20 Haziran 2013, Perşembe 06:51:13

İNSANSIZ HAVA ARAÇLARINA BÜYÜK İLGİ

Fransa'da düzenlenen ve tüm dünya havacılık sektörünün büyük ilgiyle takip ettiği Paris Air Show'un 50'inci yılında büyük sükse yaptı. Fuarda, askeri ve sivil havacılığın yanı sıra insansız hava aracı da yoğun ilgi gördü.
  • MADEM PARCA TOPLAYIP URETMEK KOLAY NEDEN DIGER ULKELER YAPAMIYOR? SADECE BIRKAC ULKE YAPABILIYOR:)) HARAMZADELIK YAPMAYIN, BUNUN KIMSEYE BIR FAYDASI YOK.
  • yazılımı israilden, motoru almanyadan, parçaları abd den olan yüzde yüz yerli iha larını bu fuarlarda görmek hakkımız. kahrolsun baĞzı yalanlar.
  • bizimkiler nerde????

Bourget havacılık fuarı, askeri ve sivil havacılığın yanı sıra insansız hava aracı modellerini de sergiliyor. Son yıllarda fuara katılan insansız hava araçlarında ciddi bir artış görüldü: savaş modelleri, gözlemleme modelleri ve hatta eğlence amaçlı tasarlanan insansız hava araçları.

Uzaktan kumandalı hava araçları pazarı Amerikalı ve İsrailli firmaların hakimiyetinde. Ancak son yıllarda Fransız Safran gibi birçok Avrupa markası pazarda söz sahibi olmaya çalışıyor.

İNSANSIZ HAVA ARAÇLARINA BÜYÜK İLGİ

Yorumlar

Komutan ~ 11 yıl önce
MADEM PARCA TOPLAYIP URETMEK KOLAY NEDEN DIGER ULKELER YAPAMIYOR? SADECE BIRKAC ULKE YAPABILIYOR:)) HARAMZADELIK YAPMAYIN, BUNUN KIMSEYE BIR FAYDASI YOK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TYLER ~ 11 yıl önce
yazılımı israilden, motoru almanyadan, parçaları abd den olan yüzde yüz yerli iha larını bu fuarlarda görmek hakkımız. kahrolsun baĞzı yalanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a ~ 11 yıl önce
optik te kore'den :-) onu unutmayalim
hanimiş ~ 11 yıl önce
bizimkiler nerde????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000