13 Nisan 2017, Perşembe 11:10:04

İran Air 20 adet ATR alacak

İran Air yeni uçak alım anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi.
  • Merhaba, THY kimi neden örnek alacak. Siz farkında değil misiniz? Türkiye nin gündemi kadar bi Rusya nın bi Çin in bide Amerika nın gündemi yoğun belirsiz tehlikeli öngörülemez. Siz tutmuş B787, A350, Avustralya ya uçmaktan filan bahsediyorsunuz. THY bu haliyle kalırsa iyidir. 3. Havalimanı diyoruz. Güzel yaptık bitti Havalimanı. Avrupa ile kavgalısın Rusya nane limone. Amerika bomba atıyor helal olsun varsa daha çok atmalısın diyorsun Rusya Amerika yı kınıyor Türkiye ortada bekliyor dış politika hak getire. Hollanda ülkeme siyasete gelmeyin diye Mevlüt Çavuşoğlu nun uçağını indirmiyor. Bi telefon Aile Bakanı başörtülü bayan milletvekiline yanında da başka bir bakan bay var onu bırakıyor Çünkü amaç başka talimatla sınırı aşıp Hollanda ya giriyor sonra da olaylar olaylar. KİM TRANSİT KULLANACAK BİZİM HAVALİMANINI SORUYORUM. Olay uçak tipi siparişi değil giderler ve zarar çok büyük her gün bir olay vuku buluyor güzelim memleketimizde maalesef. 3.dünya savaşı yakındır maalesef.
  • bizimkiler havacılığı irandan öğrenmeli. pilotlarıda iyi.
  • İran eğer ambargo olmazsa havacılıkta baya bir büyüyecek . İran uçaklarını alana kadar bizdeki istihdam fazlası filoyu İran a kiralayabilirler . Çünkü baya bir iş olanağı var işte bazen Suriye krizi yüzünden araya kara kedi giriyor
  • bizimde yeni havalimanımız olacak..
  • Thy de örnek alsın a350 alsın a380 alsın sizde görün demi sizin keyfiniz için alınmıyor o uçaklar thy ordaki b777 almadı çünkü o geri kalan 3siparişi 777F cevirdiler.
  • Süper adamlar işi biliyor
  • Haydi çocuklar İran'a, ne duruyorsunuz hâlâ :)
  • thy duyuyormusun ne diyor iran air artık pastada benimde payım var:) sadece kanada uçuşu yapsalar thy den 200bin yolcu kaçar!

İran Air yeni uçak alım anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Şirket, piyasa değeri 571 milyon dolar olan 20 adet ATR tipi uçak alımı için yeni bir anlaşma yaptı.

Yaklaşık 40 yıl boyunca ekonomik ambargo uygulanan İran, ambargonun kaldırılmasıyla İran Air için yeni uçak alım anlaşmaları imzaları atmaya devam ediyor.

Avrupalı üretici Airbus ve ABD'li Boeing ile toplamda 180 uçak için anlaşma yapan İran Air, şimdi de ATR 72-600 tipi uçak alımı için anlaşma sağladı.

İran Air 20 adet ATR alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

THYveYARIN? ~ 7 yıl önce
Merhaba, THY kimi neden örnek alacak. Siz farkında değil misiniz? Türkiye nin gündemi kadar bi Rusya nın bi Çin in bide Amerika nın gündemi yoğun belirsiz tehlikeli öngörülemez. Siz tutmuş B787, A350, Avustralya ya uçmaktan filan bahsediyorsunuz. THY bu haliyle kalırsa iyidir. 3. Havalimanı diyoruz. Güzel yaptık bitti Havalimanı. Avrupa ile kavgalısın Rusya nane limone. Amerika bomba atıyor helal olsun varsa daha çok atmalısın diyorsun Rusya Amerika yı kınıyor Türkiye ortada bekliyor dış politika hak getire. Hollanda ülkeme siyasete gelmeyin diye Mevlüt Çavuşoğlu nun uçağını indirmiyor. Bi telefon Aile Bakanı başörtülü bayan milletvekiline yanında da başka bir bakan bay var onu bırakıyor Çünkü amaç başka talimatla sınırı aşıp Hollanda ya giriyor sonra da olaylar olaylar. KİM TRANSİT KULLANACAK BİZİM HAVALİMANINI SORUYORUM. Olay uçak tipi siparişi değil giderler ve zarar çok büyük her gün bir olay vuku buluyor güzelim memleketimizde maalesef. 3.dünya savaşı yakındır maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 7 yıl önce
bizimkiler havacılığı irandan öğrenmeli. pilotlarıda iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atr ~ 7 yıl önce
İran eğer ambargo olmazsa havacılıkta baya bir büyüyecek . İran uçaklarını alana kadar bizdeki istihdam fazlası filoyu İran a kiralayabilirler . Çünkü baya bir iş olanağı var işte bazen Suriye krizi yüzünden araya kara kedi giriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gnd ~ 7 yıl önce
bizimde yeni havalimanımız olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İran air ~ 7 yıl önce
Thy de örnek alsın a350 alsın a380 alsın sizde görün demi sizin keyfiniz için alınmıyor o uçaklar thy ordaki b777 almadı çünkü o geri kalan 3siparişi 777F cevirdiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 7 yıl önce
Süper adamlar işi biliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılığın Yeni istihdam merkezi ~ 7 yıl önce
Haydi çocuklar İran'a, ne duruyorsunuz hâlâ :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 7 yıl önce
thy duyuyormusun ne diyor iran air artık pastada benimde payım var:) sadece kanada uçuşu yapsalar thy den 200bin yolcu kaçar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy Yeni ~ 7 yıl önce
Otel Hizmeti Sunmaya Basladı. İnternet Bağlamaya Kalksa siparişler ertelenir uzak doğu uçuşlarında yolcular internetsiz eğlencesiz napıcaklar qatar emirates gibi şirket dururken onlamı ucucaklar
thy yeniye ~ 7 yıl önce
özellikle pakistan ve uzak doğu için tahran daha iyi bağlantı olacak
thy yeniye'ye ~ 7 yıl önce
Kimse Tahran'dan aktarma yapmak istemez. Avrupa ve Amerikalılar korkuyor İran'dan. Ayrıca İstanbul Tahran'a kıyasla dünyanın daha fazla noktasına uçuş için kullanılıyor.
Tranzit ~ 7 yıl önce
Amerika ve avrupa halkı İran dan korkmuyor bilakis İran da yatırım ve ticaret yapmak için yarışıyorlar Airbus ve Boeing buna bir örnek asıl korkma duygusu yaratmak isteyen batılı siyasetçiler .vatandaşı dünyadaki terör olaylarına karışmayan tek islam ülkesi İran dır bunu batılılar gayet iyi biliyor ancak İran ın yükselişinden korkuyorlar olay bu .avrupa ile uzak doğu arasında en uygun tranzit noktası Tahran dır zaten İran şahı eski adı Aryamehr olan şimdiki adı imam humeyni olan havalimanı projesini (90 milyon yolcu) bunun için yapmak istiyordu ancak devrim olunca bu proje askıya alındı ama İran yeniden bu amacına ulaşmak peşinde ve bence bu olay önümüzdeki 10yıl içinde gerçekleşecek

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000