05 Eylül 2013, Perşembe 08:19:43

IRAK HAVAYOLLARI HATTI AÇIYOR

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Irak Havayolları tarafından 15 Eylül'den itibaren Gaziantep'ten Erbil'e haftanın iki günü tarifeli uçak seferi düzenleyeceğini bildirdi...
  • Kaçırılan pilotlar için ne yapıldı, ne yapılacak ?
  • HAYIRLISI OLSUN.BİLDİĞİM KADARIYLA ATLASJET TE GAZİANTEP-ERBİL BAŞLIYOR ZAGROSJET OLARAK.UMARIM ANTEP İÇİN HAYIRLISI OLUR...
  • Thy nin tek koridorlu uçaklardan daha çok alması gerekiyor. O kadar hat var ki açılmayı bekleyen, yolcu potansiyeli fazla.

Bartık, yaptığı açıklamada, 15 Eylül'de Gaziantep ile Erbil arasında başlayacak karşılıklı uçak seferlerinin bölge ve ülke ekonomisi için mühim bir gelişme olduğunu belirtti. Hızlı ulaşımın ticaretin gelişmesi açısından da önemli olduğuna işaret eden Bartık, bundan sonra işadamlarının ulaşımda sıkıntı yaşamayacağını ve ticaretin daha hızlı yapılacağını ifade etti.

Irak'ın Gaziantep ve Türkiye ihracatında önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Bartık, "Bölgemizden Irak'a Ocak-Temmuz 2013 döneminde 2 milyar 563 milyon dolarlık ihracat yapıldı. Irak'la var olan ticaret hacmimizi daha arttırmayı planlıyoruz. Irak Havayolları tarafından Gaziantep-Erbil hattında gerçekleştirilecek uçak seferleri ticaretimize önemli katkı sağlayacaktır" diye konuştu.

Bartık, uçak seferlerinin ticari ilişkilere katkı sağlayacağını ve işadamlarının bundan sonra daha fazla bir araya geleceğinin altını çizdi.

Erbil bölgesinin kendileri açısından önemli bir pazar olarak öne çıktığını vurgulayan Bartık, ulaşım imkanlarının yeterince hızlı olmaması, karayolunda ve sınırda yaşanan gecikmelerden dolayı işadamların çeşitli sıkıntılarla karşılaştığını ancak yeni gelişmeyle bu sorunların çözüleceğine inandığını sözlerine ekledi.

IRAK HAVAYOLLARI HATTI AÇIYOR

Yorumlar

Irakair ~ 11 yıl önce
Kaçırılan pilotlar için ne yapıldı, ne yapılacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATLASJET ~ 11 yıl önce
HAYIRLISI OLSUN.BİLDİĞİM KADARIYLA ATLASJET TE GAZİANTEP-ERBİL BAŞLIYOR ZAGROSJET OLARAK.UMARIM ANTEP İÇİN HAYIRLISI OLUR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Thy nin tek koridorlu uçaklardan daha çok alması gerekiyor. O kadar hat var ki açılmayı bekleyen, yolcu potansiyeli fazla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000