yolcu uçağı dün yerel saat ile 19.45 (TSİ 18.15) civarında Urumiye hava alanına inişe geçmek için alçaldığı sırada düşmüştü.

İŞTE OLAY YERİNDEN ÇEKİLEN O FOTOĞRAFLAR





















IRAN AIR KAZASINDAN YÜREK BURKAN KARELER

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
Havacılıkta ambargo olmaz,olmamalı.Nasılki ilaç sektöründe ambargo uygalanamıyor,havacılıktada olmaması lazım.Gönderdiğin bir ton ilaçla belki bir kaç kişinin canını kurtaracaksın,ama bu ambargoyla sadece bu olay için 77 masum kişinin canı gitti.Bir ülkeye uçak sattıysan o uçaklar tedavülden kalkana kadar yedek parçasını sağlamaya mecbursun.Ben sana küstüm parça vermiyorum demekle olmamalı.Masum insanların günahı ne.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İran, ABD yapımı uçaklarla neden insanlarının hayatı ile oynuyor? Birileri bunu da sorgulasın bakalım. Rusların canavar gibi uçakları var İran Air yatırımını neden bu uçaklara kaydırmıyor yoksa ruslarda mı ambargo uyguluyor? İranlı efendiler nükleer silaha para buluyorlar ama diğer yandan kendi insanlarının canı ile oynayabiliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Iste kardesim senin onyargiligin ve bi sey hakkinda bilginin olmadigi burda belli oluyo. Dunyada kac ulke yolcu jet ucagi uretiyo?Dunyada kac ulke Ucak motoru uretiyo? Iran amerikadan ucak almak istemiyo zaten iranin hala airbus a verilen siparisleri paralariyla airbus firmasinda duruyo"Simdi diceksin neden aliyo airbus tan kendi uretsin heralde! Biraz mantikla konusalim allah askina burasini da haberturk sitesi gibi yapmayin ya! Bilgisi olmayan yorum yazmak zorunda dil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kaza Esenbogaya inerken karda düsen THY B727 "AFYON" kazasina çok benziyor. Istanbuldan Ankaraya giderken Ankara Istanbul seferini yapan bir THY 727 Pilotu tarafindan uyarilan "Tipi basladi biz zor kalktik Istanbula geri dön" ü dinlemeyen Pilot yolune devam etmis ve Ankaraya gece karda inerken çakilmisti. B727 EP-IRP bile bile ölüme yollanmis, çok yazik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iranlı kardeşlerimize Allah rahmet eylesin,yaralılara acil şifalar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Amerika İran a uçak satmak zorunda değil.İsteyen kendi uçağını oturur yapar.İki ülke düşman kabul ediliyor.Niye satsın uçak onu anlamadım.Biz güney kıbrısı tanıyor muyuz?ABD büyük abi mi de herkese yardıma koşacak.Sıkıntı varsa oturur yapar.Nükleeri kendi yapıyor ya.Özgürlüklerin olmadığı bir ülke İran.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Iranda hayatini kaybetmis olan herkese allahtan rahmet ve geriye kalanlara cok buyuk sabir diliyorum,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
amerikan boeing firması daha kaç insanın canını almaya devam edecek, bunun hesabını kim verecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İRANLI KARDESLERİMİZİN BASI SAGOLSUN.SEBEBI AMERIKA AMBORGOSUDUR YEDEK PARCA TEDARIK EDEMEYEN IRAN ZOR DURUMDA UCABILMEKTEDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Diün gerçekleşen elim uçak kazası sonucu talihsiz bir biçimde vefat eden İranlı kardeşlerimizin ailelerine Türk milleti adına taziyelerimi sunar, tüm İran halkına sabr-ı cemil niyaz ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000