08 Haziran 2015, Pazartesi 08:20:45

Irak Havayolları hedef büyüttü

Filosunda 29 uçak bulunan Irak Hava Yolları, 2017 sonuna kadar bu filoyu 50'ye çıkarmayı hedefliyor.
  • Miad tur nedir ? Yeni mi türediler. Adına bakarsan pek bir arap sevdalısı duruyor.
  • Miad tur da çok çalışmak istedim telefon bekledim ümit ettim ama nasip olmadı. Allah yolunuzu açık etsin.
  • Sinerji ?? :-)) Bu ne ki laaaaa ??
  • crj çok sinerjili bir uçaktır doğru söylüyor şebnem hanım

Filosunda 29 uçak bulunan Irak Hava Yolları, 2017 sonuna kadar bu filoyu 50'ye çıkarmayı hedefliyor. Türkiye'ye de yolcu taşıyan hava yolu şirketi, İstanbul ve Ankara'nın dışında Antalya'dan da Bağdat seferine başladı.

Irak Hava Yolları’nın Türkiye’deki hizmetlerini veren Miad Tur Genel Müdürü Şebnem Aslı Topçu, Antalya’daki tur acenteleriyle toplantı düzenleyerek Miad Tur ve Irak’tan yolcu taşıyan Irak Hava Yolları’nın projelerini anlattı. Haziran ayından itibaren Antalya’dan Bağdat’a haftada iki gün direkt uçak seferlerine başlandığını anımsatan Topçu, “2012 yılı ekim ayı itibarıyla Irak Havayolları ile işbirliğine başladık. Ankara’dan Bağdat, İstanbul’dan ise Süleymaniye, Basra, Necip, Erbil, Bağdat uçuşlarını gerçekleştiriyoruz. 1 Haziran’dan sonra da Antalya’dan Bağdat seferlerimiz başladı. Yaz tarifesinde 40 frekansa uçuyoruz. THY ile frekanslarımız da hemen hemen aynı” dedi.

İstanbul’da 7, Bağdat Havalimanı’nda da bir olmak üzere toplam 8 noktada hizmet verdiklerini belirten Topçu, “Atatürk Havalimanı’nda günün her saatinde görev başındayız. Iraklı yolcularımız Türkiye’ye tatil programlarını güvenle yapıyor. Irak Airways’ın uçak filosunda 29 konforlu ve yeni uçak bulunuyor. 17 boeing, 6 airbus, 6 sinerji tipi uçağımız var. 2017’nin sonuna kadar da 29 olan uçak filosunu 50’ye çıkarmayı hedefliyor. Geçen yıl temmuz ayında 20 bin, Ağustos’ta 32 bin Iraklı turist Türkiye’ye geldi. Yaz aylarında İstanbul’dan her gün 2 sefer, Ankara’dan ise her gün tek sefer gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Fiyatlarda sabitlik ilkesini uyguladıklarını anlatan Topçu, vatandaşların Irak Havayolları ile ilgili yanlış bilgi sahibi olduğunu savundu. Topçu, özetle şu ifadeleri kullandı: “Fiyatlar yalnızca belirli dönemlerde değişkenlik gösteriyor. Ekonomi ve business biletlerde yalnızca fiyat farkı var. Sistem geldikten sonra uygunluğa göre acenteler biletleri uçak günü geldiğinde aynı fiyat üzerinden satabilecek. İki yıldır yüzde 95 oranında zamanında kalkış gerçekleştiriyoruz. Yüzde 5’lik oranda havalimanı yoğunluğu ve teknik ekip tarafından kaynaklanıyor. Irak Hava Yolları bünyesindeki tüm Iraklı pilotlar Oxford Üniversitesi’nden özel diploma ve lisanslarını alıyor. Uçaklar şu anda çok daha emniyetli kalkıyor. Bütün pilotlar Mısırlı ya da Iraklı.”

Miad Tur’un öğrenci, hasta, emekli, asker çalışanlarına indirimleri de uygulandığını açıklayan Topçu, “Bir yıl içerisinde 5 adet bilet alan kişiye 6’ncı bileti hediye ediyoruz. Şu anda aynı parkurda olmak üzere acentelerimiz 25 bilet aldığınızda bir free hakkı veriyoruz. Irak Havayolları’nda çok bilinmeyen bir uygulamamız var. Biz uçaklarımızda aynı zamanda canlı hayvan ve oksijen tüpü dışında kargo da taşıyoruz” şeklinde konuştu. (Dünya)

Irak Havayolları hedef büyüttü

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Miad tur nedir ? Yeni mi türediler. Adına bakarsan pek bir arap sevdalısı duruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Miad tur da çok çalışmak istedim telefon bekledim ümit ettim ama nasip olmadı. Allah yolunuzu açık etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHL ~ 9 yıl önce
Sinerji ?? :-)) Bu ne ki laaaaa ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinerji ~ 9 yıl önce
crj çok sinerjili bir uçaktır doğru söylüyor şebnem hanım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000