23 Temmuz 2011, Cumartesi 08:08:43

İNTİHAR EDEN GÖREVLİ HAYATINI KAYBETTİ...

Adana Havalimanı'nda, kule nöbetçisiyken boşandığı eşiyle telefonda tartıştıktan sonra, belindeki silahı çıkarıp göğsüne ateş ederek ağır yaralanan güvenlik görevlisi, 4 gün boyunca tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti...
  • Çok doğru o güzel türkçemiz diyen gereksiz arkadaşa türkçeyi en kısa zamanda öğrenmeyi tavsiye ediyorum bir doco personeli olarak
  • intihara teşebbüs eden - kendini vuran vb. olabilir ama intihar eden öldü denmez ! dhmi personeli olarak Tanrı dan rahmet dilerim.
  • Ölen kişinin ailesine sabır diliyorum. Başları sağolsun. Öte yandan; İntihar etmek demek kendini öldürmek demektir zaten. Yani kişi intihar etmişse hayatını kaybetmiştir. Sonuçta cümle komik olmuş.
Adana Havalimanı'nda, kule nöbetçisiyken boşandığı eşiyle telefonda tartıştıktan sonra, belindeki silahı çıkarıp göğsüne ateş ederek ağır yaralanan güvenlik görevlisi, 4 gün boyunca tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
 
Alınan bilgiye göre olay, geçen Pazartesi günü saat 15.30 sıralarında, havaalanı etrafını çevreleyen nöbetçi kulelerin 6'ıncısında meydana geldi. Bir süre önce eşinden ayrıldığı için bunalımda olduğu öğrenilen 2 çocuk babası Hasan Teber, nöbeti devraldıktan 1,5 saat sonra ayrıldığı eşiyle telefonda tartışma yaşadı. Teber, telefonu kapattıktan sonra belindeki silahı göğsüne doğrultarak tetiğe bastı. Tek el ateş ettikten sonra olduğu yere yığılan Teber, telsizle merkez kuleye anons yaparak, "Yardım edin.

Kendimi vurdum" dedi.
 
Olay yerine havaalanında görevli ambulans ve çok sayıda güvenlik ekibi sevk edildi. Bilinci açık olan Teber, meslektaşlarına, "Canım çok sıkkındı. Kendimi vurdum" dedi.
 
Ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Teber, burada ameliyata alındıktan sonra Yoğun Bakım Ünitesi'ne yatırıldı. Teber, dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.
İNTİHAR EDEN GÖREVLİ HAYATINI KAYBETTİ...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Çok doğru o güzel türkçemiz diyen gereksiz arkadaşa türkçeyi en kısa zamanda öğrenmeyi tavsiye ediyorum bir doco personeli olarak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
intihara teşebbüs eden - kendini vuran vb. olabilir ama intihar eden öldü denmez ! dhmi personeli olarak Tanrı dan rahmet dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ölen kişinin ailesine sabır diliyorum. Başları sağolsun. Öte yandan; İntihar etmek demek kendini öldürmek demektir zaten. Yani kişi intihar etmişse hayatını kaybetmiştir. Sonuçta cümle komik olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000