21 Nisan 2014, Pazartesi 10:16:32

İNİŞ TAKIMLARINDA MUCİZE UÇUŞ

Yolcu uçağının iniş takımlarına saklanan bir genç mucizevi şekilde hayatta kalmayı başardı.
  • Aman Ryanair duymasin...oralarada yolcu yerlestirirler !!! Ama Amerikadaki hava alanlarinin güvenliginede diyecek yok yaaaaaniiii !!!!!
  • Ucagin tekerleklerinin ve frenlerinin verdigi isiyi unutmayin. Fakat bu isi kaynaginin 5.5 saat dayanmasi mumkun mu?
  • İnsan değil tek hücreli amip falan heralde bu çocuk .. :)
  • Uçak eğer A340 ise Center Landing Gearın üstünde boşlukda yatarak gidip gelmiş olabilir yada uçak a310 ise air condition bayda sıcakda gitmiş olabilir. aklımada başka senaryo gelmio :))) basınç olayını nasıl çözmüş muamma :)
  • hazırlıklı gitmiş .. kalın giyinmiş Belli ki :) az oksijen bulunan ortamda bayilmistir. yalnız iniş takımı açıldığında nasıl düşmedi,orası muamma
  • Neyin gundemi degisicek?? Bos yorumcu.
  • bu, teknik olarak, anatomik olarak ve bilimsel olarak mümkün değil. onlarca sebebi var. o düşük sıcaklıkta 15 dakika dahi dayanamaz, yani o kadar çok sebebi var ki, yazsam, yazmadığım sebepler çoğunlukta kalır o derece. Güzel bir senaryo ve güzel bir gündem değişim hareketi.
  • kapanır kapanmaz ölmesi lazım... uçması mümkün değil... ölmese donar zaten... bu genci spor dallarından birine vermek lazım bence... ironic genç seni...yaman survivorsun evlat...

ABD'de California'dan Hawaii'ye giden uçağın iniş takımlarına saklanan 16 yaşındaki bir genç, mucize eseri hayatta kaldı.

Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) Honolulu'daki Sözcüsü Tim Simon, 11 bin 500 metre yükseklikteki dondurucu hava ve oksijen azlığına karşın hayatta kalan gencin uçak Maui Havalimanı'na inince aşağı atlayıp bilinçsizce pistte dolaşırken yetkililer tarafından bulunduğunu açıkladı.

SAĞ KALAN GÖRÜLMEDİ!

Gencin yaklaşık 5,5 saat süren uçuşta yaşamını yitirmemesini "büyük şans" olarak niteleyen Simon, daha önce tekerlek yuvasına saklananlardan hiçbirinin bu kadar uzun bir uçuştan sağ çıkamadığını belirttti.

FBI yetkilileri tarafından sorgulanan genç, anne babasıyla tartıştıktan sonra evden kaçtığını ve San Jose Havalimanı'nda çitlerden atlayıp Hawaii'ye giden uçağa saklandığını söyledi.

Basınç, aşırı soğuk ve havasızlık nedeniyle bilincini yitiren gencin, uçuşu hatırlamadığı belirlendi. Genç, çocuk koruma yetkililerine teslim edildi.

İNİŞ TAKIMLARINDA MUCİZE UÇUŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

KOCUM BENIM ~ 10 yıl önce
Aman Ryanair duymasin...oralarada yolcu yerlestirirler !!! Ama Amerikadaki hava alanlarinin güvenliginede diyecek yok yaaaaaniiii !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tekerler/frenler ~ 10 yıl önce
Ucagin tekerleklerinin ve frenlerinin verdigi isiyi unutmayin. Fakat bu isi kaynaginin 5.5 saat dayanmasi mumkun mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tekerlek ~ 10 yıl önce
Lastikler ısı vermez, break unit'ler ısı verir, dolayısıyla kalkışta fren kullanılmadığı için, sıcaklık falan olmaz. inişteki frenin den çıkacak sıcaklğında, kimseye faydası olmaz. düzmece haber.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İnsan değil tek hücreli amip falan heralde bu çocuk .. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
340 CLG A310 A/C Bay ~ 10 yıl önce
Uçak eğer A340 ise Center Landing Gearın üstünde boşlukda yatarak gidip gelmiş olabilir yada uçak a310 ise air condition bayda sıcakda gitmiş olabilir. aklımada başka senaryo gelmio :))) basınç olayını nasıl çözmüş muamma :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucak ~ 10 yıl önce
Ucak 767.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
hazırlıklı gitmiş .. kalın giyinmiş Belli ki :) az oksijen bulunan ortamda bayilmistir. yalnız iniş takımı açıldığında nasıl düşmedi,orası muamma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Neyin gundemi degisicek?? Bos yorumcu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginç haber ~ 10 yıl önce
bu senin ilginç olarak gördüğün sözde haber, bi çok insanın gülüp geçtiği bir haber boş yorumcu...Havacılık günde mi böyle komik saçma olaylarla oyalanmamalı. Yada sen ve senin gibiler oylanırken, adamlar güneş enerjisiyle çalışan motor üretirler. Sen hala uçağa binmek için şirketlerin promosyon gününü bekleyip, iniş takımında 5 saat yolculukyaptığını sandığın haberlere biad edrsin.
mümkün değil ~ 10 yıl önce
bu, teknik olarak, anatomik olarak ve bilimsel olarak mümkün değil. onlarca sebebi var. o düşük sıcaklıkta 15 dakika dahi dayanamaz, yani o kadar çok sebebi var ki, yazsam, yazmadığım sebepler çoğunlukta kalır o derece. Güzel bir senaryo ve güzel bir gündem değişim hareketi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....... ~ 10 yıl önce
kapanır kapanmaz ölmesi lazım... uçması mümkün değil... ölmese donar zaten... bu genci spor dallarından birine vermek lazım bence... ironic genç seni...yaman survivorsun evlat...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000